Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

dar to pačio augintojo iš FB foto wub.gif ir kaip jų nemylėti bigsmile.gif
Atsakyti
Ką tik persodinau savo kreivuolį - po žemėm toks kaudeksas užaugęs doh.gif tai db visai kreivas doh.gif bet netraukiau viso kaudekso dienos šviesą...o gal vertėjo?... g.gif
Atsakyti
ir dar, čia tikriausiai iš parodos bigsmile.gif
Savąjį, iš šakelės, kai persodinėjau, tai traukiau kaudeksą iš žemės. Netgi buvau maloniai nustebinta kiek ten jo buvo pasislėpę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giulčetaj @ 2014 03 14, 15:18)
Ką tik persodinau savo kreivuolį - po žemėm toks kaudeksas užaugęs  doh.gif tai db visai kreivas  doh.gif bet netraukiau viso kaudekso dienos šviesą...o gal vertėjo?... g.gif

aš persodinant ištraukiu iki to lygio, kur prasideda plonų šaknelių augimas smile.gif
Atsakyti
zuzla, o antrą kartą, ar karpo jiems viršūnes, kad daugiau šakotusi?
Atsakyti
Nu blin, kiek graziu adeniumu idejot, negaliu swoon.gif
Papildyta:
Ir ka tie siauraakiai daro su adeniumais, kad tiek daug ziedu prikrauta? g.gif
Atsakyti
Man, vis tik, nepatinka, tas augalų žalojimas vielomis. Ir į bonsus nekaip žiūriu. Man primena "Žmogus, kuri juokėsi" unsure.gif

Mano adeniumams, gal apie 7 m., bet atrodo kaip pirmamečiai. Kas jiem netinka, taip ir nesuprantu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2014 03 14, 15:37)
zuzla, o antrą kartą, ar karpo jiems viršūnes, kad daugiau šakotusi?

kodėl ne smile.gif pas mane buvo, kad viena šaka užauga didesnė nei kitos, tai ją ir nukirpau, kad būtų vienodesnis krūmelis. kitas, kaip Giulčetaj, buvo užsispyręs - pirmą kartą nupjoviau, viena šaka užaugo, tada vėl nupjoviau, tai išleido dvi.

QUOTE(Enigm@ @ 2014 03 14, 15:49)
Ir ka tie siauraakiai daro su adeniumais, kad tiek daug ziedu prikrauta? g.gif

tai kad tiems adeniumams virš 10 metų tai tikrai smile.gif sulauksim i mes žydėjimo.
Atsakyti
man nereikia tokiu kur sulyg bliūdu biggrin.gif man ir tokie simpatiški thumbup.gif
user posted image
nuotraukos taip pat FB ..
user posted image

ryt keleta savo persodinsiu,tai tuo pačiu pasirodysiu.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tada jau ir aš tada savo įkeliu smile.gif

Maniškis šiai dienai toks. Jau bus trimetis. Kadangi jėga priverčiau šakotis, tai kol kas teturim 17 cm. Manau, galėtų jau po truputį ir ruoštis žydėti, bet kol kas jokių užuominų... schmoll.gif
Neseniai persodinau ir iškėliau daugiau kaudekso, tai dabar kotas toks tik pusiau įdegęs biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif Emila koks gražuolis ,kaip gražiai auga thumbup.gif thumbup.gif

o kaip toks formavimas bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
O sakykit nuo ko minksteja kaudeksas? is trijules du minksti verysad.gif . Ir kaip laistot ar per apacia ar per virsu g.gif
Atsakyti