Nauji namuciai, super
Rutke, Tynka man abu liux
. Ant kakliuko Rutkes berniuko kazko norisi, bet jei butu prasegtas tai tada gal ir nereiketu... O Tynkos berniuko galva man visai gerai su ta kiepka
Angelelisane, Pirmam variante viskas dera. Ir batukai prie maikytes dera mano supratimu. Antra jei planuojat su basutemis derinti tai rinkciausi spalva tinkancia prie maikutes uzrasu
Paskutinis variantas butu liux bet man skara nelabai
Kepuryte su dzinsais idealiai dera
Striukyte su batukais
Man viskas liux apart skaros. Jei nera su geltonu kaip kepures tai deciau juoda tada
Na kad ir mes tusciomis i naujus namus neateitumem dedu savo mazyles derinuka. Vakar namuose tipo pasipuosem nes jau 5 menesiukai musu zuikai.

Rutke, Tynka man abu liux

Angelelisane, Pirmam variante viskas dera. Ir batukai prie maikytes dera mano supratimu. Antra jei planuojat su basutemis derinti tai rinkciausi spalva tinkancia prie maikutes uzrasu

Na kad ir mes tusciomis i naujus namus neateitumem dedu savo mazyles derinuka. Vakar namuose tipo pasipuosem nes jau 5 menesiukai musu zuikai.

sveikos naujuos namučiuos
aha, man irgi pirma intis apie kakliuką - ir šilčiau kai orai tokie ir gražiau būtų, netgi kokia ryški spalva, koks geltonas
prie žydrai mėlyno man gražu
kepurės modelis man fainas, bet gal ji per stora prie tokių trumpų drabužiukų...
tikrai ur ta vasara... netgi pavasario nematyt
vasariški patiko
oi kokia miela leopardytė
Next jis?
o, sveikinimai su mėnesiadieniu
pupytė tikra... tik tokie leliam ar patogu toks sijonukas, pasimandravoti ...
Papildyta:
kad ne "sausai pasivaidenti", pasirodom kelis...
Velykinis

pora iš daržiuko paprastų... kiek spėjom, nes vėl namie su angina
nors manoji labai UŽ suknytes ir sijonuks, bet pora dienų buvo griežtas taip timpom

pritariu praeitoj temoj išsakytai nuomonei, kad nesigauna vaiko labai jau stilingai vesti į daržiuką, norisi praktiškai, patogiai... aišku, derinam, bet...

QUOTE(Rūtkė @ 2013 04 06, 15:39)
aha, man irgi pirma intis apie kakliuką - ir šilčiau kai orai tokie ir gražiau būtų, netgi kokia ryški spalva, koks geltonas

QUOTE(-Tynka- @ 2013 04 08, 01:02)
Man taip graziai J siandien atrode, bet nepasistengiau nufotkint taip, kad geriau derinukas matytusi
kepurės modelis man fainas, bet gal ji per stora prie tokių trumpų drabužiukų...
QUOTE(angelelisane @ 2013 04 10, 09:22)
tikrai ur ta vasara... netgi pavasario nematyt

vasariški patiko
QUOTE(Dezdemona* @ 2013 04 10, 13:31)
oi kokia miela leopardytė

Next jis?
QUOTE(JEma @ 2013 04 11, 09:18)
o, sveikinimai su mėnesiadieniu

pupytė tikra... tik tokie leliam ar patogu toks sijonukas, pasimandravoti ...

Papildyta:
kad ne "sausai pasivaidenti", pasirodom kelis...
Velykinis

pora iš daržiuko paprastų... kiek spėjom, nes vėl namie su angina

nors manoji labai UŽ suknytes ir sijonuks, bet pora dienų buvo griežtas taip timpom

pritariu praeitoj temoj išsakytai nuomonei, kad nesigauna vaiko labai jau stilingai vesti į daržiuką, norisi praktiškai, patogiai... aišku, derinam, bet...
xxxsaulyte, leopardinis megstukas is HM 
jusu visu derinukai nuostabus, kaip ir mergyte

jusu visu derinukai nuostabus, kaip ir mergyte

Laba, merginis,
Pakeciau daba, ne iki derinuku
Labai patiko tynkos ir rutkes berniukai
Papildyta:
Sis patiko
Pakeciau daba, ne iki derinuku

Labai patiko tynkos ir rutkes berniukai

Papildyta:
QUOTE(angelelisane @ 2013 04 10, 10:22)
Sis patiko

Saulyte, grazu, lauksim su baciukais

QUOTE(pukepuke @ 2013 04 11, 14:11)
Labai patinka

Saulyte, fainuciai derinukai. Man labai tas su drugeliu
Nu kazkaip man drugeliai kazkas magisko kokie jie bebutu. Velykinis nezinau... siaip viskas labai grazu, bet mano akys niekaip nepripranta prie palaidini sukistu i sijonukus. Nezinau kodel. Ir pagal save ne tik pagal vaikus sprendziu. jei jau sukista man norisi kad butu aptempta palaidine, arba stilius ale gatves. Bet pats derinukas tai puikus, speju Gymbo 
Pukepuke labai fainuolis Next grazuolis
Man siemet isvis Next rubeliai nerealus. Tokia gera stilistika...

Pukepuke labai fainuolis Next grazuolis

QUOTE(pukepuke @ 2013 04 11, 19:54)
na šie tai buvo paslėpti po kombiu ir botais į daržiuko laukus ir miškus

Pukepuke - žaismiingai mergytė...
QUOTE(JEma @ 2013 04 12, 07:50)
Saulyte, fainuciai derinukai. Man labai tas su drugeliu
Nu kazkaip man drugeliai kazkas magisko kokie jie bebutu. Velykinis nezinau... siaip viskas labai grazu, bet mano akys niekaip nepripranta prie palaidini sukistu i sijonukus. Nezinau kodel. Ir pagal save ne tik pagal vaikus sprendziu. jei jau sukista man norisi kad butu aptempta palaidine, arba stilius ale gatves. Bet pats derinukas tai puikus, speju Gymbo 

bliuskutė su lankeliu taip, Gymbo...
na visaip galima interpretuoti, ne visada kas tinka suaugusiam - tinka vaikui...
ypač kai tokia bliuskutė su akutėm - na ji ištraukta ne kaip - nei ant kelnių, nei ant sijono...
bet kiekvienas mato kitaip, gal ir yra teisybės - nežinau