Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(Zivilka @ 2013 04 13, 22:05)
ai, man matyt akis jau prie ju priprato ,tai visai nebaisus, butent vaikiski. as ir pati tokius turiu, tai man maniskiai baisus tikrai. ale klaipedoj be ju nzn kaip tiek metu gyvenau  thumbup.gif

As irgi turiu ir vaikai turi ir tures, man nepakeiciami jie pliurzei, vaikams i drazeli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 04 13, 19:57)
Na ir mes siandienos parodom smile.gif
http://img17.imagesh...yofp4136987.jpg[/img][/url]

paltukai, batukai - NEREALIAI !!!!!!!!!!!
Evitos man kepurė su rankenuku nepatinka tokie - bet tai tik man... nors ir mergaitiška ir gal gražu...... mirksiukas.gif
dievinu taip aprengtus, ale ir einam tik ne daržą.......
Atsakyti
Sveikutes,man sioi naujoi temoi mergytes labai patinka smile.gif

Pukepuke porele,liuks wub.gif nors as irgi kepurele kita deciau 4u.gif

del crocsu tu ''ale'' zieminiu, man tai jie visiska nesamone, ziema vaikui koja prakaitavo,nors as niekad siltu kojiniu savo vaikai nededu, tiesiog jie nekvepuoja ..
o per pliurzes ir balas jie netinkami,nes zemiau kulniuko yra persiuta, ir dreksta doh.gif
Atsakyti
pukepuke labai grazu,ypac mergytes prie tokio stiliuko taip pagyvina ta kepure ir tasyte

zivilka labiausiai vykes ten kur lauke(tik pirstines mano akiai per sportines), o salmukas man graziai neperdarytas buvo

Rūtke paprastas bet suderintas-graziai man dera ta smeline su tokia melva

angelelisane-patiko paskutinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara22: 14 balandžio 2013 - 08:36
QUOTE(angelelisane @ 2013 04 10, 10:22)
vasara kur tu biggrin.gif
http://images59.fotk...DSCN7203-vi.jpg
batu neturim tinkamu  doh.gif  net nezinau kokiu reikes  basutes siemet tai ortopedines pradesim nesiot
http://images59.fotk...DSCN7203-vi.jpg[/IMG%20[IMG]http://images61.fotki.com/v1609/photos/6/1930106/11286114/DSCN7209-vi.jpg
siandien isiruopsem i poliklinika smile.gif
http://images55.fotk...105NIKON-vi.jpg

Labai į mamą panaši mirksiukas.gif cool.gif

i 
Draudžiama cituoti nuotraukas, ypač daugiau nei vieną. Moderatorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gris: 14 balandžio 2013 - 11:21
Visi vaikiukai fainuoliukai thumbup.gif

Ir mes pasirodom - musu kasdienis lauko komplektukas:

vakar jau lauke buvo visai pavasaris!!!!!
user posted image

tik pirstines ne i tema biggrin.gif bet kitu pasirodo neturim doh.gif

ir veliau vakare pasislepus saulytei
user posted image
ir vel tos pacios pirstines aki rezia... blush2.gif
Atsakyti
xxxsaulyte labai gražūs jūsų derinukai,labai mergytė išpuošta,man visi patiko,ypač paskutinis su drauge ant maikutės thumbup.gif

Rutke iš daržiuko su žydrom kelnytėm thumbup.gif

Tutifruti super panelė,labai batukai dailūs,tik va ir aš dėl kepurės pritariu-nelabai tinka čia ji ir mano akims ax.gif

Pukepuke lauke kaip super vaikučiai thumbup.gif wub.gif kaip gražiai ir dailiai atrodo viskas, o mergytė-uogytė,nuo iki laaabai gražu thumbup.gif
Tikrai...ir aš Varinijos pasigedau ax.gif

Markulis gražus pupulis,dailus 4u.gif (sunku ir su tom pirštinėm,reikia krūvą turėti,kad pritaikyti prie visko biggrin.gif ...)

Mūsų keli derinukai lauke, velykinis-raudonas ir šiaip namučiuose....

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 14 balandžio 2013 - 16:33
Markuli na fainas tas tavo maziukas, stilingas nuo pat mazens thumbup.gif

vilmuteee senai matyti mirksiukas.gif pirmasis derinukas paprastuti, bet tvarkingas, dailus, antrasis labai patiko, kaip zinai man vis dar liga ant raudonos tai labai labai wub.gif batukai raudoni fainuciai, naminiai paprastuciai bet svarbiausiai kad butu patogus maziui, beje jau kokie paauge jus wub.gif thumbup.gif

musu siandieninis mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lollipop*: 14 balandžio 2013 - 16:56
Sveikutes, aciu kam viskas patiko ir kam kepka uzkliuvo, na man ji pagyvina, kaip ir rankinukas, juoda paltuka ir baciukus. Dar nenoriu kad maze kaip suaugusi atrodytu 4u.gif Bet aciu uz nuomones 4u.gif

Parodom kita interpritacija ax.gif
user posted imageUploaded with ImageShack.us
user posted image

Papildyta:
Vilmuteee, man pirmi du tikrai graziai paderinti, antri paprasti bet neprasti 4u.gif
Lollipop, labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 14 balandžio 2013 - 17:27
*Lollipop* ačiukas 4u.gif paaugęs ir jūsų meiliukas wub.gif dailus kaip visada thumbup.gif

Pukepuke ačiū 4u.gif į daržiuką dar neiname,o po namus ir visaip-kad tik patogu ir kartais paderinu biškiuką biggrin.gif
Mergytė-uogytė,labai gražu ir dailu-saldainukė wub.gif
Atsakyti
Pukepuke, man tai fainos ir tos kiepkos ir tie rankinukai matyt kai mergytes turi tai ir kitoks poziuris truputi susiformuoja bigsmile.gif O jei rimtai tai ne poziuris o tiesiog gaila vaiko, kai nuolat pagal save, savo stiliu rengi, o vaiko norus pamirsti sad.gif Todel visokie zveriukai, paukstukai ir kitokios vaikiskos grozybes bent kartais tikrai turi buti. Pukepuke cia gal esme net ne kepureje o visualiai jos storyje. Gal jos norisi prie lengvesnio paltuko ar striukytes net nezinau (nors man tinka ir taip). Manau prie jos roziniai pasteliniai batukai graziai ziuretusi (tokio stiliaus kaip dabartiniai jusu juodi) smile.gif Nes vat kur su taskuota kepure tai atrodo iskart visiskai liux, nes panasu kad viskas to paties storumo.

Lolipo, super thumbup.gif man labai patiko.

Vilmuteee grazu ypac kur rauuudooona biggrin.gif

Markulis, butu isvis super jei kepure su saliku butu tokio pilkumo kaip batai (bet cia tik kalbu kad butu nes visiskai suprantu kad kiekvieno atspalvio tokiu alyku nepripirksi). Grazu tikrai wink.gif

Atsiprasau jei ka praleidau. Stengiuosi visus pakomentuoti smile.gif

Na ir mes netusciomis. Eilinis kasdieninis isejimas i prekybos centra. ten dar ir kaciu paroda vyko smile.gif I batu purvinuma nekreipkit demesio, nes kol daejom iki centro visas balas isbande doh.gif
user posted image

O cia mazyles sportinis variantas tik truputi papimpintas svarkeliu biggrin.gif Vietoj tikru inkariuku megstu siuos ypac bunant patalpoje.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JEma: 14 balandžio 2013 - 19:20
QUOTE(Iš Stiklo @ 2013 04 14, 10:37)
Labai į mamą panaši mirksiukas.gif  cool.gif

i mama ? 4u.gif 4u.gif
tiek atsakinejau ir nesamoniu priveliau biggrin.gif zodziu bernuzelei wub.gif wub.gif vilmutes paskutinei ne mano smile.gif
kokia dama su paltuku smile.gif prie jo tiktu berete megzta-nerta wub.gif
labiausia tai JEma vyresnioji wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelelisane: 14 balandžio 2013 - 20:10