Įkraunama...
Įkraunama...

Darbų kainos

o parketo slifavimo ir lakavimo kokia kaina Vilniuj? Beje, gal meistreli koki turite?
Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2006 08 20, 22:43)
Noriu paklausti kiek kainuoja elektros išvedžiojimas bute,jeigu reikia pakeisti visą instaliaciją?

Viskas priklauso nuo tašku, gali paskambinti elektrikui, kuris mums tvarkė elektros instaliaciją. Na bent jis iš mūsų paėmė 400 Lt. už razečių išvedžiojimą kambariuose+ dar jungiklių įstatymas. Šiaip kiek žinau iš draugų pvz. už lempos pakabinimą Vilniuje ima apie 22-25 Lt. , mes mokėjom po 17 Lt.
Atsakyti
sveiki, uz pamatus mes mokejome uz kuba 160 lt tik darbo. Na o mane taipogi domina elektros instaliacija, isvedziojimas name, gal kas zinote gera elektrika.
Atsakyti
QUOTE(iiinga @ 2006 08 21, 20:59)
sveiki, uz pamatus mes mokejome uz kuba 160 lt tik darbo. Na o mane taipogi domina elektros instaliacija, isvedziojimas name, gal kas zinote gera elektrika.

o kurioj vietoj jūsų namukas randasi ax.gif ir prieš kiek laiko darėt pamatus, kaina jau labai patraukli blush2.gif gal būtų galima kontaktus ax.gif
Atsakyti
mums kaip tik elektrikas name pradėjo dirbti-kaina 20 Lt už tašką. Kiek pasiūlė elektrikų visų ir buvo panaši kaina
Atsakyti
QUOTE(iiinga @ 2006 08 21, 21:59)

Jei dar reikia elektriko, tai rašyk į AŽ, atsiūsiu tel. Čia Vilniuje. Jau kažkurioje temoje rašiau, kad likom jo darbu labai patenkinti, po darbo viską su savo šepetukais, šluostėmis viską sutvarkė, jokių šiukšlių nepaliko. Už tašką mokėjome nuo 15-17 Lt. Čia Vilniuje. Šiaip jie dirba dviese, jei darbo daugiau.
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2006 08 22, 07:38)
mums kaip tik elektrikas name pradėjo dirbti-kaina 20 Lt už tašką. Kiek pasiūlė elektrikų visų ir buvo panaši kaina

Noriu pasitikslinti...tai čia ir už laidų paklojimą....ar tik jungiklio pastatymą,šviestuvo pakabinimą?
Atsakyti
Sveikos Iš Pradžių su šventėm. biggrin.gif
Esu visai žalia dabartinėse kainose, gal galit padėti.
Žadam pirkti neįrengtą palėpę. Kiek dabar maždau kainuoja 1 kv. metro įrengimas. Prieš kokius 3 metus buvo 400 litukų berods. Dabar, manau daug kas pasikeitė. Pasidalinkit informacija jei galit.
Atsakyti
Laba diena:). Skubiai ieskau elektriko Vilniuje, nes musu meistrai pasiule kazkoki, bet man atrodo,kad brangu, nes jis sako uz taska ims po30lt, o uz medziagas 2000lt, tai kai paskaiciau jusu foruma tai sakau,gal kuri galetu koki nebloga elektrika parekomenduoti, ar jo telefona man atsiusti i AZ? smile.gif Labai labai lauksiu:)
Atsakyti
Noriu pasiteirauti. Ar daug uz dezute (stogas, visa isorine apdaila, be langu) 1500 lt uz kvadr. metra. Klaipedos mieste.
Atsakyti
Beja, gal dar prie to pacio kuri nors neseniai parketa dejosi ir zino kiek Vilniuje dabar uz m2 praso, musiskiai meistrai sako60lt m2 uz darba +20lt m2 uz medziagas ir taip gaunasi 80lt m2. Irgi manau daugokai, bet gal dabar tokios kainos? g.gif
Atsakyti
Sveikutes, mane domina vidaus namo apdaila. Gal kas turit gerus dažytojus, mums reikia sienas nušpakliuoti ir nudažyti Vilniuje. Ir kokios dabar kainos?
Atsakyti