Įkraunama...
Įkraunama...

Darbų kainos

QUOTE(katiniuks @ 2006 05 02, 10:05)
perskaiciau 4u.gif  ax.gif
sėkmės derantis.mes tinkuotojus tikrai neblogus turejom.
o dabar visa nama glaisto,kokybe darbo skustis negalim.

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(kite- @ 2006 05 01, 16:48)
sveikos, gal kas gali parekomenduoti kokius patikimus spakliuotojus (glaistytojus) kaune.. galetu buti kokie 3 darbininkai kad darbai greiciau judetu. dekui

Pabandyk paskambinti 868923783, Saulius.
Atsakyti
QUOTE(Nele @ 2006 05 02, 10:26)
Ačiū visiems atsiliepusiems  4u.gif  Kainos auga dienom  doh.gif Domėjomės visais šaltiniais, tai už glaistymą ir dažymą tikrai labai normali kaina dabar, nes išgirdom pageidavimų ir 28 ir 30 Lt už kvadratą. Reiks tartis su šiais darbininkais  g.gif

Mano meistrai pries dvejus metus uz glaistyma, dazyma eme po 8 lt kv.metrui. Dabar juos nusamdziau vel, bet kaina sukele- ims 12 lt uz kv.metra. Gipskartonio montavima su kitais statybininkais (firma) susitariau 16 lt uz kvadrata, cia luboms, nes sienas eina po 12 lt uz kvadrata. Ir tai sakiau, kad brangu, nes 70 kv remontas man is kisenes su medziagoms kainuos apie 8-10 tukstanciu. Kai pamaciau kainas cia nurodytas-zakseti pradejau, ar bent jau domejotes skelbimais, ar puolate prie pirmo pasitaikiusio? g.gif Beje, pries dvejus metus pasalinau keturias brigadas, neitiko darbu kokybe ir ju suskeltos kainos. Uztai ir dabar samdau tuos zmones, kurie penktieji jau dirbo paskui lotuliukas.gif Kai pabaigsiu pas save, galesiu rekomenduoti juos jums lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2006 05 05, 10:04)
Mano meistrai pries dvejus metus uz glaistyma, dazyma eme po 8 lt kv.metrui. Dabar juos nusamdziau vel, bet kaina sukele- ims 12 lt uz kv.metra. Gipskartonio montavima su kitais statybininkais (firma) susitariau 16 lt uz kvadrata, cia luboms, nes sienas eina po 12 lt uz kvadrata. Ir tai sakiau, kad brangu, nes 70 kv remontas man is kisenes su medziagoms kainuos apie 8-10 tukstanciu. Kai pamaciau kainas cia nurodytas-zakseti pradejau, ar bent jau domejotes skelbimais, ar puolate prie pirmo pasitaikiusio? g.gif Beje, pries dvejus metus pasalinau keturias brigadas, neitiko darbu kokybe ir ju suskeltos kainos. Uztai ir dabar samdau tuos zmones, kurie penktieji jau dirbo paskui lotuliukas.gif Kai pabaigsiu pas save, galesiu rekomenduoti juos jums lotuliukas.gif

kokiam mieste tu taip radai? Nes Vilniuje tikrai tokių kainų nesutiksi.
Atsakyti
QUOTE(katiniuks @ 2006 05 05, 12:45)
kokiam mieste tu taip radai? Nes Vilniuje tikrai tokių kainų nesutiksi.

Butent-Vilniuj 4u.gif Ir remontus prades nuo kito antradienio. Mano tevai, uteniskai, tai pyksta, kad as tokius brangius radau lotuliukas.gif Sako, pas juos uz 8 lt glaisto, dazo, gipskartoni kala-tai net suabejojau, ar nepagreitinau susitarti su meistrais g.gif Bet paskaiciau cia jusu diskusija-ir apsidziaugiau thumbup.gif Sakau, kai pabaigs pas mane, t.y. po kokiu triju savaiciu-atsiusiu pas jus thumbup.gif Galu gale galesit isitikinti darbo kokybe, paziureti pas mane thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2006 05 05, 13:03)
Butent-Vilniuj 4u.gif Ir remontus prades nuo kito antradienio. Mano tevai, uteniskai, tai pyksta, kad as tokius brangius radau lotuliukas.gif Sako, pas juos uz 8 lt glaisto, dazo, gipskartoni kala-tai net suabejojau, ar nepagreitinau susitarti su meistrais g.gif Bet paskaiciau cia jusu diskusija-ir apsidziaugiau thumbup.gif Sakau, kai pabaigs pas mane, t.y. po kokiu triju savaiciu-atsiusiu pas jus thumbup.gif Galu gale galesit isitikinti darbo kokybe, paziureti pas mane thumbup.gif

na tada tau labai pasisekė tokias kainas surast,nes aš turiu pažystamus ir gerus glaistytojus,dažytojus,tai jie sakė,kad kainos apie 18-20lt už kv.m.Na mums kaip ir nereiks daugiau glaistytojų nei dažytųjų,tai tuos savo kitom būtinai įsiūlyk ir dar už tokią kainą.
o tie tavo darbininkai vilniečiai?
Atsakyti
QUOTE(katiniuks @ 2006 05 05, 14:28)
na tada tau labai pasisekė tokias kainas surast,nes aš turiu pažystamus ir gerus glaistytojus,dažytojus,tai jie sakė,kad kainos apie 18-20lt už kv.m.Na mums kaip ir nereiks daugiau glaistytojų nei dažytųjų,tai tuos savo kitom būtinai įsiūlyk ir dar už tokią kainą.
o tie tavo darbininkai vilniečiai?

Taip, vilnieciai. Is pradziu ir jie kainas sake tas pacias 18-20 lt, bet zodis po zodzio-nusiderejau, sakau, neziurekit, kad moteriske, manot, nenusimanau? mirksiukas.gif Kadangi dazytojai jau patyre buvo, zino, kad as-moteriske su kiausiniais, galiu pravaryti, jei man nepatiks, o jei patiks-rekomendacijas kitiems duosiu, kaip ir pries dvejus metus, tai net nesispyrioje nusiderejom iki 12 lt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2006 05 05, 13:03)

Ar galima butu kontaktus? wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandrag @ 2006 05 05, 14:59)
Taip, vilnieciai. Is pradziu ir jie kainas sake tas pacias 18-20 lt, bet zodis po zodzio-nusiderejau, sakau, neziurekit, kad moteriske, manot, nenusimanau? mirksiukas.gif Kadangi dazytojai jau patyre buvo, zino, kad as-moteriske su kiausiniais, galiu pravaryti, jei man nepatiks, o jei patiks-rekomendacijas kitiems duosiu, kaip ir pries dvejus metus, tai net nesispyrioje nusiderejom iki 12 lt. thumbup.gif

O tave deryboms pasamdyt galima? rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
Mes griovem gruodzio menesi, tai griovimas (8 aukstas) su siuksliu isvezimu kainavo 900Lt, dar dejo sarama kuri kainavo 200 Lt. Isgriove anga blokinio namo sienoje 1,5m ir visa tualeta su vonia. Per dvi dienas.
Beje darem oficialu projekta derinom su savivaldybe. Tai dar projektas kainavo 1000 Lt. Bet jau vargo buvo doh.gif
Atsakyti
Labai smalsu, kiek mokat už 1kv.m. sumūrijimą betono silikato blokeliais?
Mūsų meistriukas užziprašė 25lt už 1kv.m... tik už darbą, t.y. jis tik sudėlioja blokelius, o košę maišo ir blokelius padavinėja pagalbininkas (jam mokama būtų atskirai)...
Jei galit, būtų labai malonu, kad pasidalintumėte patirtimi... 4u.gif
Atsakyti
Pas mus lygiai tas pats, ir mikejom nes norejom greitai. Tik kvadratu buvo mazai, tai kaip priskaiciavo uz kampus, uz saramas, tai gavosi dvigubai daugiau nei pagal kvadratura.
Atsakyti
Aiskumelis... vadinasi visur taip pat
Pas mus kvadratu nemazai gautusi, tik esme ta, kad reikia uzmuryt "skyles"- lygias sienas be langu, kampai yra, saramos irgi... na reiks kai kuriuos blokelius perpjaut pusiau ir viskas...
Gaunasi, kad sesiu blokeliu "padejimas" - 25lt... tai tos sienos beveik auksines gausis ax.gif Itariu patys murysim doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adile: 29 gegužės 2006 - 11:45