Įkraunama...
Įkraunama...

Darbų kainos

Nu su zemes nulyginimu ir pamatais lyg ir susitarem, liko, tik, kad kas asis atzymetu, gal galit atsakyt, 50lt uz viena taska daug cia, ar normaliai? Cia Kaune. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Jurga_urte @ 2007 04 03, 20:11)
Nu su zemes nulyginimu ir pamatais lyg ir susitarem, liko, tik, kad kas asis atzymetu, gal galit atsakyt, 50lt uz viena taska daug cia, ar normaliai? Cia Kaune. Aciu

kaskada buvau girdejusi kad visas asis uz 50 nuzymi..bet cia buvo senai ir net nezinau ar tiesa g.gif

mes su vyru tai patys nusizymejom bigsmile.gif nesunku tik atkalti sistema reikia mirksiukas.gif su istryzainem nusimineja..o auksciai tai su tokia permatoma slangute ipylus spalvoto vandens bigsmile.gif patiko istikro man tas procesas bigsmile.gif

sakau, gal atvaryti ir tau asis nuimit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga_urte @ 2007 04 03, 19:11)

pernai rudenį prašė 350lt. už 8 taškus, tai tavo įvardinta kaina šiai dienai reali. ax.gif
Tik kaip ir sako okkey, ten nieko sunkaus, mano vyras su dar vienu žmogum,turinčiu lazeriuką,berods nivelyru vadinamą, nusižymėjo patys.MB irgi tau į pagalbą vos ne pasisiūlė- sako 200lt su jo medžiagom ir nužymi ašis.Bet aš neleidau. bash.gif Jau ir taip namie nematom.biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(caca26 @ 2007 04 04, 08:37)
pernai rudenį prašė 350lt. už 8 taškus, tai tavo įvardinta kaina šiai dienai reali. ax.gif
Tik kaip ir sako okkey, ten nieko sunkaus, mano vyras su dar vienu žmogum,turinčiu lazeriuką,berods nivelyru vadinamą, nusižymėjo patys.MB irgi tau į pagalbą vos ne pasisiūlė- sako 200lt su jo medžiagom ir nužymi ašis.Bet aš neleidau. bash.gif  Jau ir taip namie nematom.biggrin.gif

Aisku, panos, aciu, bet va draugai patys statetes nama, patys nusizymejo asis, o kai reikejo priduot, tai pareikalavo dokumento, kuri turejo isduot atestuotas matininkas del tu asiu nuzymejimo, tai va ir klausineju, gal kas zino kokios info.
Atsakyti
QUOTE(Jurga_urte @ 2007 04 04, 07:23)
Aisku, panos, aciu, bet va draugai patys statetes nama, patys nusizymejo asis, o kai reikejo priduot, tai pareikalavo dokumento, kuri turejo isduot atestuotas matininkas del tu asiu nuzymejimo, tai va ir klausineju, gal kas zino kokios info.

Jei neklystu, tau rekomendavau vaikinukus iš OPTIMALIOS STATYBOS, jie turi reikalingus atestatus, tai mes parašą už ašių nužymėjimą iš jų ir imsim. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga_urte @ 2007 04 04, 09:23)

nu mes irigi patys nužymėjom,bet nieks jokių dokumentų nereikalavo.
Atsakyti
QUOTE(katiniuks @ 2007 04 04, 16:18)
nu mes irigi patys nužymėjom,bet nieks jokių dokumentų nereikalavo.

o jau jus pridavet nama, draugu reikalavo pridavinejant nama asiu nuzymejimo akto, keista, kad skirtingai reikalaujama visokio popierizmo g.gif
Papildyta:
QUOTE(caca26 @ 2007 04 04, 09:38)
Jei neklystu, tau rekomendavau vaikinukus iš OPTIMALIOS STATYBOS, jie turi reikalingus atestatus, tai mes parašą už ašių nužymėjimą iš jų ir imsim. mirksiukas.gif

jo, labai aciu, ir visai arti musu sklypo ta firma, bet matininkai uzsieme porai menesiu, mes tiek negalejom laukt, tad nieko ir nesusitarem, beje radom kita vieta ir dar pigiau ax.gif
Beje asis nuzymes ir akta asiu nuzymejo duos toks matininkas, pavardes nepamenu, kainuos 150 lt visas tas reikalas, manau labai pigiai, nes kiek skambinau per firmas tai vienas taškas apie 50 lt. Nu vienas rupestis is dideles kruvos lyg ir nukrito, tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga_urte: 04 balandžio 2007 - 20:47
Beje asis nuzymes ir akta asiu nuzymejo duos toks matininkas, pavardes nepamenu, kainuos 150 lt
Na doh.gif ... Pavarde gal galima? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vietinis: 04 balandžio 2007 - 21:17
Gal kas zinote kiek kainuoja dabar betoniniai paprasti laiptai i rusi? Butu idomu suzinoti kaina uz pakopa. g.gif
Atsakyti
Sveiki dar karteli,

sikart jau kitas klausimas kamuoja, gal zinot, kur akmenu pamatams gaut, ar imanomas toks dalykas g.gif , o gal kas ir parduoda? Cia Kaune

aciu
Atsakyti
gal kas nors turi parekomenduoti kokiu darbiniku fasadui reikia klyjuoti plyteles, ir kokios kainos ?+ ir - kad zinoti .... is anksto aciu ax.gif
Atsakyti
Galiu parekomenduoti savo vyro brigada. Dirba ivairius apdailos ir statybos darbus, murija sienas,pertvaras, montuoja gipskartoni, tinkuoja, dazo, kloja plyteles. Darba atlieka kokybiskai. Jeigu domina rasykit man i asmenine pasto dezute, duosiu kontaktus, pasakysiu apytikrias kainas. Mes Vilniuje. smile.gif
Atsakyti