Kiek kainuoja dizainerio paslaugos įrenginėjant namo vidų ?
Nu Kaune murininku kainos dabar apie 40lt ir daugiau, priklausomai nuo brigados darbo kokybes. Stelazus siaip turetu tureti savo, bent jau musishkiai sake kad be ju negaletu dirbti, tai ir turejo savuosius. O vat betono masykle reikia tureti savo, nors yra ka sirgi turi savo, bet cia jau kaip kur.
sveiki,gal kas zinote pamatu 150x40 70m ilgio kaina mazdaug metro su medziagomis siauliuose? pamatai monolitiniai. tai pat perdangos 22cm storio,monolitines,kiek galetu kainuoti kvadratas?
ar imanoma perdangai pirkti tik klojiniu paruosima,o betonuot paciam?
ar imanoma perdangai pirkti tik klojiniu paruosima,o betonuot paciam?
QUOTE(Agninga @ 2007 03 22, 15:26)
Kiek kainuoja dizainerio paslaugos įrenginėjant namo vidų ?
Vilniuje man sake pazistama 50lt/kv. Kaune turetu maziau kazkiek kainuoti.
kas zino brigada,kuri galetu islieti pamatus? Auuuuu.....
kiek siais metais kainuoja trinkeliu klojimas,mano lozoriai uz 90 Lt nesutinka dirbt ( cia su medziagom ir darbu )
QUOTE(rozamunda @ 2007 03 27, 22:09)
kiek siais metais kainuoja trinkeliu klojimas,mano lozoriai uz 90 Lt nesutinka dirbt ( cia su medziagom ir darbu )
kazkas rase, tik nzn ar sitoj temoj 100 lt/m2 su medziagom
QUOTE(Braske06 @ 2007 03 26, 21:29)
Vilniuje man sake pazistama 50lt/kv. Kaune turetu maziau kazkiek kainuoti.
negali Vilniuj tiek mazai kainuot. Kaune 40-70lt uz kvadrata
QUOTE(she @ 2007 03 28, 10:30)
negali Vilniuj tiek mazai kainuot. Kaune 40-70lt uz kvadrata
Nu man sake drauge, ji toje srityje dirba, gal cia kur papildomai dirba po darbo. anyway, man taip sake, as tiksliai neznau.
Jeigu sakai kad 40-70 geriau zinai, nes kiek pamenu esi architekte, ane ?
Sveiki,
noreciau suzinot, kiek kainuoja zemes nustumdymas nuo sklypo. Cia Kaune. Ir gal kokiu firmu zinot, kas tokius darbus atlieka, ir nebutinai firmos, tinka ir siaip zmongeliai su traktorukais
Aciu
noreciau suzinot, kiek kainuoja zemes nustumdymas nuo sklypo. Cia Kaune. Ir gal kokiu firmu zinot, kas tokius darbus atlieka, ir nebutinai firmos, tinka ir siaip zmongeliai su traktorukais
Aciu
QUOTE(Jurga_urte @ 2007 03 29, 21:23)
Sveiki,
Aciu
Aciu
Mums šitą darbą atliko OPTIMALI STATYBA, visą info gali pažiūrėti cia. Dirba trise,bendravom su Dainium ir bendraujam iki šiol. .Mums nustumdė žemes kažkur 3 arus,rudenį,200lt. čia po blatų... Nužymėjo namo ašis, kainos nerašau, nes dviese su mano vyru darė, kasė pamatus ilgai ir nuobodžiai-450lt.Pamatus irgi kiek žinau gerai daro.Bandykit tartis be PVM.
QUOTE(caca26 @ 2007 03 30, 12:04)
Mums šitą darbą atliko OPTIMALI STATYBA, visą info gali pažiūrėti cia. Dirba trise,bendravom su Dainium ir bendraujam iki šiol. .Mums nustumdė žemes kažkur 3 arus,rudenį,200lt. čia po blatų... Nužymėjo namo ašis, kainos nerašau, nes dviese su mano vyru darė, kasė pamatus ilgai ir nuobodžiai-450lt.Pamatus irgi kiek žinau gerai daro.Bandykit tartis be PVM.
labai labai aciu uz info, bandysim tartis