Įkraunama...
Įkraunama...

MaRiJaMpOlIeČiŲ TeMa

QUOTE(zuvis @ 2013 10 24, 12:44)
sveikos,ACIU ,kad pasigendate :-)
pakviete jau juoduke,neateit butu tiesiog negrazu :-)
pasimatysim!

good girl 4u.gif hihihi.gif

Vajezau skaitau savo apie Grėjų, tai svaigstu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(.Juodukė. @ 2013 10 24, 12:08)
Vajezau skaitau savo apie Grėjų, tai svaigstu  wub.gif

Jau net sakinio nesurezgi is susijaudinimo laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2013 10 24, 13:10)
Jau net sakinio nesurezgi is susijaudinimo  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

ale tiksliai doh.gif blush2.gif Nu jo čia dar kažkas sakė reikia vyrams tokias knygas skaityti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(.Juodukė. @ 2013 10 24, 12:13)
ale tiksliai  doh.gif  blush2.gif Nu jo čia dar kažkas sakė reikia vyrams tokias knygas skaityti  doh.gif

As as sakiau laugh.gif laugh.gif laugh.gif ir dar vis sakau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2013 10 24, 13:14)
As as sakiau  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif ir dar vis sakau  thumbup.gif

Kad ir dar kažkas pas mane rate minėjo. Tai jos vyras taip kreivai pažiūrėjo, tipo "tu čia ką priekaištauji" lotuliukas.gif Nu užkruštų negyvai doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(.Juodukė. @ 2013 10 24, 12:24)
Kad ir dar kažkas pas mane rate minėjo. Tai jos vyras taip kreivai pažiūrėjo, tipo "tu čia ką priekaištauji"  lotuliukas.gif  Nu užkruštų negyvai  doh.gif  blink.gif

Ne musu mentalitetas manau, lietuvaiciai neGrejiski biggrin.gif nu gal jaunime ka nors panasaus ir rastusi, bet ir ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2013 10 24, 13:32)
Ne musu mentalitetas manau, lietuvaiciai neGrejiski  biggrin.gif  nu gal jaunime ka nors panasaus ir rastusi, bet ir ?  biggrin.gif

Žinai kaip ir visur gal yra išimčių. Gal ir pas mus yra tokių Grėjų ir Anastazijų užsislėpusių, bet manau visi kažkaip yra to kaip sakai iškreipto mentaliteto. Kur nuėję į sexshopo parduotuves rausta iš gėdos ir neria kuom skubiau.
Manau ir man taip būtų doh.gif

... nors tie rutuliukai ..... suintrigavo hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

vo vo jau matai net 4 mes čia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif reik tik temos ir tuoj užverda judesys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .Juodukė.: 24 spalio 2013 - 13:43
QUOTE(.Juodukė. @ 2013 10 24, 12:41)
Žinai kaip ir visur gal yra išimčių. Gal ir pas mus yra tokių Grėjų ir Anastazijų užsislėpusių, bet manau visi kažkaip yra to kaip sakai iškreipto mentaliteto. Kur nuėję į sexshopo parduotuves rausta iš gėdos ir neria kuom skubiau.
Manau ir man taip būtų  doh.gif

... nors tie rutuliukai ..... suintrigavo  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Nu jo, uzsleptos bombos vaikstom biggrin.gif
Suintrigavo mane ir, ne tik rutuliukai lotuliukas.gif huh.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2013 10 24, 13:51)
Nu jo, uzsleptos bombos vaikstom  biggrin.gif 
Suintrigavo mane ir, ne tik rutuliukai  lotuliukas.gif  huh.gif

laugh.gif
Atsakyti
La,
nagi bombos ir rutuliukai, tai kųųų?? Dar vis pasislėpę po helouvyno? bigsmile.gif bigsmile.gif

Skaitau po skyrelį-du Grėjų, bet visai smagiai šiandien pakaifavau su "Seksas ir miestas 2" thumbup.gif wub.gif

Buvau aną savaitę PURVE, tai jau su Guduke aptarėm, kad silpnokas, silpnokas... Kiti ten aplinkui žvengė, bet aš gerai pamenu, kad trečdalį pražiūrėjus nebuvau net nusišypsojus unsure.gif Bajeriukų kažkokių senų internetinių prirankiota.... Aišku, Šapras (ata) būtų spektakliuką kaip reikiant už ausų ištempęs. Kaip tau viskas pasirodė A.M.G.B.?? Mačiau su B buvai.

Guduke, kaip tau sveikatos? Aš tada parėjus kad jau vėmiau tai vėmiau. Virusą Kamilė iš daržo parnešus buvo. Per helouvyną ir Moniką užpuolė doh.gif

Vienžo, dabar kažkaip pas mus laukiu Pistonų, Liūdnų slibinų, Moterų, Redirected....
Atsakyti
Laba,

Mes tai namie su mazium, ieskau valandines moteros biuleteniu metu, jei ka turit potencialaus, rekit man i ausi mirksiukas.gif Nu gi bandysiu po Nauju trauktis is "Amerikos bedarbiu" birzos ir paisytis i darbo liaudi biggrin.gif

Neinam i jokius vietinius kulturinimus, laaaaaaukiam S.E.L. thumbup.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
QUOTE(Anistėja @ 2013 11 04, 02:31)
La,
nagi bombos ir rutuliukai, tai kųųų?? Dar vis pasislėpę po helouvyno? bigsmile.gif  bigsmile.gif
Skaitau po skyrelį-du Grėjų, bet visai smagiai šiandien pakaifavau su "Seksas ir miestas 2" thumbup.gif  wub.gif

Buvau aną savaitę PURVE, tai jau su Guduke aptarėm, kad silpnokas, silpnokas... Kiti ten aplinkui žvengė, bet aš gerai pamenu, kad trečdalį pražiūrėjus nebuvau net nusišypsojus unsure.gif Bajeriukų kažkokių senų internetinių prirankiota.... Aišku, Šapras (ata) būtų spektakliuką kaip reikiant už ausų ištempęs. Kaip tau viskas pasirodė A.M.G.B.?? Mačiau su B buvai.

Guduke, kaip tau sveikatos? Aš tada parėjus kad jau vėmiau tai vėmiau. Virusą Kamilė iš daržo parnešus buvo. Per helouvyną ir Moniką užpuolė doh.gif

Vienžo, dabar kažkaip pas mus laukiu Pistonų, Liūdnų slibinų, Moterų, Redirected....

nu mums su B irgi labai labai silpnas pasirode,visai nepaliko jokio ispudzio.
Liudnu slibinu koncerte buvau jau cia pas mus kulturkej tai patiko visai rolleyes.gif

sel sel sel,kaip noreeeeeciauuuu ax.gif
Atsakyti