Įkraunama...
Įkraunama...

MaRiJaMpOlIeČiŲ TeMa

QUOTE(A.M.G.B @ 2013 11 04, 13:46)
Liudnu slibinu koncerte buvau jau cia pas mus kulturkej tai patiko visai rolleyes.gif

Kąąąąąąą???????

O aš čia tipo šio konco ir laukiu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Pražiopsojau fool.gif swoon.gif

cry.gif
Atsakyti
laba diena ax.gif
vaikai pristatyti i istaigas biggrin.gif mano laikas namuose thumbup.gif
QUOTE(Anistėja @ 2013 11 05, 03:20)
Kąąąąąąą???????

O aš čia tipo šio konco ir laukiu doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Pražiopsojau fool.gif  swoon.gif

cry.gif

aha jau senokai pavelavai lotuliukas.gif na gal dar atvaziuos rolleyes.gif
Atsakyti
norėjau būtent į šitą jubiliejinį, bet pažiūrėjau į datą, kada buvo, tai vistiek nebūčiau nuėjus irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos

Darbas darba veja, tai ir uzsuku retai .
Dar nemiga kokia tai kankina doh.gif

Klausykit, gal kuri isbandziusi esat sau ar vaikui veltinius batus? Kazin tikrai tokie silti kaip giriama? Nes is paziurejimo tai tas veltinio plonumas kazkaip neitikina manes g.gif
QUOTE(Anistėja @ 2013 11 04, 01:31)
La,

Guduke, kaip tau sveikatos? Aš tada parėjus kad jau vėmiau tai vėmiau. Virusą Kamilė iš daržo parnešus buvo. Per helouvyną ir Moniką užpuolė doh.gif

Vienžo, dabar kažkaip pas mus laukiu Pistonų, Liūdnų slibinų, Moterų, Redirected....

Nu tada tai praejo tas sveikatos uzblogejimas. Ale ta savaitgali Ieva buvo uzblogavus. Ligonijej kelias dienas teko po lasalinem pagulet. Bet jau pamirsta, aciudie. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Guduke @ 2013 11 14, 14:05)

Klausykit, gal kuri isbandziusi esat sau ar vaikui veltinius batus? Kazin tikrai tokie silti kaip giriama? Nes is paziurejimo tai tas veltinio plonumas kazkaip neitikina manes  g.gif

Aš nebandžius, bet gal, sakau, vilnos savybės viską lemia, ne vien tik storis mastau.gif
Atsakyti
Sveikos,

tyluma totali čia smile.gif Ką veikiat? Knygas skaitot? biggrin.gif

Savaitgaly buvau Pistonų filme. Žinojau, ko tikėtis, tai man visai nieko buvo, tik gal per ilgas kiek rolleyes.gif Buvo žmonių, kurie "netyčia" atėjo, tai sakė, kad žiauru doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Anistėja @ 2013 11 18, 09:42)
Sveikos,

tyluma totali čia smile.gif Ką veikiat? Knygas skaitot? biggrin.gif

Savaitgaly buvau Pistonų filme. Žinojau, ko tikėtis, tai man visai nieko buvo, tik gal per ilgas kiek rolleyes.gif Buvo žmonių, kurie "netyčia" atėjo, tai sakė, kad žiauru doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man atrodo tu dažniau savo ilgus postus, kaip senais gerais laikais, parašytum ir pagyvėtu musu forumas biggrin.gif

Pistonus youtubej pažiūriu kartais, bet va kokį ilgą filmą iš jų galima padaryt neisivaizduoju g.gif Ten iš vieno kokio filmo ar iš daugelio sulipdyta?
Atsakyti
Laba dienunke 4u.gif
mes tai namukuose tupim,Benukas serga, Gabyte biskeli pakosti ir pasnarglioja tai irgi pasilikau namie.Lyg ir ziasdele dar Benukui radau burnoj, tai itariu stomatita,bet tik viena zaizdele,tai gal vis tik ne,nu zodziu skambinsiuosi daktarei ir klausiu ka daryt ax.gif
Atsakyti
Laba

Nagi sveikatos Benukui ir Gabijai. 4u.gif O tu žaizdelių burnoje tai ir mum laiks nuo laiko pasitaiko. Tikrai nepriskirčiau to iš karto stomatitui. Kai imunitetas pasilpsta ir atsiranda greitai. Jau man rodos pasakojau vienais metais kokia žaizda Gustei gerklėje buvo atsiradus scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Guduke @ 2013 11 18, 11:24)
Man atrodo tu dažniau savo ilgus postus, kaip senais gerais laikais, parašytum ir pagyvėtu musu forumas   biggrin.gif

Pistonus youtubej pažiūriu kartais, bet va kokį ilgą filmą iš jų galima padaryt neisivaizduoju  g.gif  Ten iš vieno kokio filmo ar iš daugelio sulipdyta?

Viena su savim pasikalbėsiu, kaip senais gerais laikais? laugh.gif

Iš vieno padarę, kažkoks senas lenkų filmas "Vaistai ir meilė", tai prailgo tikrai. MB sako, geriau du kokius bent būtų sulipdę.
Iš jūtūbinių, tai labiausiai myliu RETRO, nors beveik visi man jų geri smile.gif

QUOTE(A.M.G.B @ 2013 11 18, 13:15)
Laba dienunke 4u.gif
mes tai namukuose tupim,Benukas serga, Gabyte biskeli pakosti ir pasnarglioja tai irgi pasilikau namie.Lyg ir ziasdele dar Benukui radau burnoj, tai itariu stomatita,bet tik viena zaizdele,tai gal vis tik ne,nu zodziu skambinsiuosi daktarei ir klausiu ka daryt ax.gif

Tai tikrai nebus stomatitas, o greičiau koks virusinis reikalas, kaip Guduke sako, imunitetas pasilpo. Aš Kamilei irgi neseniai užgydžiau smile.gif Nesirkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anistėja: 19 lapkričio 2013 - 10:17
Sveikooooos,

Sedziu apsirijus..... iki rytojaus jauciu lotuliukas.gif
Sveikatos Anitkos peliukams 4u.gif

Kas dar gero... snd mazius jau be asaru darze liko, dickis sveikuoliu konkurse, o mamka ir judesy biggrin.gif

Atsakyti
Damušiau šian Grėjų wub.gif wub.gif Pirmą dar tik rolleyes.gif (tikiuosi niekas už šitą smailiką nenubaus manęs laugh.gif) Paskutinį skyrių buvau pasilikus, tai sučiulpiau kaip kokią vyšnaitę nuo torto.... Dar pažliumbiau beprotiškai fantastiškai....
Gal kas galit užfundyt antrą knygą? bigsmile.gif

Beskaitant teko pasigooglinti, kas yra "dukslus", ir, aišku, pasiklausyti "Spem in Alium" ax.gif Nuuuu... nežinau, nežinau... mastau.gif Bet jau google tai pirmoj vietoj šitas užklausimas eina biggrin.gif

Ir dar. Kad jau taip visos užsitaupę, susikaupę, tai gal kita savaitukę ketvirtadieninį padarom? ax.gif
Atsakyti