Įkraunama...
Įkraunama...

MaRiJaMpOlIeČiŲ TeMa

labas,
siandien pas daktare visi einam,ziuresiu ka papasakos ax.gif

as turiu antra dali(knyga ne mano)dabar eile Again skaito paskui tau galiu duoti jei nori g.gif
as uz meeta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Anistėja @ 2013 11 20, 00:47)
Dar pažliumbiau beprotiškai fantastiškai....

Gal kas galit užfundyt antrą knygą? bigsmile.gif

Beskaitant teko pasigooglinti, kas yra "dukslus", ir, aišku, pasiklausyti "Spem in Alium" ax.gif Nuuuu... nežinau, nežinau... mastau.gif Bet jau google tai pirmoj vietoj šitas užklausimas eina biggrin.gif

Ir dar. Kad jau taip visos užsitaupę, susikaupę, tai gal kita savaitukę ketvirtadieninį padarom? ax.gif

Nustebinai bigsmile.gif Visai toj knygoj neradau vietos paverkt biggrin.gif

Antrą knygą aš iš bibliotekos ėmiau.

Nu ir kaip su tuo "dukslus" ? biggrin.gif

Gal visai už kitą ketvirtadienį mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

Na ka, sveikuolis mano I vieta parsinese vakar thumbup.gif Antras etapas Kaune.

Nu ka, atspalviu pirma dali ir as apverkiau biggrin.gif kazkaip reikejo man matyt biggrin.gif o googlinau tai daugiau antroj daly lotuliukas.gif ten man tie daikciukai tokie idomus pasirode, norejau vaizdziai juos pamatyt, bet ne visus ismete lotuliukas.gif nu zodziu, laukiu trecios knygos estafetes. Antros dalies galas neuzkabino tai ir neskubu.

Del meeto gal ir uz, bus matyt.

Atsakyti
QUOTE(Guduke @ 2013 11 20, 12:10)
Nustebinai  bigsmile.gif  Visai toj knygoj neradau vietos paverkt  biggrin.gif

Antrą knygą aš iš bibliotekos ėmiau.

Nu ir kaip su tuo "dukslus" ?  biggrin.gif
Gal visai už kitą ketvirtadienį  mirksiukas.gif

Man tai buvo ko pačiam paskutiniam skyriui unsure.gif

Spėju, kad eilė bele kokia biblėj šios knygos sulaukt bigsmile.gif Maniau, kad tada nusipirkai ir išsivežei į Turkiją paskaityt. Ir KAIP tu iškentei? bigsmile.gif Man tai jau lomkės..!!!!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pirmą dalį pirkau per akciją Maxėj, o dabar kol kas nesišviečia.

Juokinga man iš to "dukslus", ir iš viso, toks vaizdas, kad Grėjus turi tik medvilninių kelnių ir baltų lininių marškinių pilnas spintas. Bet dar juokingiau, kad viskas ten šviesiai mėlyna: apatiniai, baldai, mamos suknelė ir t.t. Ligt Bluuuuuuuue - maniakė doh.gif lotuliukas.gif

Anita, o kiek laukt? Nes gi sakau, kad lomkės lotuliukas.gif

O dėl meeto, tai prašom visas pasisakyt konkrečiau iki pirmadienio mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba
QUOTE(Anistėja @ 2013 11 20, 23:33)

Spėju, kad eilė bele kokia biblėj šios knygos sulaukt bigsmile.gif Maniau, kad tada nusipirkai ir išsivežei į Turkiją paskaityt. Ir KAIP tu iškentei? bigsmile.gif Man tai jau lomkės..!!!!!!! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Pirmą dalį pirkau per akciją Maxėj, o dabar kol kas nesišviečia.

Ogi visai ne. Nuėjus pasiimt, aišku, knygos iš karto nebuvo, bet užregistravo sistemoj, kad laukiu, ir žinok, už keliu dienų (kaip tik paskutinė diena prieš isvaziuojant atostogaut) i el.pasta gavau pranesima, kad galiu jau ateit pasiimt. thumbup.gif Taigi realiai laukiau kokias dvi dienas. O dabar manau, kad jei ir bus eile tai prie trecios knygos. Nu pabandyk nueit. mirksiukas.gif

Apie vaikus biškį. Vakar supykau,kai pamačiau Guste laižant pirštus ( suvalgė sausainį ir, matot, tingejo nueit nusiplaut, tai tą likusį saldumą nusilaižė) doh.gif doh.gif Tai pavariau paskaitą apie pilvo skausmą ir kirmėles. Nors ir anksčiau vis kaip mantrą kartodavau: "rankas plaut rankas plaut, nes atsiras kirmėlių", bet matyt jos galvojo, kad tos kirmėlės čia tik šiaip sau dėl vaizdo stiprumo. Tai kai vakar papasakojau apie askarides, kokio dydžio gali būti ir pro kur išlyst, šiandien Ieva bijojo eit i tuoletą kakot... Persistengiau....? Kaip manot? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Guduke @ 2013 11 21, 07:42)
... Persistengiau....? Kaip manot? g.gif

Net nzn ka cia pakomentuot g.gif nu laizo ir maniskiai tuos pirstus, ale niekad negasdinu toookio dydzio askaridem lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif rankas plauna tik ieje namo pro duris, jau kazkaip dickiui iskiepinta, mazgys paskui viska daro, matai, kas ant ko silpnesnis, ta ir akcentuojam, maniskiai gauna juodaji riesuta vis sistemingai, del zarnyno tfu tfu tfu dideliu bedu netureje.... nu gerai ir tos tavo vaizdzios pamokos biggrin.gif
Pas mane su zaislu tvarkymu beda, tai ir netvarkos nykstuku gasdinta, ir atidavimu kitiems, nu bet bergzdziai.... sakau lauksim, kol uzaugsim... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2013 11 21, 13:01)
Sveikos,
Net nzn ka cia pakomentuot  g.gif  nu laizo ir maniskiai tuos pirstus, ale niekad negasdinu toookio dydzio askaridem  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  rankas plauna tik ieje namo pro duris, jau kazkaip dickiui iskiepinta, mazgys paskui viska daro, matai, kas ant ko silpnesnis, ta ir akcentuojam, maniskiai gauna juodaji riesuta vis sistemingai, del zarnyno tfu tfu tfu dideliu bedu netureje.... nu gerai ir tos tavo vaizdzios pamokos  biggrin.gif

Maniskes namuose irgi tik ieje rankas plauna, po tuoleto plauna ir pan., bet vis tiek karts nuo karto reikia primint. Bet ka as zinau, ka ji daro mokykloj? Labai abejoju, kad daznai plauna. O kist tuos pirstus i burna tai turi iproti doh.gif Mazesnes priziuret buvo daug paprasciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guduke: 21 lapkričio 2013 - 13:07
QUOTE(Guduke @ 2013 11 21, 08:42)
O dabar manau, kad jei ir bus eile tai prie trecios knygos. Nu pabandyk nueit.  mirksiukas.gif

Persistengiau....? Kaip manot? g.gif

Ryt varysiu bigsmile.gif

Tikiuosi, kad pamiršo vaizdą ir viskas suitvarkė. O iš tikrųjų, tai taip ir yra - nieko nežinom, kaip ten kas mokykloj būna. Iš kitos pusės, vaikai yra vaikai, ir sterilūs jie nebus, kad ir kaip mamas paranoja kankintų smile.gif

QUOTE(*panteRa* @ 2013 11 21, 13:01)
Pas mane su zaislu tvarkymu beda, tai ir netvarkos nykstuku gasdinta, ir atidavimu kitiems, nu bet bergzdziai.... sakau lauksim, kol uzaugsim...  biggrin.gif

Ai, aš jau nekreipiu dėmesio irnesakyk.gif Aišku, kad išaugs. Vieną dieną atsikels, ir išeis pas bernus doh.gif Galėsim tada viską išsimėžt, ir tvarkingai gyvent. Tada jau dalinsimės, kaip prigrasint, kad nerūkytų ir laiku pareitų laugh.gif
Atsakyti
Laba

QUOTE(Anistėja @ 2013 11 24, 23:48)

Tikiuosi, kad pamiršo vaizdą ir viskas suitvarkė. O

Susitvarke. Tik ta viena karta ir uzsibaiminus buvo. biggrin.gif
Atsakyti
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meetas antradienį (gruodžio 3 d.)

Sąrašiukas konkretumui: biggrin.gif

1. Juodukė
Atsakyti
QUOTE(.Juodukė. @ 2013 11 28, 16:07)

Sąrašiukas konkretumui:  biggrin.gif

1. Juodukė
2. Anistėja

Atsakyti
QUOTE(.Juodukė. @ 2013 11 28, 17:07)

Sąrašiukas konkretumui:  biggrin.gif

1. Juodukė
2.Anisteja
3. A.M.G.B

Atsakyti