Įkraunama...
Įkraunama...

MaRiJaMpOlIeČiŲ TeMa

Sveikos,

QUOTE(Anistėja @ 2014 03 05, 08:26)
Nu gal vis tik labiau užsidegimas mastau.gif galima, pvz., ir dirbti aistringai, ir šokti aistringai, ir t.t.

Gal tikrai pagalvojam apie pirmą PAVASARINĮ kitą sav.??? bigsmile.gif  bigsmile.gif ALIO? biggrin.gif

Matai, as apie aistra darbui ar sokiui visai nepagalvojau, iskart tik VYRUI doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As manau ir UZ drinks_cheers.gif

Uzdraustas vaisius toks saldus smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *panteRa*: 05 kovo 2014 - 11:05
Sveikos.; Aš ir už meetą 4u.gif Tinka bet kurią dieną biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.

Ale kaip cia as neuzziurejau, kad tiek priplepejot bigsmile.gif bigsmile.gif Maloni staigmena.

As irgi uz meeta, jei tik diena tiks ax.gif

Siandien pridaviau 0,5 l kraujo, tai plaukiojuuuu vis dar plaukiojuuu rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
tai tariam kuria dienele?ketvirtadieni 17val?
Atsakyti
Guduke, tai ar tinkama tau būtų ketvirtadienis? smile.gif
Atsakyti
Man netinka.....ketvirtadienis. O davai ryt 4u.gif Guduke gi ir į anglų eina
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(.Juodukė. @ 2014 03 11, 10:58)
Man netinka.....ketvirtadienis. O davai ryt  4u.gif Guduke gi ir į anglų eina

Nea, ketvirtadienis netinka, bet ir anglu jau seniai nelankau biggrin.gif

Ryt, manau, gal dar istaikyciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš pasuoju verysad.gif Maniškė vymčioja ir triesčioja.....

QUOTE(Guduke @ 2014 03 11, 19:07)
anglu jau seniai nelankau  biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Laba

QUOTE(.Juodukė. @ 2014 03 12, 08:51)
Sveikos. Aš pasuoju  verysad.gif Maniškė vymčioja ir triesčioja.....
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sveikatos 4u.gif

As beveik irgi buciau linkusi mieliau kitai savaitei atidet susitikima. Penktadieni islekiu i savaitgaline kelione, tai visokiu darbu darbeliu reikia spet pasidaryt ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Juoduke, mano dičkė irgi vakar pilvu skundėsi, laisvesni viduriai, bet mes dar ir antibus geriam, tai maniau, kad nuo jų. Greičiausiai koks virusas - nesirkit 4u.gif
O mes tai geriam peniciliną, nes vėl diplokokų priaugę buvo doh.gif Gricevičienė tik pečiais trauko, ir tiek g.gif

Tai dabar net nežinau... Jei darom šiandien, tai Juodukė lieka ant ledo unsure.gif Ketvirtadieniai, kiek matau, jau nelabai kam betinka. Kitą trečiadienį aš einu į spektaklį. Lieka antradienis??
Atsakyti
QUOTE(Anistėja @ 2014 03 12, 09:37)
Sveikos,

Juoduke, mano dičkė irgi vakar pilvu skundėsi, laisvesni viduriai, bet mes dar ir antibus geriam, tai maniau, kad nuo jų. Greičiausiai koks virusas - nesirkit 4u.gif
O mes tai geriam peniciliną, nes vėl diplokokų priaugę buvo doh.gif Gricevičienė tik pečiais trauko, ir tiek g.gif

Tai dabar net nežinau... Jei darom šiandien, tai Juodukė lieka ant ledo unsure.gif Ketvirtadieniai, kiek matau, jau nelabai kam betinka. Kitą trečiadienį aš einu į spektaklį. Lieka antradienis??

aš ir kitą trečiadienį negaliu, lekiam į Meladzės koncertą wub.gif Antradienis man tinkamas. Kaip kitos??
Atsakyti
Sveikutes laputes,

Man ketvirtadienis tinka, treciadienias netinka blush2.gif
Atsakyti