Tai nieks nepasiulys kokio meistro klinkerinem plyoms muryt?
Tai nors kainas siu metu pasakykit,po kiek sutaret moketi
QUOTE(egleja @ 2010 02 24, 15:44)
nu taremes dar pries naujus,kaip reiks tikrai tai dar ziuresim,klausimeli dar viena turiu,o kodel murininkai neismeta kvadraturos nuo langu,gi ten tai tuscios erdves,pvz pas man 2vitrininiai langai ,tai kiek kvadraturos atsimestu
Jei iskaiciuoja tuscias erdves, tai uz saramas tada nieko neima.
QUOTE(verslas @ 2010 02 26, 15:27)
man keramikinius blokelius murino po 12lt
O gal galetumete pasakyti kiek mokejote uz perdangos montavima ir saramu dejima?
QUOTE(verslas @ 2010 02 26, 13:27)
man keramikinius blokelius murino po 12lt , o uz stoga truputely permokejau po 30lt uz kvadrata-stogo danga ruuki pural monterei(kaina uz visa buterbroda)tik uz kaminus atskirai. galejau nusmaugt kaina bet dare sawas nebuvo kaip poto del keliu litu but daugiau kalbu masciau ir as apie bitumine(sake po 40lt butu sudejes-tipo dvigubas darbas,rei pirma plokste uzdet+poto danga ir cerpe siule uz tiek pat su visom apdailom)kiek girdejau visos dangos turi sawo pliusu ir minusu-belieka apsisprest kas tau tinka
ačiū už atsakymą
QUOTE(1PuPa @ 2010 02 28, 22:27)
saramas liejo uz dyka bet sienu skyles yskaiciavo y bendra kvadratura o perdanda pas mane medine(250kvadratu padare uz 1500lt-norejo 2500 )
QUOTE(verslas @ 2010 03 01, 19:41)
saramas liejo uz dyka bet sienu skyles yskaiciavo y bendra kvadratura o perdanda pas mane medine(250kvadratu padare uz 1500lt-norejo 2500 )
Aciu labai uz informacija
QUOTE(Paix @ 2010 01 06, 20:39)
Greitai, jei norėsi galėsi mūsų klijuotojo imt kontaktus, dabar šalia namą pradeda klijuot. Mums prieš porą metų 50 ėmė, dabar sako perpus su visais kampais...
O tu zinai mes jo ir si karta nepasamdem. Del to kad jis labai graziai gudrauja, kiekviena karta kai skambini sako uz tiek nedirbu, dabar tieisog sitame objekte uz tiek sutikau, o siaip mano kaina didesne. Praeita karta buvo tas pats ir dabar. Galvojau gal tada taip sutapo, bet nea. Pasirodo jam neapsimoka uz 25klijuoti plyteles, tik uz 35lt. Taigi pamaniau tegu dirba ir toliau, pas dabartini uz 25lt, o siaip jam uz tiek neapsimoka
Kaip keista uzdirbti per savaite apie 800-1000lt neapsismoka
Man dabar zmogelis klijuoja uz 20lt, tikrai gerai dirba, gaila kad ishvziuoja i uzsieni ir nespes man visko baigti.
Keistai daba tos kainos skaiciuojasi - kai pradedi skaiciuoti atskirais kvadratais, tai namo be puses milijono neturesi. O vat jei viena firma stato, gali nama nuo pamatu iki rakto su baldais uz 300 000 padaryti... tik imi ir isikeli. Buciau pries 5 metus zinojusi, matyt buciau laukusi kol viskas taip atpigs ir pasistacius nama per pusmeti....
QUOTE(Barshkuole @ 2010 03 03, 10:01)
Keistai daba tos kainos skaiciuojasi - kai pradedi skaiciuoti atskirais kvadratais, tai namo be puses milijono neturesi. O vat jei viena firma stato, gali nama nuo pamatu iki rakto su baldais uz 300 000 padaryti... tik imi ir isikeli. Buciau pries 5 metus zinojusi, matyt buciau laukusi kol viskas taip atpigs ir pasistacius nama per pusmeti....
Aha, nama pastato uz 300000 su baldais.... jooo plazminiais telikais jakuziais ir dar naujas mersas garaze.
QUOTE(Barshkuole @ 2010 03 03, 12:01)
zinai mane irgi prajuokino tamstos nauvumas pagal tave kad firma daro kone labdara
Aš labai nusivylusi visais statybininkais.Teko prėjusią vasarą statyti Kretingoje priestatą , tai vieni sukčiai ir melagiai.Niekuo negali pasitikėti.Gudrauja , meluoja , giriasi , visus kitus peikia.Pamatus padėjo (12m.)už 3000.Kiti atėję sako už1500būtume padarę Pakeitėm vienus, kitus, visi lekia per kelis objektus , o pradžioj prisižada.O dėl medžiagų , tai tikrai pasitikėti negalima , video kameras pastatyti reikia , nors visi dievagojasi , kad sąžiningiausi.kai pabaigoje susivedėme sąmatą kas ir kiek kainavo , tai keliose vietose radome sudubliuotas medžiagas tik škitaip pavadino iki700Lt vertės:verysad: ir daugiau , tai net neparaudę atseit suklydo ,Nepasitikėkite , būtinai sudarykite sutartį BŪTINAI , kad tiksliai surašytų
darbų eigą , laiką , medžiagų kiekį , darbų kainą , statybų trukmę ir tarkitės dėl delspinigių , jei nebaigs laiku darbų.Viskas turi būti oficialu.Dabar kompiuterinės programos gali tiksliai apskaičiuoti visus darbus , medžiagas ir t.t. kai pamatau dabar statybininką , tai žiūriu kaip į kokį savigarbos neturintį asmenį , plėšiką :ohTad būkit budrios! Jei tik pajus kad nesusidūręs su statybų darbais , kainomis - nulups kelis kailius, apvoks. Laikykitės!
darbų eigą , laiką , medžiagų kiekį , darbų kainą , statybų trukmę ir tarkitės dėl delspinigių , jei nebaigs laiku darbų.Viskas turi būti oficialu.Dabar kompiuterinės programos gali tiksliai apskaičiuoti visus darbus , medžiagas ir t.t. kai pamatau dabar statybininką , tai žiūriu kaip į kokį savigarbos neturintį asmenį , plėšiką :ohTad būkit budrios! Jei tik pajus kad nesusidūręs su statybų darbais , kainomis - nulups kelis kailius, apvoks. Laikykitės!