Pukepuke, man tai fainos ir tos kiepkos ir tie rankinukai matyt kai mergytes turi tai ir kitoks poziuris truputi susiformuoja

O jei rimtai tai ne poziuris o tiesiog gaila vaiko, kai nuolat pagal save, savo stiliu rengi, o vaiko norus pamirsti

Todel visokie zveriukai, paukstukai ir kitokios vaikiskos grozybes bent kartais tikrai turi buti. Pukepuke cia gal esme net ne kepureje o visualiai jos storyje. Gal jos norisi prie lengvesnio paltuko ar striukytes net nezinau (nors man tinka ir taip). Manau prie jos roziniai pasteliniai batukai graziai ziuretusi (tokio stiliaus kaip dabartiniai jusu juodi)

Nes vat kur su taskuota kepure tai atrodo iskart visiskai liux, nes panasu kad viskas to paties storumo.
Lolipo, super

man labai patiko.
Vilmuteee grazu ypac kur rauuudooona

Markulis, butu isvis super jei kepure su saliku butu tokio pilkumo kaip batai (bet cia tik kalbu kad butu nes visiskai suprantu kad kiekvieno atspalvio tokiu alyku nepripirksi). Grazu tikrai

Atsiprasau jei ka praleidau. Stengiuosi visus pakomentuoti

Na ir mes netusciomis. Eilinis kasdieninis isejimas i prekybos centra. ten dar ir kaciu paroda vyko

I batu purvinuma nekreipkit demesio, nes kol daejom iki centro visas balas isbande

O cia mazyles sportinis variantas tik truputi papimpintas svarkeliu

Vietoj tikru inkariuku megstu siuos ypac bunant patalpoje.