jei reikia staliaus paslaugu prasom i az. nuo apdailos iki stogo ir karkasiniu namu.
jei reikia iskloti trinkelemis jusu kiema ar kitka prasom i AZ
Sveiki, gal kas zinote zmogu ar brigada, kuri pakabintu kabelines lekste ir paprasta antena, suderintu. Gal kas darete, turite kontaktus ir zinote kainas.Veiksmas Vilniuje.
QUOTE(tomax @ 2008 02 21, 13:55)
Sveiki, gal kas zinote zmogu ar brigada, kuri pakabintu kabelines lekste ir paprasta antena, suderintu. Gal kas darete, turite kontaktus ir zinote kainas.Veiksmas Vilniuje.
jei viskas isvedziota, nereik jokio meistro lipat ant stogo pakabinat, o sureguliavimas paprastas - pastatai telika ant autoserch ir jis pats savo drba padaro
QUOTE(lukrecijal @ 2008 01 16, 19:20)
Sveiki ,
Norim siltinti sienas is vidaus (putu polistirolis + gipskartonis). Reiktu Apsiltinti ir lubas ta pacia metodika. Du nemazi kambariai + koridoriukas (tiksliai ploto dabar pasakyti negaliu, bet gaunasi tikrai nemazai). gal zinot kiek kainuoja 1 kv/m tokiu darbu?
Norim siltinti sienas is vidaus (putu polistirolis + gipskartonis). Reiktu Apsiltinti ir lubas ta pacia metodika. Du nemazi kambariai + koridoriukas (tiksliai ploto dabar pasakyti negaliu, bet gaunasi tikrai nemazai). gal zinot kiek kainuoja 1 kv/m tokiu darbu?
Mes šiltinomės palėpę, tik ne polistirolu, o vata, tai mums 25 vatos ir gipsas kainavo 52 lt. Dėjo minkštą ir kietą vatą, alė kažkokį karkasiuką , dėjo plėvelę, dar virvių kažkokių pirkomir .t.t
QUOTE(NERA @ 2008 02 21, 17:25)
Mes šiltinomės palėpę, tik ne polistirolu, o vata, tai mums 25 vatos ir gipsas kainavo 52 lt. Dėjo minkštą ir kietą vatą, alė kažkokį karkasiuką , dėjo plėvelę, dar virvių kažkokių pirkomir .t.t
Aciu
Oi kaip man reikia jusu pagalbos gal galit kas nors pasakyti kas daretes sildomas grindis vandeniu kiek jums 1 KV metras kainavo su darbu ir su medziagomis? Labai labai lauksiu jusu atsakymo, nes man jau dega sitas reikaliukas
Į kokias kainas reiktų orientuotis vidaus tinkavimo darbų Kaune? Tik ne tais gipsiniais mišiniais, bet noriu paprastu šlapiu tinku, ar kaip jis te vadinasi. Niu tep senobiškai TIk kad darytų ne senobiškai, o su aparatu
Dėkinga iš anksto
Dėkinga iš anksto
QUOTE(tesa20 @ 2008 02 24, 09:58)
Oi kaip man reikia jusu pagalbos gal galit kas nors pasakyti kas daretes sildomas grindis vandeniu kiek jums 1 KV metras kainavo su darbu ir su medziagomis? Labai labai lauksiu jusu atsakymo, nes man jau dega sitas reikaliukas
Tai niekas man negali padeti siuo klausimu prasau atsakykit kas daretes sildomas grindis
QUOTE(tesa20 @ 2008 02 25, 16:04)
Tai niekas man negali padeti siuo klausimu prasau atsakykit kas daretes sildomas grindis
na mes uz kokios geros savaites pradesim darytis nes per sia savaite baigs vamzdzius paklot.
QUOTE(tesa20 @ 2008 02 25, 16:04)
klausimas kas tas yra "su viskuo"?
mano draugas neseniai isirenge katiline (katilas kalvis), apie 50 kvadratu grindinio sildymo, keli radijatoriai, boileris, plius truputis santechnikos vamzdyno kainavo 20t su viskuo. tik darbai kazkur apie 5t kainavo.
man samata panasiai skaiciavo - 18t, tik pas mane katilas elektrinis.