Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

QUOTE(evers @ 2013 11 18, 19:44)
Ar gali būt  bigsmile.gif

Panašu bigsmile.gif lauksim žiedelio thumbup.gif
Atsakyti
sveikos...kaip augam ar bundam.... bigsmile.gif
na kaip supratote,kadangi su žiedeliais nepasirodžiau,vadinasi nelemta,numetė man tuos pumpurus neužilgo nuo pasirodymo čia doh.gif
na ka kitas atrodo susiruošė kraut,ex geriau mėnesiuką pakentėtu,kol šalčiai liausis rolleyes.gif na tik viltis,kad jau norėjo kraut,tai gal vasara žiedeliais džiugins...
Atsakyti
Sveikos.

Oj, pas mane sia ziema tikroji adeniumu atranka. Jau supuvo apie 10 adeniumu, gerai, kad daug pasodinus buvau. Ana ziema siltnamyje augo, tai visi isgyveno, o sia ant palanges saltos. Bet, matosi, kad likusieji bunda, nes lapai nauji pasirode.
Atsakyti
Sveikos, prabudom . Aš irgi su nuostoliais. 2 stipriai papuvo ir su apgailestavmu išmečiau. Dar dviems nupioviau pūvančią dalį ir apdžiovinusi įkišau į žemę. Kur 3013-10-26 (11 puslapis) rodžiau foto su žadamu žiedu, tai žiedynas nudžiūvo, bet greta kitas susiformavo. Mažas dar , bet jau aišku, kad žydės. Žyduolis toks išaugo. Kiti pernai sėjos dar nerodo pažadų, bet senukai abudu ruošiasi. Taigi, jei ištemps žiemos sunkumus, pasirodysim su trimis žiedynais. Aišku jie bus skirtingi. Labai laukiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amba41: 29 sausio 2014 - 20:59
As siandien savo turta tvarkiau, tai nuostolis 1. Bet pats graziausias buvo, storas toks. Ir siaip visi uzvarge tokie, nustype. Gal patrest kuo nors, ar gal persodint?
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2014 01 29, 21:34)
As siandien savo turta tvarkiau, tai nuostolis 1. Bet pats graziausias buvo, storas toks. Ir siaip visi uzvarge tokie, nustype. Gal patrest kuo nors, ar gal persodint?

Persodint tikrai per anksti. Patręšt aš kol kas bijau, nes pasodinti į gana žemę maišytą su perpuvusiu mėšlu. Tikrai maniems netrūksta trąšų. Net galvoju, kad per riebiai pasodinau, o kadangi žiemą šalta ir tamsios dienos, tai gal pagrindinė puvimo priežastis ir yra per riebi žemė + per daug šliūkštelta vandens. Labai tikiuosi, kad šitos saulėtos dienos jiems bus į naudą.
Atsakyti
na aš pagalvojau,kad pusę mano bus amen,bet džiugu ,kad ne...ir nešaltos palangės būtų kaltos,o kažkuris iš mano gėlininku,ateinu o ten su dantų krapštuku subadęs unsure.gif doh.gif oi triukšmo buvo ..bet džiugu,kad ir subadymas,ir šaltos palangės nepakenkė...bet žydėt norėtu iš to paties tų metų sėjimo ,dabar bene big harry pas mane,bet abejoju ar kas išeis,o visi lapukus leist pradėjo pas mane,aišku kiti numetę net nebuvo visų..
Atsakyti
vis tie pavieniai žiedeliai,na bet džiugu,kad jau matosi,kad kraus daugiau thumbup.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2014 02 13, 21:26)
vis tie pavieniai žiedeliai,na bet džiugu,kad jau matosi,kad kraus daugiau  thumbup.gif

Koks grozis wub.gif Nu kaip isimylejau as i sias geles, sakes bigsmile.gif
Atsakyti
man taip pat jos doh.gif wub.gif thumbup.gif čia žydi ta iš šakos,bet taip visa žiemą po viena kitą,žiedeliai blankesni,mažesni ir kiek lapukai deformuoti..oi kaip tikiuosi ,kad big harry nenumes kaip popcorn žiedelius..vis dėlto tie pačios užauginti rolleyes.gif
Atsakyti
sweikos merginos, stebiu stebiu as jus tyliai, geriuosi jusu grozeliais tai ir pati uzsimaniau uzsiaugint:) is ebejaus parsisiunciau sekluciu. sakykit prasau, i kokią zemele jas paseti? ar galima seti visus i viena vazona didesni ir paskui praaugusius persodint ar kaip daryt? beja sako kad sitie groziai nuodingi g.gif ar tai tiesa? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 02 27, 23:04)
sweikos merginos, stebiu stebiu as jus tyliai, geriuosi jusu grozeliais tai ir pati uzsimaniau uzsiaugint:) is ebejaus parsisiunciau sekluciu. sakykit prasau, i kokią zemele jas paseti? ar galima seti visus i viena vazona didesni ir paskui praaugusius persodint ar kaip daryt? beja sako kad sitie groziai nuodingi g.gif ar tai tiesa? blink.gif

aš maišau žemę gėlėms su perlitu 50/50.
galima sėti į vieną vazoną, bet paskui vistiek reikės išsodinti po vieną.
taip, nuodingi, indėnai sakais tepdavo strėles, bet jūs juk taip nesiruošiat daryti smile.gif jei turite polinkį į alergiją, tada geriau persodinėti, genėti, pjauti šaknis su pirštinėmis. šiaip nemažai kambarinių augalų yra nuodingi, galima pasiskaityti čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 27 vasario 2014 - 23:22