Nea man katilu, boileriu nereikia man reikia tik putplascio ar kaip ten jis vadinasi, pleveles, tinkliuko ir vamzdeliu na ir pajungimas. Va siu dalykeliu kainu man reikia + darbo uz isklojima kainos
QUOTE(tesa20 @ 2008 02 25, 16:36)
Nea man katilu, boileriu nereikia man reikia tik putplascio ar kaip ten jis vadinasi, pleveles, tinkliuko ir vamzdeliu na ir pajungimas. Va siu dalykeliu kainu man reikia + darbo uz isklojima kainos
nuvaziuokit i statybiniu prekiu parduotuve ir pamatysit kiek kas kainuoja, o del darbu tai pasiskambinkit keliem meistriukam ir mazdaug viazda susidarysit...
Sveikutes.
Gal galetu kas padeti tarp kainu susigaudyti
Noreciau suzinoti kiek vielniuje kainuoja sienu lyginimas, glaistymas ir dazymas.
Ir gal kas daretes ir galetumete rekomenduoti gerus meistriukus, nes jau dvi brigados berankiu padirbejo
Gal galetu kas padeti tarp kainu susigaudyti
Noreciau suzinoti kiek vielniuje kainuoja sienu lyginimas, glaistymas ir dazymas.
Ir gal kas daretes ir galetumete rekomenduoti gerus meistriukus, nes jau dvi brigados berankiu padirbejo
Papasakosiu as. Mums kvadratas grindinio sildymo uz darba kainavo 30 lt. Bet cia tik darbas, vamzdeliu isvedziojimas. Smelio lyginimas, polistirolo, pleveles, tinkliuko isklojimas dar uz darba 13 lt. Vamzdzius klojo kazkokius raudonus, jie sako geriausi ir mums santechnikas sake, kad patvariausi. Tai tiek kainavo darbai. Uz medziagas 235 kv namui sumokejom 11 tukst., cia grindinio sildymo vamzdeliu beveik 2 km, vamzdziai po grindim, jokiu radiatoriu ir pakabinamu 2 klozetu, bei bide remai tokie metaliniai. Tai vat kainos kokios.
QUOTE(tesa20 @ 2008 02 25, 12:04)
Tai niekas man negali padeti siuo klausimu prasau atsakykit kas daretes sildomas grindis
sveika, mums firma, kuri irengines ir geotermini sildyma paskaiciavo po 100 lt uz kv
QUOTE(Adult @ 2008 02 27, 04:35)
nezinau kaip del geoterminio sildymo,as pats statau zidinius ir kelis kartus esu dares nuo zidinio apsildyma po grindim,2 kilometrai tai tikrai neisejo:)))
grindini nuo zidinio? gal galit placiau apie tai papasakoti? skaiciau apie kapsules, prie azkaip jungiasi grindinio sildymo vandeniu sistema, bet kazkaip skeptiskai ziuriu i tai. pas mus namelis rastinis bus, 100kvadratu. katilines nebus, todel sildysimes zidiniu su ortakiais, labai ir grindinio sildymo norisi, bet tam nieko geriau kaip elektros katilas dar nesugalvojom
visos apdailos darbai(senu glaistimas,dazimas)kaina nuo 30-40lt.tel.865049792.
QUOTE(Gorada @ 2008 02 27, 11:29)
grindini nuo zidinio? gal galit placiau apie tai papasakoti? skaiciau apie kapsules, prie azkaip jungiasi grindinio sildymo vandeniu sistema, bet kazkaip skeptiskai ziuriu i tai. pas mus namelis rastinis bus, 100kvadratu. katilines nebus, todel sildysimes zidiniu su ortakiais, labai ir grindinio sildymo norisi, bet tam nieko geriau kaip elektros katilas dar nesugalvojom
Kai statai kapsule tai dazniausiai darai pajungima is zidinio tirsiogiai i kamyna is nerudijancio plieno alkune jungi,o cia gaunasi kad statosi toks daiktas panasus iboileriuka kokiu 40 litro,jis maunasi ant kapsules ir jau is jo iseina pajungimas i kamyna,principas toks kad vanduo sila ir nuo jo iseina pajungti gyvatuka po grindim ar prie sienos,kaina kiek bepamenu yra apie 1500 Lt liktais.
Labai aciu visiems atsakiusiems i mano klausima
Adult, jei nesunku gal galite papasakoti siek tiek placiau apie si principa? Labai idomu, nes mes gyvenam nedideliam miesteli, kur darbininkus labai sunku rasti, tad tenka patiems ka nors konstruoti, o patys nedaug ka ismanom, norisi kuo maziau klaidu padaryti
QUOTE(indregu @ 2008 02 28, 02:00)
Adult, jei nesunku gal galite papasakoti siek tiek placiau apie si principa? Labai idomu, nes mes gyvenam nedideliam miesteli, kur darbininkus labai sunku rasti, tad tenka patiems ka nors konstruoti, o patys nedaug ka ismanom, norisi kuo maziau klaidu padaryti
parasyk man i privata savo emeila,as tau pasistenksiu koki vakara kaip nors papasakoti,o gal turi skaipa butu dar lengviau.