Uz kuba dabar ima apie 50 lt.
QUOTE(dier @ 2010 01 31, 14:06)
Sveikos mergaites, turiu klausima-kiek kainuoja juodgrindziu darymas? kokia kv darbo kaina? ( cia visas "sumustinis" domina) mano kvadratura bus 180 kv, gal kuri panasios kvadraturos daretes, tai butu idomu, kiek kainavo darbas ir gal pasakysit kiek isleidot medziagom.... reikia jau pasiplanuoti litus ir darbus pavasariui..
ir dar domina kiek vidiniu sienu murijimas eina , mano triobos sienos is arko m blokeliu... gal kuri pasakysit kokia kaina uz kuba eina (murijimo)? aciu
ir dar domina kiek vidiniu sienu murijimas eina , mano triobos sienos is arko m blokeliu... gal kuri pasakysit kokia kaina uz kuba eina (murijimo)? aciu
Vidiniu sienu kubas 12-15 lt.kiek domejausi Fui apsirikau,ne uz kuba,o uz kv/m.
man reikia sienas isglaistyt gipsas susuktas... ir sustojo darbai... paskui tapetuosim, tai kiek dabar aplink kauną ar jonavą kainuotų kvadratas ????
Galeciau rekomenduoti gerus meistrus. Praeita vasara Pilaiteje pastate mums nama, tai likom labai patenkinti. Super brigada. Su terminais nevelavo ir kaina buvo priimtina palyginus su kitais. Negeriantys ir ismanantys savo darba. Darbu vadovo tel 867225592
QUOTE(mamairma @ 2010 02 03, 15:14)
Galeciau rekomenduoti gerus meistrus. Praeita vasara Pilaiteje pastate mums nama, tai likom labai patenkinti. Super brigada. Su terminais nevelavo ir kaina buvo priimtina palyginus su kitais. Negeriantys ir ismanantys savo darba. Darbu vadovo tel 867225592
Tai kokia ta kaina?
Tai apsispręskite, ar toji super brigada namus lipdo,
ar vaikų darželį organizuoja?
ir kodėl negyvenate savo puikiai pastatytame name Pilaitėje, o gyvenate bute Fabijoniškėse (ar tik ne tame pačiame kur numatomas atidaryti vaikų darželis???)
Oj, kokia nuostabi soc-pedagogė-psichologė! ko jau ko, bet meluoti vaikučius tikrai pamokyt galėtų
QUOTE(mamairma @ 2010 02 03, 17:14)
QUOTE(mamairma @ 2010 01 15, 16:54)
Nuo pavasario prades veikti Neries g., bute irengtose patalpose. Priims iki 10 vaiku. Mes cia nuo birzelio lankysimes. Tel.nr.butu 867225592
ir kodėl negyvenate savo puikiai pastatytame name Pilaitėje, o gyvenate bute Fabijoniškėse (ar tik ne tame pačiame kur numatomas atidaryti vaikų darželis???)
Oj, kokia nuostabi soc-pedagogė-psichologė! ko jau ko, bet meluoti vaikučius tikrai pamokyt galėtų
QUOTE(mamairma @ 2010 01 15, 16:54)
Jei mamytems butu poreikis, savo namuose kartu su 7 men. suneliu galeciau priziureti ir jusu mazyli Kiekviena diena ar keletui valandu. Esu soc.pedagoge-psichologe, gyvenam Fabijoniskese, taigi jei kils bedu del vaiku prieziuros, drasiai kreipkites, butinai padesiu ...
QUOTE(axa @ 2010 02 04, 09:32)
Tai apsispręskite, ar toji super brigada namus lipdo,
mano meistrai skaiciavo kvadratais patys liejo saramas 12lt uz kvadrata mokejau
Sveiki, gal kas zino sios dienos sienu tinkavimo kalkiniu skiediniu kvadrato kaina? mums siulo po 12lt uz m2 be medziagu.
QUOTE(masajugi @ 2010 02 18, 06:10)
Sveiki, gal kas zino sios dienos sienu tinkavimo kalkiniu skiediniu kvadrato kaina? mums siulo po 12lt uz m2 be medziagu.
o mums siulo po 9lt.uz kvadrata, be medziagu
QUOTE(kreizzy @ 2010 02 18, 08:36)
Mums rudeni tinkavo uz 10 lt. Be medziagu. Nors prase pradzioj 12 lt.
QUOTE(kreizzy @ 2010 02 18, 09:36)
normali kaina-bandykit dar paderint paklauskit kiek kainuos su ju medziagom gal neapsimokes del medziagu lakstyt