Įkraunama...
Įkraunama...

MaRiJaMpOlIeČiŲ TeMa

renkamės, renkamės šiandien mirksiukas.gif Aš galiu ir kokia 17:10 jau prisistatyt, tai prašom jungtis nors vieną anksčiau, kad nereiktų man ten kaip našlaitei gangariuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anistėja @ 2013 09 05, 08:46)
renkamės, renkamės šiandien mirksiukas.gif Aš galiu ir kokia 17:10 jau prisistatyt, tai prašom jungtis nors vieną anksčiau, kad nereiktų man ten kaip našlaitei gangariuot 4u.gif

Aš nuvesiu Evą į šokius ir prisijungsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
tai užeik pas mane - užsirakinsiu ir eisim drinks_cheers.gif

Again, ar būsi? Ar atnešt tau ką? Jei kas - skambink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anistėja @ 2013 09 05, 09:06)
tai užeik pas mane - užsirakinsiu ir eisim drinks_cheers.gif

Again, ar būsi? Ar atnešt tau ką? Jei kas - skambink smile.gif

ok drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu blyn, negaliu siandien niekaip:(((nu dar gal gal gal bet labai abejoju doh.gif
Atsakyti
Eeee praleidau meeta?!!!!! doh.gif doh.gif
Niekas anom dienom nepasisake uz, tai ir nesitikejau, kad siandien suaktyves doh.gif doh.gif Tikrai buciau sudalyvavus.
Atsakyti
QUOTE(Guduke @ 2013 09 06, 08:41)
Eeee praleidau meeta?!!!!!  doh.gif  doh.gif
Niekas anom dienom nepasisake uz, tai ir nesitikejau, kad siandien suaktyves  doh.gif  doh.gif Tikrai buciau sudalyvavus.

Pasigedau rolleyes.gif manau jau po bylom kur uzsikasus... kitukart skambinsim reikalu ministrei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2013 09 06, 09:52)
Pasigedau  rolleyes.gif  manau jau po bylom kur uzsikasus... kitukart skambinsim reikalu ministrei  mirksiukas.gif

Nu smagu, kad nors kas pasigedo thumbup.gif Is tikro darbo sia savaite buvo daug, ale kiti reikalai taip susislinko, kad buciau istaikius atlekt mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai ką? Mirtis alyvose, ane?
Tai bent pakasynų proga kokį meetą gal? Apraudotume forumą. doh.gif
Atsakyti
Sveika Guduke biggrin.gif
Davai apraudojam lotuliukas.gif
Atsakyti
Nugi baigiasi sezonas, tai gal kiek pradėsim vėl rinktis, vis po kokį žodį smile.gif
O dėl meet'o tai visai galėtumėmėm kitą savaitukę kurią dieną ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na tikekimes prasides plepalai biggrin.gif
mano maziui siandien 2dienuke darziuki, nu tai visa kelia iki darzo nubliaunam normaliai doh.gif bet paskui viskas liuks bigsmile.gif
Pantera kaip tavo maziui?
Atsakyti