Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Darara, seniai mamtyta grazuole wub.gif
O del derinuko, per juoda apacia sviesiam virsui 4u.gif
Atsakyti
angelelisane aciū 4u.gif
pukepuke aciū 4u.gif
angelelisane patiko tas jūsų geltonas derinukas wub.gif
darara sutinku su pukepuke virsus labai grazus o apacia tamsoka 4u.gif bet paaugo princesyte wub.gif isgrazejo dar labiau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina13: 17 balandžio 2013 - 23:14
pritariu mergaitem del tamsios apacios darara , as buvau uzdejus sviesius dzinsiukus , sviese bliuskyte ir batukai tamsus iskart vaizada gadina smile.gif net nesirodem biggrin.gif
Atsakyti
dar vienas musu derinukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Lina13 ačiukas 4u.gif jūsų berniukas koks paaugęs wub.gif , gražūs visi derinukai ir lauke, ir namie 4u.gif

al84 labai graži žalia spalvytė ir visas derinukas thumbup.gif

xxxsaulytė ačiukas,ale tikrai tinka prie sienų lotuliukas.gif o megstukėlis nestorulis,o ir petnešų nesegioju ax.gif jūsų raudonas thumbup.gif gražus paltukas labai wub.gif

Dezdemona graži mergytė uogytė wub.gif ružavas ir rudas derinukai thumbup.gif

angelelisane iš jūsų rodytų,man geltonas labiausiai vykęs derinukas 4u.gif

Darara kokia paaugusi jūsų princesytė,simpatukė wub.gif dėl derinko-ir man nelabai juoda apačia ax.gif viršutinėje dalyje tokia šventė,o apatinė dalis ją gadina blush2.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Ačiū visoms už komentarus 4u.gif

user posted image
Atsakyti
drauge sako bumbulas kazakip nelabai tinkamas , tai kad ta visa kepure nelabai vykus kazkokia biggrin.gif ale bent karta uzsidejom user posted image
[/B]dezdemona[B] labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Lina13 bet tai kaip bernužėlis paaugęs ir jis man taip į brolį panašus bigsmile.gif
Gražuolis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Seniai ir mes besirodem, buvom tik ziuroves. ax.gif Pagaliau islindom i lauka is po ligu, tai parodysim siandienine musu apranga

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2013 04 18, 11:58)
dar vienas musu derinukas smile.gif

Labai patiko 4u.gif

QUOTE(asedita @ 2013 04 21, 18:13)
Sveikos,

Seniai ir mes besirodem, buvom tik ziuroves.  ax.gif Pagaliau islindom i lauka is po ligu, tai parodysim siandienine musu apranga

Smagu matyt, derinukas patiko, kiek pavyksta iziureti 4u.gif
Papildyta:
Pasirodiom ir mes smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
ačiū VILMUTEEE 4u.gif
aciū COLE1 paaugom neblogai per ziemą biggrin.gif visi kas pamato ir sako zinotume kur ieskoti į ką panasus biggrin.gif brolio kopija biggrin.gif

pukepuke patiko sūnelio derinukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina13: 21 balandžio 2013 - 18:18
QUOTE(lina13 @ 2013 04 21, 19:13)
ačiū VILMUTEEE 4u.gif
aciū COLE1 paaugom neblogai per ziemą biggrin.gif visi kas pamato ir sako zinotume kur ieskoti į ką panasus biggrin.gif brolio kopija biggrin.gif

pukepuke patiko sūnelio derinukas thumbup.gif

Na gal tas saules apsvietimas tai striukei pliusu neprideda, kaip ir mano sena muiline, siaip man asmeniskai, ta striuke labai grazi, ir ne pirma karta as ja rodau mirksiukas.gif
Rudeni, bent keli derinukai su ja buvo biggrin.gif
pvz smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 21 balandžio 2013 - 18:25