Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Mes vis su ta pačia kepelūša biggrin.gif Šįkart bent jau tikrai nebuvo per karšta smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 22 balandžio 2013 - 16:44
Sveikutes, pykot , kad as tik derinukus keliu, bet nekomentuoju, tai siandien noras uzejo ne derinukus rodyt, o pasisakyt smile.gif
Rūtkė
Grazu, tik salikiuko truksta
-Tynka- man Jusu berniukas favoritas. Nu labai jis man mielas, o derinukai visi patiko be isimties wink.gif 4u.gif
xxxsaulyte
Velykinis, man super 4u.gif

Pukepuke, abu mieli, kaip visada smile.gif
angelelisane ta kepure su bumbulu tikrai nelabai vykus , o patiko derinukas kur su garstyciu spalvos megstuku wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaRK: 22 balandžio 2013 - 16:55
pukepuke mieli faini derinukai, patiko ir mergytė ir berniukas.

tynka nerealu! čia ir neatrodo kad per karšta biggrin.gif man kepurė šitam derinį labai labai tinka smile.gif
Atsakyti
tynka labai labai grazu
pukepuke patiko smile.gif
oj ta mano mergina snd masazuose buvom, sako masazistei mošiute mege (mociute mezge megztuka) lotuliukas.gif db visiem giriasi kad mociute numezge biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelelisane: 22 balandžio 2013 - 17:28
QUOTE(mamaRK @ 2013 04 22, 10:39)
-Tynka- man Jusu berniukas favoritas. Nu labai jis man mielas, o derinukai visi patiko be isimties wink.gif  4u.gif

Labai malonu girdėti tokius žodžius, dėkoju 4u.gif

QUOTE(Rūtkė @ 2013 04 22, 11:11)
tynka nerealu! čia ir neatrodo kad per karšta biggrin.gif man kepurė šitam derinį labai labai tinka smile.gif

Ačiū , man irgi šikart tikrai atrodo, kad tinka.. ypač prie aplinkos biggrin.gif

QUOTE(angelelisane @ 2013 04 22, 11:26)
tynka labai labai grazu

aciuks.gif
Atsakyti
Vau Tynka kaip gražuu:)
pukepuke irgi patiko labai smile.gif
Atsakyti
Tynka, nerealiai wink.gif
Atsakyti
Čia mūsų vakarykštis-į laukutį, paprastas kasdieniškas;user posted image
Atsakyti
QUOTE(jbaniukaityte @ 2013 04 24, 09:07)
Čia mūsų vakarykštis-į laukutį, paprastas kasdieniškas;

Man grazu. Sis stiliukas tikrai atrodo fainai nors jau tikriausiai net nebegalima sakyt kad isskirtinis, nors atrodo visada isskirtinai smile.gif

Papildyta:
O mes sirguliuojame, tad siandien zygiavome pas gydytoja. Kad nebutu slogi nuotaika spalvos mums gelbejo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Jema, kokia graži ryški mergytė:)

Atsakyti
Rubeliai jau matyti, bet truputi kitas derinukas smile.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 24 balandžio 2013 - 23:42
pukepuke abu patiko su striukytėm derinukai thumbup.gif

jbaniukaityte tvarkingas bernaitis thumbup.gif

JEma labai graži panelytė,super spalvytė-gelbėtoja 4u.gif

-Tynka- aš pabūsiu ne madistė blush2.gif man tokios kepkos visai nepatinka ir kojas prie to šilto megstuko norėtųsi man šilčiau apmauti ax.gif (aišku ne auliniais,bet kojines ir kokius inkariukus gal...) o dėl nukirptų džinsų,tai didelis neeea schmoll.gif ,kad ir kaip ten madinga ar stilinga biggrin.gif

Atsakyti