Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Katee- grazus labai derinukai thumbup.gif .
Maikytes labai fainos! Na kokie fainuciai tie jusu berniukai wub.gif. Kaip graziai jau idege.
Jie nuotraukose su sypsena ir as ziuredama sypsausi biggrin.gif .
O kokie vardai berniuku?
Atsakyti
angelelisane, gražutė linksmuole mergyte:) Patikot:) Šitą kepurytę žiūriu įsimylėjot smile.gif

Katee, nuostabiai ir pležiniai gražūs ir paskutiniai labai patiko. Bridžiukai labai faini,o fainiausia tai ta graži broliška draugystėsmile.gif

Pukepuke-graziai atrodo maziuke:)
Atsakyti
QUOTE(novena @ 2013 06 03, 01:37)
Katee- grazus labai derinukai thumbup.gif .
Maikytes labai fainos! Na kokie fainuciai tie jusu berniukai  wub.gif. Kaip graziai jau idege.
Jie nuotraukose su sypsena ir as ziuredama sypsausi  biggrin.gif .
O kokie vardai berniuku?

Dekui, novena 4u.gif Maikytes tai ne firma, tsakant biggrin.gif Is Maximos. Ale labai patiko. Grazios man jos. Tai ir paemiau ax.gif
Vardai musu neiprasti ax.gif Alanas ir Rustamas.
Papildyta:
QUOTE(jbaniukaityte @ 2013 06 03, 01:40)
Katee, nuostabiai ir pležiniai gražūs ir paskutiniai labai patiko. Bridžiukai labai faini,o fainiausia tai ta graži broliška draugystėsmile.gif

Dekojam 4u.gif
Ta brokliska draugyste ateina ir praeina biggrin.gif Musasi jie pas mane unsure.gif Nu bet visvien myli viens kita wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 03 birželio 2013 - 11:07
Alanas tai turbut tas aukstesnis berniukas?!
Turbut turit ne lietuvisko kraujo g.gif kad vardai...Gal per daug as cia gilinuosi blink.gif
Man tai ir nera reiksmes kokios firmos rubeliai,jei patinka ir perku,neziuriu firmu. Maximoj tikrai buna visai neblogu rubeliu ypac didesniems berniukams.
Atsakyti
QUOTE(novena @ 2013 06 03, 19:07)
Alanas tai turbut tas aukstesnis berniukas?!
Turbut turit ne lietuvisko kraujo g.gif kad vardai...Gal per daug as cia gilinuosi  blink.gif
Man tai ir nera reiksmes kokios firmos rubeliai,jei patinka ir perku,neziuriu firmu. Maximoj tikrai buna visai neblogu rubeliu ypac didesniems berniukams.

Nea, zemesnis Alanas ax.gif
Turiu as nelietuvisko kraujo, bet tikrai nieko bendro su pietinem salim biggrin.gif Alanas man sulietuvintas vardas jau atrodo smile.gif Na, tiksliau - ne rietenybe, kitaip sakant. O Rustamas... Nu grazu... Man ax.gif Ir jam tinka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 03 birželio 2013 - 18:22
angelelisane kas ten per džinsai po tokia gražia gėlėta suknute ar tunika? nereikia ten jų man atrodo....gražiai tada labai biggrin.gif ir su maudimke thumbup.gif

pukepuke šis derinukas toks paprastesnis,bet tikrai neprastas ir gražutis,simpatingas,kaip visada thumbup.gif wub.gif

katee patiko berniukų visi derinukai thumbup.gif linksmuoliai,fainuoliai 4u.gif oi kaip prie jūros norėčiau...po tą smėlį..... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 06 04, 09:40)
angelelisane    kas ten per džinsai po tokia gražia gėlėta suknute ar tunika? nereikia ten jų man atrodo....gražiai tada labai  biggrin.gif  ir su maudimke  thumbup.gif

be jus dupce sviestu 4u.gif aciu wub.gif
Atsakyti
cia keletas rubelei matyti bet....
user posted image
Atsakyti
Patiko visi mažylių rūbiukai, labiausiai turbūt Dezdemona* mažylė wub.gif tos akutės wub.gif taip pat pukepuke, pirmasis labai gražus thumbup.gif angelelisane, su gėlėta suknele ir su ta pamėgta kepuryte labai gražiai ir žaismingai atrodot thumbup.gif katee, kokie faini broliukai... Va, jau kai dviems vaikams rūbelius paderinti, tai yra ką veikti, nes vieną vaiką kažkaip daug lengviau aprėdyti...
(Maximoj tikrai pastaruoju metu šį bei tą gražaus galima aptikti, aš savo krikšto sūnui irgi pirkau 'marine' tokią žydrai geltoną, tai visiems ten labai patiko smile.gif )
Atsakyti
Mano mažoji be seses smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
katee-patiko paskutinieji derinukai
Atsakyti
vilmuteee, balte, Lara22 - dekui 4u.gif

angelelisane - pirmas ir paskutinis labiau patiko. O antrojo (per viduriuka) kelnytes nelabai ax.gif

Balte - abu puikus thumbup.gif
Atsakyti