Įkraunama...
Įkraunama...

MaRiJaMpOlIeČiŲ TeMa

Sveikooos bigsmile.gif
Tai kur uzsikase visos? kuo gyvenat? bigsmile.gif g.gif
A bus dar koks priesventinis susibegimukas ar jau kvit siais metais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2013 12 16, 09:29)
Sveikooos  bigsmile.gif
Tai kur uzsikase visos? kuo gyvenat?  bigsmile.gif  g.gif
A bus dar koks priesventinis susibegimukas ar jau kvit siais metais?  ax.gif

Sveikaaaa 4u.gif

Dirbam dirbam, norim užbaigt metus produktyviai thumbup.gif
Už susibėgimą aš tai VISADA thumbup.gif , bet manau bent jau čia savaitę tai visoms "eglutės" su afterparčiais cool.gif o kitą jau kaip ir nėr kada mirksiukas.gif

Ką perkat dovanų šeimynai?
Atsakyti
labas merginos 4u.gif
mes tai namie unsure.gif Benulis mano vakar koja issisuko,buvom ligoninej net sviestis ar neluzo niekur.negali vaikas vaiksciot nes neprimina ta koja,vakar uzsimirse lipo ant abieju koju tai kai pradejo verkt verysad.gif neaisku ar gales savo eglutej dalyvaut doh.gif o as su pusleline kovoju doh.gif
Atsakyti
Laaaabas bigsmile.gif
Tai su Naujais visas laugh.gif

Gal, sakau, kokį meetą? Pvz., RYT??? bigsmile.gif
ALIO!
Atsakyti
QUOTE(Anistėja @ 2014 01 21, 15:22)
Laaaabas bigsmile.gif

ALIO!

O gąl kitų savaaitę????????????? Nes čia kol kas pamatys tai ir pavasaris ateis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anistėja @ 2014 01 21, 14:22)
Laaaabas bigsmile.gif

ALIO!

Su Naujais laugh.gif
As ir uz kita savaite, nes sia jau apturejau meeta, gana smile.gif
Atsakyti
Labuks,

As irgi uz kita savaite, sia jau niekaip nesigaus verysad.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos. Nesusalat?

Man irgi kita savaite tinka, galeciau ir sia savaite. Zodziu, prisitaikysiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaje, kokios visos pareigingos - prasukat čia pažiūrėt, ar tikrai niekas nieko neparašė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Liuks.
OK, tada kitą savaitę rolleyes.gif

Ir man kad visos jau būtumėt pažiūrėję Redirected, aptarsim smile.gif Aš pati dar tik ruošiuosi nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Anistėja @ 2014 01 22, 14:20)
Ir man kad visos jau būtumėt pažiūrėję Redirected, aptarsim smile.gif Aš pati dar tik ruošiuosi nail.gif

ryt paskutine diena Spinduly, kazin ar spesim.... aptarsim tada "Kaip pavogti zmona" biggrin.gif
Pasitikslinau, tai savaitgali rodys dar Redirected, paziuresim vadinas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *panteRa*: 22 sausio 2014 - 15:56
QUOTE(*panteRa* @ 2014 01 22, 15:51)
ryt paskutine diena Spinduly, kazin ar spesim.... aptarsim tada "Kaip pavogti zmona"  biggrin.gif
Pasitikslinau, tai savaitgali rodys dar Redirected, paziuresim vadinas  thumbup.gif

Redirected rodys ir visą kitą savaitę iki 30 dienos yra repertuaras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(.Juodukė. @ 2014 01 22, 17:48)
Redirected rodys ir visą kitą savaitę iki 30 dienos yra repertuaras  mirksiukas.gif

Siokios dienos mums neaktualu, o sekmadieniniai bilietai jau piniginej mirksiukas.gif
Atsakyti