Ojeee, as ir uz visom keturiom seiles teka prisiminus plepesius ir paskuitini kokteiluka
Nu tikrai smagiai pasisedojot, kad net seiles teka ir man is pavydo
Gal zinot, kas galetu paremti viena neturtinga mamyte ir padovanoti kudikiui vezimeli. Nei firma, nei pripambasai siuo atveju visiskai nesvarbus. Svarbu, kad butu ratai
Gal zinot, kas galetu paremti viena neturtinga mamyte ir padovanoti kudikiui vezimeli. Nei firma, nei pripambasai siuo atveju visiskai nesvarbus. Svarbu, kad butu ratai
nu tai tariam?ketvirtadienis?penktadienis?
laikas 17.30 vieta tas pati
del vezimelio pasiklausinesiu
O kitokiu daiktu nereikia?
QUOTE(A.M.G.B @ 2013 06 05, 11:30)
nu tai tariam?ketvirtadienis?penktadienis?
Man tinka bet kuri diena.
Manau, kad mielai priimtu ir kitokius daiktus
Ketvirtadienis
nu tada ok, ketvirtadienis
kai as jau turesiu kazka atrinkus irnformuosiu tave. o laukiasi berniuko ar mergaite?
kai as jau turesiu kazka atrinkus irnformuosiu tave. o laukiasi berniuko ar mergaite?
QUOTE(A.M.G.B @ 2013 06 05, 16:45)
Šitu klausimu nepasidomėjau Klustelsiu.
labas
ryt ir man laisva,tureciau prisijungt i meeta,o vieta tai kur?
ryt ir man laisva,tureciau prisijungt i meeta,o vieta tai kur?
QUOTE(zuvis @ 2013 06 05, 18:30)
a čia jau ryt Galvojau kitą savaitę ryt negaliu - išlekiu, kitą savaitę - mielai
QUOTE(.Juodukė. @ 2013 06 05, 19:04)
a čia jau ryt Galvojau kitą savaitę ryt negaliu - išlekiu, kitą savaitę - mielai
Del manes galim kelt, nes man ir dienas kazkas vagia... lyg neseniai pirmadienis buvo
Kaip Zuvele, galesi kita ketvirtadieni?
nu tai tarkit greiciau, kaip supratau zuvei geriau sianien.man tai gerai ir taip ir taip tai nutarkit ir informuokit
Keliam i kita ketvirtadieni, nespeju ir as cia snd