Sveikos
Aš visai už meetuką ir pritarčiau, tik man netinka ketvirtadienis.....važiuoju į aukštosios matematikos konsultacijas
Laba
Pagyvejimas
Jetau jetau, ka mes pernai su Ievos bliovimais kankinome Bet jau gal pasakojau... O siemet laikosi mergina, laikosi. Matau vis ryte nuvezus, kad su didelem pastangom ji susikaupia, bet laikosi...
Jauciu bus sunku suderint, nes as negaliu primadieniais ir treciadieniais - anglu kalbos kursai.
Pagyvejimas
QUOTE(A.M.G.B @ 2013 09 19, 08:07)
sveikos
na tikekimes prasides plepalai
mano maziui siandien 2dienuke darziuki, nu tai visa kelia iki darzo nubliaunam normaliai bet paskui viskas liuks
Pantera kaip tavo maziui?
na tikekimes prasides plepalai
mano maziui siandien 2dienuke darziuki, nu tai visa kelia iki darzo nubliaunam normaliai bet paskui viskas liuks
Jetau jetau, ka mes pernai su Ievos bliovimais kankinome Bet jau gal pasakojau... O siemet laikosi mergina, laikosi. Matau vis ryte nuvezus, kad su didelem pastangom ji susikaupia, bet laikosi...
QUOTE(.Juodukė. @ 2013 09 19, 08:17)
Sveikos
Aš visai už meetuką ir pritarčiau, tik man netinka ketvirtadienis.....važiuoju į aukštosios matematikos konsultacijas
Jauciu bus sunku suderint, nes as negaliu primadieniais ir treciadieniais - anglu kalbos kursai.
QUOTE(Guduke @ 2013 09 19, 10:26)
Laba
Pagyvejimas
Pagyvejimas
Antradienis?
Labuka,
Nu ryt gal jau nelis kaaa
Asaros pasirodo tik iejus i rubine ir iki kol perduodu aukletojai, paskui iki 10 susikaiciuoju ir negirdet verkimo. Nu ir dar pasiimant ilgesio asareles pasirodo. Tikiuos laikinai.
Sekmes ir jums mano dickis adaptavosi puse metu mazius visai kitoks.
Kalba.lt?
As prisiderinsiu kaip nors.
Nu ryt gal jau nelis kaaa
QUOTE(A.M.G.B @ 2013 09 19, 07:07)
Asaros pasirodo tik iejus i rubine ir iki kol perduodu aukletojai, paskui iki 10 susikaiciuoju ir negirdet verkimo. Nu ir dar pasiimant ilgesio asareles pasirodo. Tikiuos laikinai.
Sekmes ir jums mano dickis adaptavosi puse metu mazius visai kitoks.
QUOTE(Guduke @ 2013 09 19, 09:26)
Kalba.lt?
As prisiderinsiu kaip nors.
QUOTE(.Juodukė. @ 2013 09 19, 10:34)
Antradienis?
Man tiktu
QUOTE(*panteRa* @ 2013 09 19, 11:08)
Aha, ten pat.
Labas vakarėlis,
galim galvot apie antradienį, nebent man mokyklos susirinkimas išpultų, tai tada nžn...
Tikiuosi, kad ne antradienį bus
Nu ką - šiandien kašis
galim galvot apie antradienį, nebent man mokyklos susirinkimas išpultų, tai tada nžn...
Tikiuosi, kad ne antradienį bus
Nu ką - šiandien kašis
Atnešiau skaitytojoms
tik 24 val. VISOMS KNYGOMS nuo -15% iki -84%.
Visos naujienos, visos TOP knygos - PIGAU NEI BET KADA.
Akcijose - daugiau nei 300 leidinių! Tikrai išsirinksite.
Tik internetu www.PEGASAS.lt ir tik iki vidurnakčio!
tik 24 val. VISOMS KNYGOMS nuo -15% iki -84%.
Visos naujienos, visos TOP knygos - PIGAU NEI BET KADA.
Akcijose - daugiau nei 300 leidinių! Tikrai išsirinksite.
Tik internetu www.PEGASAS.lt ir tik iki vidurnakčio!
Sveikos
Data: 09.23
Laikas: 17.30 val.
Vieta: PJ
Prašome aktyviai dalyvauti
Data: 09.23
Laikas: 17.30 val.
Vieta: PJ
Prašome aktyviai dalyvauti
QUOTE(.Juodukė. @ 2013 09 23, 09:58)
Prisigriebt savo knyga? padiskutuosim
QUOTE(.Juodukė. @ 2013 09 23, 10:58)