Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(vilmuteeee @ 2013 05 27, 15:16)
lina13  labai fainūs derinukai visi thumbup.gif  nu toks putiovas bachuriukas  wub.gif  thumbup.gif  man pirmas labiausiai patiko ir su pirato maikute  bigsmile.gif matyt būsim kartu apsipirkusios nextukų  bigsmile.gif  thumbup.gif

aciū vilmuteee 4u.gif kazkodel ir mums mieliausi sie thumbup.gif
Atsakyti
Lina13, visi derinukai tvarkingi gražūs,bet prie fūros ir man labiausiai patiko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jbaniukaityte @ 2013 05 27, 18:53)
Lina13, visi derinukai tvarkingi gražūs,bet prie fūros ir man labiausiai patiko wink.gif

aciū 4u.gif :4u:gaila nenupaveikslavau fūros tėcio irgi melyna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina13: 27 gegužės 2013 - 20:01
Mus siandien israse, ta proga mergina papuostta ryskiaiiii biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na sioj temoj berniukai kokie grazus ir kaip graziai aprengti wub.gif atskirai nekomentuosiu bet berniukai labai labai stilingai aprengti wub.gif
Papildyta:
Pukepuke poryte wub.gif mergina labai fainai aprengta 4u.gif
Atsakyti
pukepukeabu graziai abu,patinka man ta zalia spalvytė labai wub.gif bet net keista kad ne vieno rūbelio mes neturim zalio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina13: 27 gegužės 2013 - 21:13
Is paskutiniuju, ka prisimenu, tai balte mergytes graziai kartu ziurisi visur wub.gif

lina13 fainas tas su bordiniu thumbup.gif

pukepuke grazus broliukas su sesute 4u.gif bet broliuko derinukai man visada labiau patinka wub.gif

Papildyta:
Na ir mes pasirodom, su tuo paciu skrybeliuku, kazkaip man jis visur tinka paskutiniu metu biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
lina13-nu jus kaip visada dailus 4u.gif

pukepuke -labai ryski ir daili panele-super wub.gif ,o brolio derinuko spalvos grazios,man zalia spalva ypac patinka 4u.gif

al84-super ryskumas vaikinuko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pukepuke smagu kad jau po ligonimes ir panele tokia grazi ryski labai labai wub.gif
ir bernuzelis fainai smile.gif
al84 fainai mazulis atrodo smile.gif kad ir su tuo skribliuku biggrin.gif
mes vakar keliavom i burbuliatoriaus atidaryma , bet merginai kojas nutryne doh.gif ir baigesi burbuliatorius
user posted image
Atsakyti
al84aciū 4u.gif
gražu 4u.gif na miskelyje mažylis tikrai nepasiklys iš toli matysis thumbup.gif

Papildyta:
barciene78aciū aciū 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
angelelisane įdomiai atrodo tos kelnytes smile.gif ir kiek pastebejau taipat visada bėgime,veiksme,nenuorama biggrin.gif mūsų taipat pastoveti vienoje vietoje negali biggrin.gif
Atsakyti
pukepuke kokios skanios braskes pas dukryte ant kelnyciu,taip skaniai ziurisi smile.gif Vaikinukas irgi liuks:)
al84-tiesiog nuostabu,labai graziai atrodo ir skrybeliukas ir spalvytes:)
Angelelisane, niu fainulka kokia negaliu :)Linksmuole:) Graziai dera maikyte su batukais:) Kelnytes tokios laisvos,atrodo kaip tik jai,tokiai nenuoramai wink.gif

Atsakyti
lina13, oho kokie ratai... bigsmile.gif berniukas sulig furos ratu wink.gif Labai graži berniukėlio šypsena, o ir derinys, kas be ko, puikus 4u.gif thumbup.gif

al84, gražu ir stilinga, šarmo priduoda būtent ta skrybėliukė thumbup.gif

pukepuke, abu 'pūkučiai' gražučiai wub.gif Nors kažkaip nesužavėjo manęs tos braškės, bet ant Jūsų mergaitės tikrai gražiai žiūrisi, o šių batyčių mes labai norėjom, bet negavom dydžio...

angelelisane, labai šaunus derinukas - ir paprasta, ir ryšku, ir gražu... (Fone dar vienas panašus derinys rožinė - su džinsiukais mergytė stovi smile.gif ) Niu, gal daugiau mergyčių išdrys pasirodyti smile.gif
Atsakyti