Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

mano tikriausiai per šiltai žiemojo, tai ir žaliavo visą žiemą, išskyrus kelių lapų numetimą ir Arabicum, kuris buvo rimtai užmigęs. maniškiai 4-mečiai ir 2-mečiai, bet irgi labai skirtingai auga.
matau, nauji lapukai susisukę, su dėmėm auga, tai gal erkutė kokia, reikės apdoroti...
nežinau, ar persodinėsiu, nes persodinau rudenį..
Atsakyti
Maniškiai taip pat žiemojo šiltai, todėl lapų gal tik po kelis pametė. Mažasis jau leidžia lapelius, didysis, panašu, taip pat bunda ax.gif
user posted image
Atsakyti
Oho, Rimmuse , kokie gražuoliai wub.gif
Aš tai tik šį vieną turiu, nusipirkau dėl sportinio intereso biggrin.gif neauga man jis nei į ilgumą, nei į storumą per daug...
Žiemą irgi nenori mest lapų, būna tokioj stagnacijoj ir tiek...
Persodinau vasaros gale, bet, žiūriu, šaknys pro vazonėlio galą pradėjo lįst...tai gal reikia smeigt jį į didesnį? Kažin patinka jiem didesni ar mažesni vazonai?.. g.gif
Atsakyti
Aš taip pat įsigijau tris tinūtrus. Niekada nesu jų auginusi, bet kai pamačiau žiedus tai mane jie sužavėjo. Matysim, kaip čia seksis man juos auginti. Kolkas jie dar nedideli. Moteris iš kurios įsigijau sakė, kad jie metiniai.
Atsakyti
Rimmuse, kokio amziaus adeniumai yra? Tas maziukas labai juokingai atrodo, toks lapu kuokstas smile.gif Grazus abu smile.gif

As saviskius persodinesiu, kad kaudeksa iskelti truputi. Vazonus imsiu truputi didesnius nei dabartinius, nes tie vyresni neauga jau taip greitai, kaip iki metu laiko augo.

Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 14, 09:40)
Rimmuse, kokio amziaus adeniumai yra? Tas maziukas labai juokingai atrodo, toks lapu kuokstas smile.gif Grazus abu smile.gif

As saviskius persodinesiu, kad kaudeksa iskelti truputi. Vazonus imsiu truputi didesnius nei dabartinius, nes tie vyresni neauga jau taip greitai, kaip iki metu laiko augo.

Didžiajam 2,5 metų, mažasis pirktas pernai rudenį parodoje. Kadangi ant vazonėlio jokios datos nebuvo, o aš nepaklausiau doh.gif - tai galiu tik spėti, kad apie 1 metus. Mažasis - miniukas, todėl, nuotraukoje nelabai matosi, po viršutine šukuosena dar slepiasi 6 šakelės thumbup.gif Ir reikės persodinti, nes mano akimis žiūrint vazonas didokas g.gif Bet žiūrėsiu pagal šaknų sistemą, gal aš jau prie sanpaulijų įpratau, kad didelių vazonų nereikia... Reikės pasiskaitinėti, nes pamenu tik tiek, kad rekomenduoja šviesų vazoną
Atsakyti
Merginos, gal randam laiko ir pasipuikuojam nuotraukose savo adeniumais ax.gif Būtų įdomu palyginti su savais smile.gif
Atsakyti
As siandien pabandysiu nufotkinti savo idomiausius.
Atsakyti
Nuejau fotkinti adeniumu, prie lango buvau visa valanda, nufotkinau tik viena.. Atspekit ka dariau?.. langus ploviau lotuliukas.gif
Papildyta:
Va, grazuolis, jau 33cm lygiai

user posted image
Atsakyti
iš FB draugų Sài Gòn Adenium foto pasiskolinau.
Gal kuri formuojate panašiai?
Papildyta:
Enigm@, čia skaičiuojant nuo palangės?
Visviena jau dičkis koks wub.gif
Atsakyti
Oooo, koks fainas wub.gif
Nenuostabu, kad įkvepia tokie gražuoliai langus išplaut biggrin.gif gal ir man reikia langus nušveist - gal pradės šakotis tada mano kreivastiebis biggrin.gif iš šoko, kad visi jį mato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2014 03 14, 15:38)
iš FB draugų Sài Gòn Adenium foto pasiskolinau.
Gal kuri formuojate panašiai?
Papildyta:
Enigm@, čia skaičiuojant nuo palangės?
Visviena jau dičkis koks  wub.gif

Cia komoda, palange tuo metu dar purvina buvo biggrin.gif Ne, cia nuo zemes virsaus iki virsunes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Enigm@ @ 2013 07 10, 20:09)
Ir is Migmig pirktas. Ant kaudekso ataugo 6 sakos, aukstis nuo vazono ~29,6cm.
user posted image
user posted image

Va, tas pats, tik vasara
Papildyta:
QUOTE(Giulčetaj @ 2014 03 14, 15:41)
Oooo, koks fainas  wub.gif
Nenuostabu, kad įkvepia tokie gražuoliai langus išplaut  biggrin.gif gal ir man reikia langus nušveist - gal pradės šakotis tada mano kreivastiebis  biggrin.gif  iš šoko, kad visi jį mato  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti