As buciau po 5 biski, gal kuri prisijungs anksciau?
Sveikos merginos
Aš kaip tas barsukas, budinu temą iš žiemos miego
Visas su Valentyyyynke
Numerio tema. Buvom vakar su MB "Valentinas 2". Nuuu.... Likau suvedžiota ir apgauta T.y. gavau ne tai, ko tikėjausi. Nesakau, kad buvo blogai, bet buvau nusiteikusi lengvesniam filmui ir tiek. Ir dar - visą filmą jaučiau Šapro kvėpavimą į nugarą. So sad...
Namų aktualijos. Anądien mergaitės paklausė - mama, ką reiškia "aistra". Ir ką, ką... Bais sunkus klausimas pasirodė, nežinojau, kaip paaiškint. Kažką ten suzlebizavojau
Linksmasis kampelis. Nu tiesiog NEGALIU nepasidalint, nes čia apie mus
Gero vakaro
Aš kaip tas barsukas, budinu temą iš žiemos miego
Visas su Valentyyyynke
Numerio tema. Buvom vakar su MB "Valentinas 2". Nuuu.... Likau suvedžiota ir apgauta T.y. gavau ne tai, ko tikėjausi. Nesakau, kad buvo blogai, bet buvau nusiteikusi lengvesniam filmui ir tiek. Ir dar - visą filmą jaučiau Šapro kvėpavimą į nugarą. So sad...
Namų aktualijos. Anądien mergaitės paklausė - mama, ką reiškia "aistra". Ir ką, ką... Bais sunkus klausimas pasirodė, nežinojau, kaip paaiškint. Kažką ten suzlebizavojau
Gero vakaro
O žinot...., gal ir atsiimu žodžius apie Valentinas 2. Vakar kažkaip pakartojom pirmą dalį per teliką, tai.... Nebebuvo taip įdomu. Gal, kad antras įspūdis, gal, kad ne plačiaekranis, net nežinau... Antra dalis vis tik turtingesnė
Dar prisiminiau. Buvau šią savaitę tokioj paskaitoj. Šiek tiek prigavo ten mus, lekcija buvo labiau koučingo pavidale, bet čia aš ne apie tai. Žodžiu, lektorius labai rekomendavo tokį netipinį indų filmą pažiūrėti (būtina po ranka turėti servetėlių ). Filmas apie tai, kokie skirtingi gali būti jūsų vaikai, ir kaip skirtingai reikia juos mylėti, kad visi būtumėte laimingi. (Pantera, čia mums būtų tęsinys to, ką kalbėjom darželio paskaitoj, kuri man labai patiko). Aš pati jo dar nemačiau (tik ištraukėlę), taip, kad pretenzijų nepriimu. Jei čia prasta kokybė, paieškokit kitur, bet reik rašyti kirilica "Звёздочка на земле".
Žiūrim
Dar prisiminiau. Buvau šią savaitę tokioj paskaitoj. Šiek tiek prigavo ten mus, lekcija buvo labiau koučingo pavidale, bet čia aš ne apie tai. Žodžiu, lektorius labai rekomendavo tokį netipinį indų filmą pažiūrėti (būtina po ranka turėti servetėlių ). Filmas apie tai, kokie skirtingi gali būti jūsų vaikai, ir kaip skirtingai reikia juos mylėti, kad visi būtumėte laimingi. (Pantera, čia mums būtų tęsinys to, ką kalbėjom darželio paskaitoj, kuri man labai patiko). Aš pati jo dar nemačiau (tik ištraukėlę), taip, kad pretenzijų nepriimu. Jei čia prasta kokybė, paieškokit kitur, bet reik rašyti kirilica "Звёздочка на земле".
Žiūrim
Visiskas krachas forumui, jeigu net Anistejos postai jo neisbudina
[
Nu vis neprisiruosiau nueit i Valentina Geda
O linksmasis kampelis man patiko ziauriai taikliai parasyta
QUOTE(Anistėja @ 2014 02 14, 16:08)
[
Nu vis neprisiruosiau nueit i Valentina Geda
O linksmasis kampelis man patiko ziauriai taikliai parasyta
Sveikoooos,
Kaip tam Donelaity beveik ..."Jau Anisteja budina svieta...." bet ne velnio jis nebunda
Kylam kylam pavasareja VISUR
Laiku pasitaisei - tiko mums abiems su mb Valentinus 2 daug ka sau prisitaikem, toks aktualinis filmukas
net galvoju, aistra... tai be biskio meile
smaikstasiknes dundukes
Ana diena apie koucinga skaiciausi, turiu klasioka tos srities specas, idomus teigiamas sviesus zmogus, kuo daugiau tokiu.
O filmo neziurejau, pasilieku ateiciai, kai nieks nemaisys issiliet ir isijaust
sakai praplauni smegenine retsykiais
Kaip tam Donelaity beveik ..."Jau Anisteja budina svieta...." bet ne velnio jis nebunda
Kylam kylam pavasareja VISUR
QUOTE(Anistėja @ 2014 02 14, 15:08)
Laiku pasitaisei - tiko mums abiems su mb Valentinus 2 daug ka sau prisitaikem, toks aktualinis filmukas
net galvoju, aistra... tai be biskio meile
smaikstasiknes dundukes
QUOTE(Anistėja @ 2014 02 15, 12:59)
Žiūrim
Žiūrim
Ana diena apie koucinga skaiciausi, turiu klasioka tos srities specas, idomus teigiamas sviesus zmogus, kuo daugiau tokiu.
O filmo neziurejau, pasilieku ateiciai, kai nieks nemaisys issiliet ir isijaust
QUOTE(Anistėja @ 2014 02 24, 23:32)
sakai praplauni smegenine retsykiais
labas mamkos gyvinam mirstanti eteri,ar nenoretumet pirmam musu psl sudeti naujas vaikuciu musu nuotraukas
labai noreciau pamatyti visus tokius didelius,ka manot?
Anisteja paziurejau ta filma,patiko man
mes tai siuo metu turim santykiu su daktarais,turesim dar ilgai bet matau tik pozityvia puse, viskas bus gerai
gal koki meeta?
sestadieni svesim Benuko gimtadieni,mano maziukui jau 3,eina sau kaip bega laikas
mes tai siuo metu turim santykiu su daktarais,turesim dar ilgai bet matau tik pozityvia puse, viskas bus gerai
gal koki meeta?
sestadieni svesim Benuko gimtadieni,mano maziukui jau 3,eina sau kaip bega laikas
QUOTE(A.M.G.B @ 2014 02 25, 09:49)
labas mamkos gyvinam mirstanti eteri,ar nenoretumet pirmam musu psl sudeti naujas vaikuciu musu nuotraukas
gal koki meeta?
gal koki meeta?
Reik prasyt Dainos, kad padirbetu su nuotraukom ka, Dainaaa?
O gal Juoduke pasireiks sioj srity???
Kas per santykiai su daktarais? aisku, kad viskas bus ok, kitaip ir but negali
Jo, jau dickiniai maziai kaip pagalvoju, dickiui jau 7 tuoj eina sau, o atrodo ties 30 uzsikodavau ir ne krust
tai laukiam tuomet ziniu is merginu gal kuri uzsiims?
cia su daktarais reikalu daugiausiai turi Benukas,neseniai isgirdom baisia diagnoze,gulejom praeita savaite santariskese neurologiniame skyriuje,rado mums vidine hidrociafalija,balandzio 8diena laukia operacija,des šuntą,kad skysčiai nutekėtų ir nesikauptų bet mums viskas gerai,dziaugiames kad radom problema kol ji nepridare mums bėdų.
cia su daktarais reikalu daugiausiai turi Benukas,neseniai isgirdom baisia diagnoze,gulejom praeita savaite santariskese neurologiniame skyriuje,rado mums vidine hidrociafalija,balandzio 8diena laukia operacija,des šuntą,kad skysčiai nutekėtų ir nesikauptų bet mums viskas gerai,dziaugiames kad radom problema kol ji nepridare mums bėdų.
QUOTE(A.M.G.B @ 2014 02 25, 10:48)
Palaikau paskutini sakini ir nera cia ko gilintis i negraziai skambancia diagnoze, nera to blogo kas neiseitu i gera
QUOTE(*panteRa* @ 2014 02 25, 10:16)
Nu gal vis tik labiau užsidegimas galima, pvz., ir dirbti aistringai, ir šokti aistringai, ir t.t.
O Erlicką tai Monika mokėsi, ne aš Aišku ir aš pramokau, ir Kamilė, nes toks - kaip per sviestą
QUOTE(A.M.G.B @ 2014 02 25, 11:48)
bet mums viskas gerai,dziaugiames kad radom problema kol ji nepridare mums bėdų.
Skamba labai nekaip, bet svarbu viskas gerai, ir gerai laikotės. Taip ir toliau Su praėjusiu jus
Gal tikrai pagalvojam apie pirmą PAVASARINĮ kitą sav.??? ALIO?
labas mamkos
as tai uz pavasarini
as tai uz pavasarini