Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

balte grazus abu 4u.gif 4u.gif
katee aciu smile.gif o man tos kelnytes tokios mielos medzegyte svelnute biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, stebim stebim visus vaikučius, pasirodom ir mes paprastą sekmadienio derinuką mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzekle: 05 birželio 2013 - 09:33
QUOTE(angelelisane @ 2013 06 05, 08:54)
katee aciu smile.gif o man tos kelnytes tokios mielos medzegyte svelnute biggrin.gif

Tikiu, tikiu drinks_cheers.gif Tikrai buna taip, kad koks nors rubas prilimpa labai drinks_cheers.gif

zirzekle - thumbup.gif Fainas skrybelius, akinukai bigsmile.gif
Atsakyti
Mes tokie languoti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes,mes cia karts nuo karto vis islendam smile.gif daugiau vis pasiziuriu i jusu grozius wub.gif
su tel nupiskinau tai musu vienas is derinuku rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Eikit sau kiek grožių..
Labai labai patiko al84, tie baltinukai taip fainiai atrodo

Angelelisane, nu kokia fainuole mergica smile.gif pirmas trecias patiko,antram,viskas liuks,bet gal kokiu kedukų ar inkariukų norėtųsi:)

Balte, labai gražus mažosios derinukai wub.gif

Zirzekle,labai fainiai..O jau maikytės užrašas wub.gif ..Tėtis turbūt buvo patenkintas smile.gif

Tutifruti irgi labai jau gražu wub.gif

O čia mes išlendam,bet nieko ypatingo neparodom, tiesiog paprastukas smile.gif ir foto iškarpyta belekokia biggrin.gif
user posted image
user posted image
Dar viena radau foto kompiuteryje,nelabai derinukas,bet vaikis pasiutiškai pozuoja biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Tutifruti, labai fainai
Atsakyti
del laiko stokos nekomentuosiu atskirai,kiek perziūrejom visi tokie dailūs derinukai nebuvo kas nepatiko tiek mergycių tiek berniukų wub.gif thumbup.gif mamytės tikrai saunuolės grazu ir pasigereti tiek vaikiukais tiek rūbeliais wub.gif visoms daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mes labai retai jau kada pasiimam fotiką...cia kad nepamirstumėt mūsų biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
labuka 4u.gif

Berniukai visi tokie ryskus, grazus wub.gif thumbup.gif ,

Olungija - jusu mergyte visada stilinga thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Balte man labai patiko su suknute wub.gif thumbup.gif

zirzekle geras derinukas,tik man čia skrybelius jau netinka ax.gif

al84 jūs tokie languoti ir atrodot taip kietai-paaugę labai thumbup.gif

tutifruti panelytė dailiai ir gražiai thumbup.gif

jbaniukaityte smaguolis berniukas ir derinukai fainučiai wub.gif thumbup.gif

lina13 vai kaip fainai wub.gif thumbup.gif o ir statulą kokią derančią radot lotuliukas.gif geras bigsmile.gif labai gražus ir smagus derinukas thumbup.gif

darara jūsų mergytė-švelni tokia princesytė wub.gif dailiai ir labai gražiai atrodote thumbup.gif
Atsakyti
Darara-grazu smile.gif
Atsakyti
jbaniukaityte- labai grazus vasariski rubeliai ir pats vyriukas labai grazus thumbup.gif o kaip moka pasimaivyt pries objektyva biggrin.gif
Lina13-jusu berniukas ir fainutis,grazus derinukas thumbup.gif .
Atsakyti