Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Sveikos

-Tynka- patiko labai tas su raudonom kelnytem wub.gif viskas labai liuks, tik kur plikos kojytes matosi truputuka kliuna

JEma panelyte labai faina wub.gif tik man batuku noretusi kotokiu prie sio derinio
Atsakyti
As vis paskaitineju, ir galvoju pasirodysim ir mes su siokiu tokiu derinuku smile.gif

user posted image
user posted image
Papildyta:
gal kiek didokos foto doh.gif
Atsakyti
Jema - fauolis zuikis ir aišku mergytė... Batukai gal kažkaip blush2.gif , bet šiaip fainai
Atsakyti
man tai tynkos bernelis nerealus wub.gif

Atsakyti
Tynka
Nu man atrodo, kad ka Jus jam beuzdetumet man vistiek jis bus nerealiai fainas wub.gif
Puikiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz komplimentus panai mano smile.gif Niu joo gal batuku kazkokiu kitokiu noretusi, bet kokiu, kokio stiliaus rekomenduotumet? g.gif O ir siaip tokiems orams neprudus batu turime (su vienais jau per karsta, o su kitais dar sals kojytes). O ir neperku tokiu kurie tik grazus sad.gif Sitie Ecco labai lengvuciai ir patogus, bet stiliaus aisku truksta. Nezinau isvis ka su avalyne daryti... Kalbejau su gydytoja tuo klausimu, kokia turetu buti avalyne vaikuciu iki 3m ir iki 4m. Tai sake siaip vienareiksmiskai su uzkulniu, lanksciu paduku ir tt sad.gif Na tipo kitokia avalyne tinkama tik sventems (trumpalaikiam apsiavimui). Tai va ir mastau jau kokiu basuciu reiks, kad tikrai butu patogios bet tuo paciu ir grazios doh.gif Pernai pagrinde Ecco su uzkulniu devejom tai speju ir siemet tokias pirksim...
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 04 25, 13:47)
Aciu merginos uz komplimentus panai mano smile.gif Niu joo gal batuku kazkokiu kitokiu noretusi, bet kokiu, kokio stiliaus rekomenduotumet?  g.gif  O ir siaip tokiems orams neprudus batu turime (su vienais jau per karsta, o su kitais dar sals kojytes). O ir neperku tokiu kurie tik grazus sad.gif Sitie Ecco labai lengvuciai ir patogus, bet stiliaus aisku truksta. Nezinau isvis ka su avalyne daryti... Kalbejau su gydytoja tuo klausimu, kokia turetu buti avalyne vaikuciu iki 3m ir iki 4m. Tai sake siaip vienareiksmiskai su uzkulniu, lanksciu paduku ir tt sad.gif Na tipo kitokia avalyne tinkama tik sventems (trumpalaikiam apsiavimui). Tai va ir mastau jau kokiu basuciu reiks, kad tikrai butu patogios bet tuo paciu ir grazios  doh.gif  Pernai pagrinde Ecco su uzkulniu devejom tai speju ir siemet tokias pirksim...

as ir esu girdejus kad kietas uzkulnis ir lankstu spadukas pries keleta savaiciu pasiemem ortopedines, uzkulnis kietas kaip ir turi but , bet jau pado kietumas medinis toks jausmas... maniskes kulniukai i vidu krypsta , su jom stilius ir ne kazka biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, kam patikom ir kam nelabai biggrin.gif

QUOTE(vilmuteeee @ 2013 04 25, 02:16)
-Tynka-   aš pabūsiu ne madistė  blush2.gif   man tokios kepkos visai nepatinka ir kojas prie to šilto megstuko norėtųsi man šilčiau apmauti  ax.gif (aišku ne auliniais,bet kojines ir kokius inkariukus gal...) o dėl nukirptų džinsų,tai didelis neeea  schmoll.gif ,kad ir kaip ten madinga ar stilinga  biggrin.gif

Skonio reikalas, bet jau kad kojom per šalta, tai tikrai prašovėte biggrin.gif Laipsnių ten kokių 17 buvo, tik vėjuota truputį, užtai ir megztinį aprengiau. O jau kojos tikrai nesušalo, gi ne basas ir net ne su sandalais kokiais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 25 balandžio 2013 - 14:20
Labas vakaras, mamos, ar galit man dorai išaiškinti, kuo tiksliai skiriasi skinny ir slim džinsai g.gif straight? g.gif aš jau susimaišiau, kokių man reiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 04 25, 19:04)
Labas vakaras, mamos, ar galit man dorai išaiškinti, kuo tiksliai skiriasi skinny ir slim džinsai g.gif straight?  g.gif aš jau susimaišiau, kokių man reiktų g.gif

Straight - tiesus. Skinny aptempti per visas kojytes tik pati apacia siektiek laisvumo turi (praktiskai kaip leginsiukai - tympos liaudiskai) o slim g.gif gal kaip ir skinny...
Atsakyti
slim irgi tiesus, kaip cigaretes formos, man atrodo..
Atsakyti
Slim dzinsai yra skirti kudesniems vaikams, per liemeni ir uzpakaliuka siauresni
Atsakyti