Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

baltė derinukas gražutis,o mergytės man taip vienodos wub.gif thumbup.gif vajej kaip panašios,kaip dvynukės,jei ne metukai... bigsmile.gif

Asstule gražus derinukas,viskas panelytei nuo iki suderinta thumbup.gif

novena ačiukas 4u.gif dėl manketuko,tai ne...tik patys džinsiukai stori,kieti ir pilki,lyg užskalbti murziai lotuliukas.gif verysad.gif
Jūsų pupulis labai fainulis wub.gif viskas tinka mažiukui thumbup.gif

angelelisane dailios abi mergaičiukės thumbup.gif

Pagavau saviškį tarpdury šiaip taip lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
oj vilmuteee zavutis koks mazius smile.gif o ar as praleidau ar neuzfiksavau jus rodotes be kepuriuko kada biggrin.gif kepuriu tai bele kiek jauciu ane biggrin.gif
as pernai mazei prinerus buvau vasariniu gal 15 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelelisane: 30 gegužės 2013 - 16:00
Vilmuteee,liuks viskas, jau džinsiukų grožis...
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2013 05 30, 16:59)
oj vilmuteee zavutis koks mazius smile.gif  o ar as praleidau ar neuzfiksavau  jus rodotes be kepuriuko kada biggrin.gif kepuriu tai bele kiek jauciu ane biggrin.gif
as pernai mazei prinerus buvau vasariniu gal 15 biggrin.gif

Ačiukas 4u.gif Rodomės biggrin.gif pvz- ten kur jums bantas pasirodė lotuliukas.gif ,o kai saulė labai-tai kepurė paruošta būna-pagaliau nemėto jų biggrin.gif kepuriu tai taip,per keletą sezonų-pasikaupė visokių biggrin.gif

jbaniukaityte ačiukas 4u.gif džinsiukus pirkau Megoj, Lindexe ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 30 gegužės 2013 - 16:42
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 05 30, 17:40)
Ačiukas  4u.gif  Rodomės  biggrin.gif pvz-  ten kur jums bantas pasirodė  lotuliukas.gif  ,o kai saulė labai-tai kepurė paruošta būna-pagaliau nemėto jų  biggrin.gif  kepuriu tai taip,per keletą sezonų-pasikaupė visokių  biggrin.gif
jbaniukaityte    ačiukas  4u.gif    džinsiukus pirkau Megoj, Lindexe  ax.gif

matyt i bantus ziurejau biggrin.gif biggrin.gif
spalvyte labai grazi dzinsiuku smile.gif , as tai prasikeikiu su dzinsais lindexinei dazo gyvates tai net det nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
lendam is pogrindzio siandien visur biggrin.gif ir cia pasirodysim

siandieninis

user posted image

ir kazkada kai lietinga buvo

user posted image
Atsakyti
angelelisane labai grazi spalvyte suknytes,pagyvina jusu mergyte. Bet tikrai kokios panasios drauges smile.gif net ir plaukuciai abieju uzsiriete ir ilgis...
Vilmutee jusu sunelis tai toks mielas, viskas jam visad tinka thumbup.gif .
Pastebejau,kad ne tik kepuriu daug turi,bet ir avalynes,vis kita avalyne devi.

Mamytes!
O jusu berniukai karstom dienom dėvi basutes? Jei taip,ar dedat kojinytes?
Atsakyti
Sveikos, labai grazus visi derinukai wink.gif Kvepia vasara nes jau spalvytes gyvesnes.
Pukepuke, smagu kad jau namuose, linkime daugiau tokiu traumu netureti wink.gif

Mes su fotoaparatu nedraugavome, tai pabandysiu ikelti telefoniniu nuotrauku...

Kaip jum faina, kad jusu vaikuciai gali i batukus basutes kisti plikas kojytes. Vakar surizikavau i Crocs ale inkariuku batukus plikas dukrytes kojytes ikisti. Nuejome maza kelia o ant kulnu pusles sad.gif Gerai, kad buvau kojinytes paemusi. Panasu, kad i visa avalyne kisime kojytes tik su kojinytem sad.gif
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2013 05 30, 16:51)
as tai prasikeikiu su dzinsais  lindexinei  dazo gyvates  tai net det nenoriu biggrin.gif

As vos kelis rubelius esu pirkusi Lindexe ir tai mazei megztas sukneles. O dicke yra gavusi dovanu is Lindexo ir maikyciu ilgomis rankovemis ir tympu. Pastebejau, kad visos Lindex prekes dazo unsure.gif verysad.gif Net bijau jas skalbti su kitais rubeliais.
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 05 31, 02:40)

jbaniukaityte    ačiukas  4u.gif    džinsiukus pirkau Megoj, Lindexe  ax.gif

aha mes ir juos turim, dar nebuvom apsirengę smile.gif
Papildyta:
Olgunia, su botais kaip patikot smile.gif

Novena, dėvim basutes, bet kojinių nededu smile.gif
Atsakyti
JEma oj pas mus ir baisei trina kojas atrodo batai medziaginei minkstuciai buvo ale taip nutryne iki krauju nenori jokiu batu db detis tik croksiukus nes tie laisvi smile.gif
novena aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelelisane: 31 gegužės 2013 - 12:25
novena ačiukas 4u.gif

Aš kojines dedu į visus batukus ir inkariukus. Be kojinių-tik į basutes....bet jei tokios su aštresniais kampukais,tai kojiniukes ir maunu,nes tikrai nutrins....

O kas dėl Lindexo rūbelių,tai nesuprantu...,man nedažė nei vienas dar g.gif ir labai esu jais patenkinta,nei išsitampė,nei nubluko...treninginės kelnės iš vis super dėvisi thumbup.gif
Atsakyti