Įkraunama...
Įkraunama...

Darbų kainos

QUOTE(Gorada @ 2009 03 17, 09:19)
as ryt susitinku brigadele kuri paruosia sienas dazymui ir nudazo uz 12lt/kvadratas. jokiu kampuciu atskirai neskaiciuoja.

Oho! O koks miestas?
Atsakyti
QUOTE(Rudeninė @ 2009 03 17, 11:35)
Oho! O koks miestas?

Kaunas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 03 17, 10:19)
as ryt susitinku brigadele kuri paruosia sienas dazymui ir nudazo uz 12lt/kvadratas. jokiu kampuciu atskirai neskaiciuoja.
Cia jei gerai supratau ant tinko, ne gipskartonis.
Atsakyti
QUOTE(Dario @ 2009 03 17, 11:56)
Cia jei gerai supratau ant tinko, ne gipskartonis.

gipskartonis 4u.gif
Atsakyti
gal kas pamatus jau derino pavasariui? kokios dabar kainos uz m3 ar uz begini metra? domina greztiniai arba juostiniai.
Atsakyti
O gal kuri zinot, ko reikia norint pradet statyti nama. Turime sklypa, girdejau, kad reikia kazkokiu matavimu. Gal zinot, kiek tai uztrunka ir kiek kainuoja?
Atsakyti
Geodeziniu matavimu, savado, architekturiniu ir inzinieriniu projektu, o tada jau statybu leidimo ... jau nepamenu ko ten dar smile.gif
Mes uztrukom lygiai metus, kol gavom statybu leidima, ir tai statomes elektros neturedami doh.gif Nors skirta 10 kW, bet prisijungti negalim doh.gif

O kainuoja viskas labai daug, bet cia aisku gal nuo situacijos sudetingumo priklauso unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annushka: 17 kovo 2009 - 11:59
QUOTE(Gidi @ 2009 03 17, 11:34)
O gal kuri zinot, ko reikia norint pradet statyti nama. Turime sklypa, girdejau, kad reikia kazkokiu matavimu. Gal zinot, kiek tai uztrunka ir kiek kainuoja?

Popierizmo skyrelyje ziurek 4u.gif siaip kaina priklausys nuo sklypo ploto 4u.gif o uztrukti gali ir puse metu
Atsakyti
dekui labai visoms smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal gerą plytelščiką rekomenduot Vilniuje galite? Ir kad kaina ne kosmosas būtų....
Atsakyti
QUOTE(liniux @ 2009 03 17, 11:16)
gal kas pamatus jau derino pavasariui? kokios dabar kainos uz m3 ar uz begini metra? domina greztiniai arba juostiniai.

siuo metu pati uzsiimu namo statyba ir iskyla labai daug neaiskumu del mano nepatyrimo.
Statybininkai padare juostinius lietinius pamatus. visos medziagos mano, ju tik darbas.
54x0,3x1.6- viso 26 m3.
Uz kuba paeme po 400 lt, viso 10 400 Lt.
man atrodo, kad labai daug. kaip jie teige, siek tiek brangiau nei iprasta, nes sudetingesnis relfefas (ant slaito, nevienodai pamatas po zeme ir virs zemes.)
Kiek as domejausi juostiniu pamatu kainomis, tai kitur ima po 80 m2. Tokia kaina paskaiciavus mano namo perimetra gaunasi 4320 lt. Daugiau nei dvigubai maziau.
O as savo pamatu kvadratais apskaiciuoti nelabai moku, nes tikrai, jie nelygus, reljefiniai, tai virs zemes, tai po zeme. Pasiklauju ju paskaiciavimu, taciau niekur nerandu kubo kainos. Jau sumokejau, bet naktimis nemiegu,.
gal Jus zinot, kokia betonavimo darbu kubais kaina, ar galite patarti, kur galeciau rasti tokia informacija.
Busiu dekinga uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(salkda @ 2009 05 31, 11:39)
siuo metu pati uzsiimu namo statyba ir iskyla labai daug neaiskumu del mano nepatyrimo.
Statybininkai padare juostinius lietinius pamatus. visos medziagos mano, ju tik darbas.
54x0,3x1.6-  viso 26 m3.
Uz kuba paeme po 400 lt, viso 10 400 Lt.
man atrodo, kad labai daug. kaip jie teige, siek tiek brangiau nei iprasta, nes sudetingesnis relfefas (ant slaito, nevienodai pamatas po zeme ir virs zemes.)
Kiek as domejausi juostiniu pamatu kainomis, tai kitur ima po 80 m2. Tokia kaina paskaiciavus mano namo perimetra gaunasi 4320 lt. Daugiau nei dvigubai maziau.
O as savo pamatu kvadratais apskaiciuoti nelabai moku, nes tikrai, jie nelygus, reljefiniai, tai virs zemes, tai po zeme. Pasiklauju ju paskaiciavimu, taciau niekur nerandu kubo kainos. Jau sumokejau, bet naktimis nemiegu,.
gal Jus zinot, kokia betonavimo darbu kubais kaina, ar galite patarti, kur galeciau rasti tokia informacija.
Busiu dekinga uz atsakyma.

Jei jau sumoketa, padaryta ir sukirsta rankomis, tai miegokit ramiai ir pamirskit mirksiukas.gif nes vieni pasakys, kad per daug sumokejot, kiti dar ka.. su statybomis taip jau yra, kas padaryta tas padaryta 4u.gif
Atsakyti