Prašom akių nevartyt, nes man tai jau žarnos vartosi pagalvojus, kiek dar visko pas mane nedaryta vestuvėm
QUOTE(Anistėja @ 2013 07 31, 22:20)
Prašom akių nevartyt, nes man tai jau žarnos vartosi pagalvojus, kiek dar visko pas mane nedaryta vestuvėm
Uztat tu kokia saunuole-radai minute ir mums
Niuss... Aš jau po visko. Kada meet'as?
sveikos.
apie ka cia tu Anisteja nesuprantu???
man paskambinkit kada meetinsites nes galiu neapziuret:)
apie ka cia tu Anisteja nesuprantu???
man paskambinkit kada meetinsites nes galiu neapziuret:)
Svočiavau
Matau, kad nieks dar nenori...
Lekiam miestan į parką kinų žiūrėt
Matau, kad nieks dar nenori...
Lekiam miestan į parką kinų žiūrėt
Sveikos,
As atbunu dar sveciu veseilioj si savaitgali ir galesim kita ketvirtadieni meetintis
As atbunu dar sveciu veseilioj si savaitgali ir galesim kita ketvirtadieni meetintis
Sveikos ponios
Gal žinote kur/kas perrenginėja baldus? Reikia sofkės odą keist, nežinau kur kreiptis
Gal žinote kur/kas perrenginėja baldus? Reikia sofkės odą keist, nežinau kur kreiptis
Laba
Gaila, nežinau.
Kažkada seniai kai reikėjo, patys persivilkom.
QUOTE(Daina @ 2013 08 24, 15:37)
Sveikos ponios
Gaila, nežinau.
Kažkada seniai kai reikėjo, patys persivilkom.
Labas
Tai paskutinio vasaros meeto nebus kaznia
Sveika ponia
Nezinau.
Gabus
Tai paskutinio vasaros meeto nebus kaznia
QUOTE(Daina @ 2013 08 24, 14:37)
Sveikos ponios
Sveika ponia
Nezinau.
QUOTE(Guduke @ 2013 08 26, 13:56)
Gabus
QUOTE(*panteRa* @ 2013 08 27, 13:29)
Nu mano vyras gi siuvejos sunus, tai matyt kazkas genuose uzkoduota jau
As buvau skeptiskai nusiteikus, ale paskui zirkles irgi pridejau prie keliu siūlių
Del meeto tai jau ir nezinia ka sakyt Jeigu irgi toks aktyvumas bus kaip forume
sveikos
as oficiali bedarbe siuo metu:)keistas jausmas,bet kol kas gerai.ir namie kaip jauku ir svaru:)
Kalaipedos gatvej.
tai kada organizuojam?ketvirtadieni?ar rytoj?
as oficiali bedarbe siuo metu:)keistas jausmas,bet kol kas gerai.ir namie kaip jauku ir svaru:)
QUOTE(Daina @ 2013 08 24, 16:37)
Sveikos ponios
Kalaipedos gatvej.
tai kada organizuojam?ketvirtadieni?ar rytoj?