Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

QUOTE(zauke @ 2013 10 29, 15:14)
Oi kokie saunus pas Amba adeniumu kaudeksai.O kokiu budu iskelet aukstyn?Ar tiesiog persodinot,ar dar dejot ka nors po saknim?

Persodinau tik iš didelio reikalo , nes tuose vazonuose buvo po 3, todėl minimaliai jiems prieš žiemą trukdžiau gyvenimą. Tik sekliau pasodinau, nieko nekarpiau, nieko nekišau po centrine šaknimi. Tą darysiu pavasarį, kai jie bus pasiruošę augti. Dabar juk vegetuoja ir poilsiui ruošiasi, todėl gali žaizdų neužgydyti. Dar pūti pradės.
Atsakyti
amba41,

nedidelis tas žiedelis, gal kokių 5 cm. Aiškiai trūko saulės ir šilumos, kad visiškai išsiskleistų. Kadangi fotografuota iš labai arti, tai atrodo dičkis. Kiti adeniumai, kai žydėjo, tai buvo gerokai didesni žiedai, nes saulėje sirpo. Dabar jau numetė beveik pusę lapų-ruošiasi žiemos poilsiui.
O tavo mažuliukai labai gražūs dručkiukai ir kaudeksėlis thumbup.gif Aš savo mažius pavasary pjausiu viršūnes, kad šakotūsi, o dabar tik į ūgį išvarė kaip krepšininkai.
Atsakyti
Ar gali būt bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 18 lapkričio 2013 - 19:47
Oho clap.gif clap.gif clap.gif

Kokio jis amžiaus? rolleyes.gif
Atsakyti
evers, gali thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif va tame ir įdomiausia ,kad čia 2012 sėjimo kiek pamenu mano ''popcorn '' bigsmile.gif iš 2011 nieko g.gif
Atsakyti
O gal būtų galima pamatyti visą augalą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2013 11 18, 20:44)
Ar gali būt  bigsmile.gif

Super thumbup.gif

QUOTE(Migmig @ 2013 11 18, 21:13)
O gal būtų galima pamatyti visą augalą? ax.gif

Ir man įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
na bandau foto nekokybiškos nes greitai darytos telefonu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Labai 4u.gif . Čia šių metų pavasario sėjos?
Atsakyti
ne čia 12 metų pavasario..
Atsakyti
valioo, laukiam žiedelio biggrin.gif
Atsakyti