Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

o man ta kepure taip patinka biggrin.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Laba,

Aciu kam patikom 4u.gif 4u.gif Kam mergaite, kam berniukas, kam abu biggrin.gif irnesakyk.gif
Al84, grazu 4u.gif
Balte, smagiai laika leidziat, graziai mergaites atrodo 4u.gif
QUOTE(angelelisane @ 2013 05 28, 09:20)

angelelisane, 28 Geg 2013 - 09:20, parašė:

angelelisane, 28 Geg 2013 - 09:20, parašė:

pukepuke smagu kad jau po ligonimes  ir panele tokia grazi ryski labai labai  wub.gif
ir  bernuzelis fainai smile.gif
mes vakar keliavom i burbuliatoriaus atidaryma , bet merginai kojas nutryne  doh.gif  ir baigesi burbuliatorius

pukepuke smagu kad jau po ligonimes  ir panele tokia grazi ryski labai labai  wub.gif
ir  bernuzelis fainai smile.gif
mes vakar keliavom i burbuliatoriaus atidaryma , bet merginai kojas nutryne  doh.gif  ir baigesi burbuliatorius

Aciu,
sis jusu derinukas fainas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 05 28, 16:58)

vilmuteeee, 28 Geg 2013 - 16:58, parašė:

vilmuteeee, 28 Geg 2013 - 16:58, parašė:

pukepuke      smagu,kad pasveikote ir nesirkit,labai labai panelytė patiko,nu labai  wub.gif  thumbup.gif  ir berniukas super  thumbup.gif

pukepuke      smagu,kad pasveikote ir nesirkit,labai labai panelytė patiko,nu labai  wub.gif  thumbup.gif  ir berniukas super  thumbup.gif

Aciu, na dar ne visai pasveiko, smegenu sukretimas praiena visiskai tik po 2-3 sav unsure.gif

Graziai jus kaip visad 4u.gif NEXT valdo spyntoj biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
vilmuteeee- super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vaikinuko derinukai wub.gif as,tai irgi esu NEXT gerbeja,kaip ir mano mazius 4u.gif
Atsakyti
vajezau pukepuke kur jus cia taip baisie susitrenket verysad.gif
Atsakyti
Dėkui, kam patikom 4u.gif (ir kam nelabai) 4u.gif

angelelisane, tikrai nenuorama atrodo, o pozuoja kaip thumbup.gif įdomus derinukai, kepurė antrame labiau tinka thumbup.gif

QUOTE(jbaniukaityte @ 2013 05 28, 12:55)

jbaniukaityte, 28 Geg 2013 - 12:55, parašė:

jbaniukaityte, 28 Geg 2013 - 12:55, parašė:

balte labai grazu, o mazosios bridziukai kokie faini,is kur emet?

balte labai grazu, o mazosios bridziukai kokie faini,is kur emet?

Pas vieną merginą pirkau, ji prancūziškais rūbeliais prekiauja, bet seniai, dar rudenį, tai juosmuo platokas dar dabar (nesireguliuoja)... man pačiai irgi gražu, tai jau gal ir atsibodo... užtai retai dedu... Na, LT vis dar tokias nešioja, tai ir gerai smile.gif

kadanta, oooo... 'geras' užsiėmimas vaikui smile.gif , oi, karti ir mano patirtis su tom gelytėm rolleyes.gif Mažylis gražiai atrodo thumbup.gif

vilmuteeee, patiko ir man pirmasis - o jau tas šelmiškas šypseniukas ten pirmam kadre thumbup.gif bigsmile.gif

Atsakyti
jbaniukaityte AČIUKAS 4u.gif

lina13 AČIUKAS 4u.gif na ...,jei atvirai ...,tie džinsai man visai nepatiko verysad.gif jei būčiau realiai mačiusi-tikrai būčiau nepirkusi... schmoll.gif

angelelisane va,tikrai,čia ta kepuraitė visai kitaip žiūrisi thumbup.gif wub.gif

pukepuke AČIUKAS 4u.gif vaje...pasirodo-rimtai ten pas jus....sveikite 4u.gif 4u.gif 4u.gif

barciene78 AČIUKAS 4u.gif

baltė AČIUKAS 4u.gif
Atsakyti
Niu, merginos parodysiu dabar tikrai gal ir ne iki galo suderintus derinukus, bet įdomiai gavosi, kad turiu nufotografavusi abi savo dukružes su tuo pačiu derinuku, tik tarp ju 4 metų skirtumas... smile.gif

Nekreipkit dėmesio į kojines... rolleyes.gif
user posted image

user posted image

Čia batukai prie vežimėlio turbūt priderinti biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labukas,

apziuriu visus modeliukus ir visus derinukus mirksiukas.gif Bet nevisada turiu kada parasyt blush2.gif
Visi grazus wub.gif Saunuoles mamytes thumbup.gif

Parodau musu siandienini wub.gif

user posted image

Tik bliuskyte kazkaip negraziai sukilus doh.gif
Atsakyti
baltė viskas puikiai dera thumbup.gif batukų nematau biggrin.gif bet kad cia ta pati mergytė,nejaugi ant tiek panasios wub.gif
Atsakyti
Kadanta-jusu mazius nuostabiai atrodo thumbup.gif . Bet ziuriu berniukas turbut su apetitu nesiskundzia biggrin.gif grazu kaip maziukai tokie kleckiukai,pilni tokie smile.gif . 11 men.o taip gerai eina lauke su batais?
Vilmuteee- labai jau pas jus visad suderinta! Kodel dzinsiukai nepatinka? Mano nuomone,tai gal galetu apacioj tos gumos siauresnes but. Man tai tikrai neblogi tie dzinsiukai.
Visos mergaites labai graziai ispuostos! Nuostabios grazuolytes!
Kur klaipedieciai,kur antras berniukas is Kedainiu dinges g.gif !?
O mes vakarais i zaidimu aikstele einam sportiski smile.gif

[URL=http:// user posted image]My Webpage[/URL]

[URL=http:// user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
novena labai sportiskas mazytis wub.gif
user posted image
parodysim ir drauges derinuka blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Angelelisane, va tame derinuke kepuryte tikrai gerai atrodo :)liuks
ir paskutiname kartu su drauge grazios mergytes,vasariškom nuotaikom smile.gif
Balte labai grazu,kokios jos vienodos smile.gif)) Batuku kojiniu nemaciau smile.gif
Novena, koks fainulka,labai man patinkate su savo stiliuku smile.gif
Asstule, grazu viskas:)
Atsakyti