Skaičiau, kad arabicumų žiemą negalima laistyti visai, jie turi būti sausi. Maniškiai arabicumai dar be lapų ir tik vos vos pradeda raudonuoti viršūnės, bet dar nepradedu laistyti.
Obesumai iki 3metų amžiaus laikomi jaunais augalais-juos rekomenduoja laikyti šiltai ir laikas nuo laiko palaistyti. Aš dalį laikiau po lempa ir reguliariai laisčiau-tie visi su lapais,auga, bet nesiruošia žydėti, nors jau2,5metų. Dalį laikiau vėsiau ,ant palangės-jie numetė lapus ir dabar jau pradėjo augti-išleido po kelis lapelius,

o vienas-pumpurėlius viršūnėje, nors dar be lapų-"Magic spell". Tai labai laukiu pirmojo savo sėjinuko žydėjimo.

Aš laisčiau atšilus po truputį iš viršaus, o dabar įmerkiu į šiltą vandenį, kad pilnai substratas prisigertų, bet po to laikau, kol pradžiūna, labai šiltai-po lempom.
Palyginimui kaip atrodė anksčiau ir šiuo metu:

Thai Socotronumas

Adeniumai mėgsta trąšas-galima tręšti po truputį kas antrą kartą laistant-aišku, kai jau auga.
RimmuseTas mažasis adeniumas MINI-jis bus visad mažas, bet jo šaknų sistema gana didelė ir jiems reikia nemažų vazonų. Jie nelabai mėgsta persodinimą-reikia atsargiai laistyti po persodinimo.
Mini pasėtas 2012-10-09
InsandaDėl sėjimo-man labiausiai pasiteisino sėti į grynas kokoso durpes.Reikia atsiminti, kad adeniumų sėklos greitai sensta ir praranda daigumą.
O dabar žydi iš šakos ir jau didelis pirktas adeniumai:

Papildyta:
Šiuo metu turiu pasisėjus Somalense ir Arabicum