Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Prašau į vyresnėlės batukus nežiūrėti, buvom su rožiniu megstuku, tai viskas buvo kaip ir suderinta rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
aciu mergiates , 4u.gif jo nenuorama tikrai miegodama ir tai siaucia biggrin.gif
balte mazoji labai labai patiko wub.gif wub.gif
ejom apsiprekint snd smile.gif kaip juokingai ji su ta kepure atrodo lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
balte labai grazu, o mazosios bridziukai kokie faini,is kur emet?
Angelelisane, smagiai ziurites, kepurytes gal kitokios noretusi:)
Atsakyti
QUOTE(jbaniukaityte @ 2013 05 28, 13:55)
balte labai grazu, o mazosios bridziukai kokie faini,is kur emet?
Angelelisane, smagiai ziurites, kepurytes gal kitokios noretusi:)

jo jo bridziukai labai labai grazus smile.gif , neturim mes kepuriu lotuliukas.gif dvi tik
Atsakyti
Vakar prigavau savo pacana nusikaltimo vietoje cool.gif Liudna vasara musu gelytems bus si lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
kadanta jega thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pukepuke smagu,kad pasveikote ir nesirkit,labai labai panelytė patiko,nu labai wub.gif thumbup.gif ir berniukas super thumbup.gif

al84 man asmeniškai skrybeliukai nepatinka ax.gif , bet jūsų vaikinukui čia jis labai tinka ir derinukas fainuolis thumbup.gif wub.gif

kadanta nu fainutis vaikutukas ir derinukas wub.gif thumbup.gif gėlėms liūdnoka lotuliukas.gif

angelelisane man patiko toje šventėje,su nenuoramos kelnėm thumbup.gif su ružava kepuryte gal ir nieko būtų,bet batukai mano akims netinka visai..arba kepurytė prie flyšiuko neeea,na bijau mergytes teisti,nes gal nesuprantu....pas mane bernai dobilai lotuliukas.gif

balte mažiukė patiko wub.gif

Mano mazgis biggrin.gif

user posted image
user posted image

Kitas bandymas biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 28 gegužės 2013 - 16:09
gal labiau batukai prie kepures biggrin.gif
ziuriu i jusu bliuskyte bantas pasirode nu cia dabar galvoju biggrin.gif antra kart paziuriu ogi ten malunsparnis:D fainai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2013 05 28, 17:10)
gal labiau batukai prie kepures biggrin.gif
  ziuriu i jusu bliuskyte bantas pasirode nu cia dabar galvoju biggrin.gif  antra kart paziuriu ogi ten malunsparnis:D fainai  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai norėčiau bantų-patikėkit lotuliukas.gif
Atsakyti
pukepuke-patiko mergytes
al84-suderintas graziai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara22: 28 gegužės 2013 - 17:09
kadanta- nerealiai atrodo zuikis. Labai grazu;
Vilmuteee-kaip visada visakas labai suderinta,graziai atrodote smile.gif
Atsakyti
baltėaciū 4u.gif
patiko abiejų mergycių bliuskutės ,tokios smagios wub.gif ir labai jau jūsų didzioji mergytė graži man wub.gif mazosios viskas labai grazu tik tie šortukai tokio tipo man nesuprantami,nemegstu as tų klynų bet cia tik mano nuomone biggrin.gif
angelelisane su bliuskute smagiai žiūrisi biggrin.gif ,tik kiepką reikia nuimt 4u.gif

Papildyta:
kadantafainuolis mažiukas o kelnytės kokios fainios wub.gif thumbup.gif

Papildyta:
vilmuteeelabai jau gražūs jūs kaip visada, wub.gif thumbup.gif mama nuo iki suderina,saunuolė 4u.gif bet man pirmas labiau patiko ,gal kad ir mes tokius dzinsus next turim pasirodysim ir mes kada kaip susiderinom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina13: 28 gegužės 2013 - 18:13