:DDDD
Laba
Kiba viduriai neatlaike po tokio meniu, kad tik valanda isbuvot?
QUOTE(Anistėja @ 2013 09 30, 23:37)
Kiba viduriai neatlaike po tokio meniu, kad tik valanda isbuvot?
Labas,
Truputį ne į temą, prašau neužmėtyti papuvusiais pomidorais
Klausimas damučių mamoms: gal neišmetate išaugtų batų? Mielai perpirkčiau rudeninius ir žieminius aulinukus
Kažkoks marazmas su batais internetu bijau pirkt, reikia matuot nesuprantu koks dydis panos nešioja vienus 21 kitus 23 dydžio
Kaip sekasi paruošiamukams?
Maniškis tai vis dar žaidžia Su skaičiais kaip ir gerai, o abėcėlę su sesės žaislais mokinamės
Klausimas damučių mamoms: gal neišmetate išaugtų batų? Mielai perpirkčiau rudeninius ir žieminius aulinukus
Kažkoks marazmas su batais internetu bijau pirkt, reikia matuot nesuprantu koks dydis panos nešioja vienus 21 kitus 23 dydžio
Maniškis tai vis dar žaidžia Su skaičiais kaip ir gerai, o abėcėlę su sesės žaislais mokinamės
Laba
Na del batu deja niekuo negaliu padet. Visus jau atidavinejus, isdalinus. Nebekaupiu jau sekanciam, tai kai tik atlieka ir isdalinu
O paruosiamukei musu tai puikiai sekasi.
QUOTE(Daina @ 2013 10 02, 17:00)
Labas,
Na del batu deja niekuo negaliu padet. Visus jau atidavinejus, isdalinus. Nebekaupiu jau sekanciam, tai kai tik atlieka ir isdalinu
O paruosiamukei musu tai puikiai sekasi.
Laba
Sekmes batu paieskoj
Mano paruosiamukas ir su uzsidegimu minimokyklelen zygiuoja Gabrieliui skaityt labiau sekas nei skaiciuot.
QUOTE(Daina @ 2013 10 02, 16:00)
Sekmes batu paieskoj
Mano paruosiamukas ir su uzsidegimu minimokyklelen zygiuoja Gabrieliui skaityt labiau sekas nei skaiciuot.
labas rytas,kavuojam
Daina,tikrai neturiu tokio dydzio,manau turi uzklaust kitoj temoj,kur mergyciu amzius metukais tik skiriasi
paruosiamuke mano normaliai
Daina,tikrai neturiu tokio dydzio,manau turi uzklaust kitoj temoj,kur mergyciu amzius metukais tik skiriasi
paruosiamuke mano normaliai
Paruošiamukė mokosi su užsidegimu
Labas...
Labas...
labas mamukai
sekmadieniaujam
tikras sekmadienis,kava,knyga,ir viena namuose nerealu,jau seniai tokio neturejau
mano paruosiamuke linksmai keliauja,jau lanko dailes bureli labai patenkinta,nusprende ir siuvinejima lankyt
sekmadieniaujam
tikras sekmadienis,kava,knyga,ir viena namuose nerealu,jau seniai tokio neturejau
mano paruosiamuke linksmai keliauja,jau lanko dailes bureli labai patenkinta,nusprende ir siuvinejima lankyt
labas tyliosios moterukes:D
tai kada meetas?treciadieni?ketvirtadieni?
tai kada meetas?treciadieni?ketvirtadieni?
Sveikos
Na bet kas cia per jausmas, kai dar ziemos nesulaukus, jau noriu vasaros
Taip ir iki depresijos galiu datempt, tfu tfu tfu
Gal rimtai kada koki meeta?
Na bet kas cia per jausmas, kai dar ziemos nesulaukus, jau noriu vasaros
Taip ir iki depresijos galiu datempt, tfu tfu tfu
Gal rimtai kada koki meeta?
tai kada?
kada?
kada?
kada?
(ai, šiaip sugalvojau pašiukšlint )