renkamės, renkamės šiandien Aš galiu ir kokia 17:10 jau prisistatyt, tai prašom jungtis nors vieną anksčiau, kad nereiktų man ten kaip našlaitei gangariuot
QUOTE(Anistėja @ 2013 09 05, 08:46)
renkamės, renkamės šiandien Aš galiu ir kokia 17:10 jau prisistatyt, tai prašom jungtis nors vieną anksčiau, kad nereiktų man ten kaip našlaitei gangariuot
Aš nuvesiu Evą į šokius ir prisijungsiu
tai užeik pas mane - užsirakinsiu ir eisim
Again, ar būsi? Ar atnešt tau ką? Jei kas - skambink
QUOTE(Anistėja @ 2013 09 05, 09:06)
tai užeik pas mane - užsirakinsiu ir eisim
ok
nu blyn, negaliu siandien niekaip:(((nu dar gal gal gal bet labai abejoju
Eeee praleidau meeta?!!!!!
Niekas anom dienom nepasisake uz, tai ir nesitikejau, kad siandien suaktyves Tikrai buciau sudalyvavus.
Niekas anom dienom nepasisake uz, tai ir nesitikejau, kad siandien suaktyves Tikrai buciau sudalyvavus.
QUOTE(Guduke @ 2013 09 06, 08:41)
Eeee praleidau meeta?!!!!!
Pasigedau manau jau po bylom kur uzsikasus... kitukart skambinsim reikalu ministrei
QUOTE(*panteRa* @ 2013 09 06, 09:52)
Pasigedau manau jau po bylom kur uzsikasus... kitukart skambinsim reikalu ministrei
Nu smagu, kad nors kas pasigedo Is tikro darbo sia savaite buvo daug, ale kiti reikalai taip susislinko, kad buciau istaikius atlekt
Tai ką? Mirtis alyvose, ane?
Tai bent pakasynų proga kokį meetą gal? Apraudotume forumą.
Tai bent pakasynų proga kokį meetą gal? Apraudotume forumą.
Sveika Guduke
Davai apraudojam
Davai apraudojam
Nugi baigiasi sezonas, tai gal kiek pradėsim vėl rinktis, vis po kokį žodį
O dėl meet'o tai visai galėtumėmėm kitą savaitukę kurią dieną
O dėl meet'o tai visai galėtumėmėm kitą savaitukę kurią dieną
sveikos
na tikekimes prasides plepalai
mano maziui siandien 2dienuke darziuki, nu tai visa kelia iki darzo nubliaunam normaliai bet paskui viskas liuks
Pantera kaip tavo maziui?
na tikekimes prasides plepalai
mano maziui siandien 2dienuke darziuki, nu tai visa kelia iki darzo nubliaunam normaliai bet paskui viskas liuks
Pantera kaip tavo maziui?