Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

musiskis paprastutis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Pagelbėkit, derinukininkės, man su Next'o dydžiais, a? va nuoroda į mano žinutę ax.gif
Atsakyti
Nauji namuciai, super 4u.gif
Rutke, Tynka man abu liux thumbup.gif. Ant kakliuko Rutkes berniuko kazko norisi, bet jei butu prasegtas tai tada gal ir nereiketu... O Tynkos berniuko galva man visai gerai su ta kiepka drinks_cheers.gif
Angelelisane, Pirmam variante viskas dera. Ir batukai prie maikytes dera mano supratimu. Antra jei planuojat su basutemis derinti tai rinkciausi spalva tinkancia prie maikutes uzrasu wink.gif Paskutinis variantas butu liux bet man skara nelabai blush2.gif Kepuryte su dzinsais idealiai dera wink.gif Striukyte su batukais thumbup.gif Man viskas liux apart skaros. Jei nera su geltonu kaip kepures tai deciau juoda tada ax.gif

Na kad ir mes tusciomis i naujus namus neateitumem dedu savo mazyles derinuka. Vakar namuose tipo pasipuosem nes jau 5 menesiukai musu zuikai.
user posted image
Atsakyti
sveikos naujuos namučiuos 4u.gif

QUOTE(Rūtkė @ 2013 04 06, 15:39)
pabūsim pirmi smile.gif  4u.gif

aha, man irgi pirma intis apie kakliuką - ir šilčiau kai orai tokie ir gražiau būtų, netgi kokia ryški spalva, koks geltonas g.gif prie žydrai mėlyno man gražu

QUOTE(-Tynka- @ 2013 04 08, 01:02)
Man taip graziai J siandien atrode, bet nepasistengiau nufotkint taip, kad geriau derinukas matytusi

kepurės modelis man fainas, bet gal ji per stora prie tokių trumpų drabužiukų...

QUOTE(angelelisane @ 2013 04 10, 09:22)
vasara kur tu biggrin.gif

tikrai ur ta vasara... netgi pavasario nematyt doh.gif

vasariški patiko

QUOTE(Dezdemona* @ 2013 04 10, 13:31)

oi kokia miela leopardytė mirksiukas.gif
Next jis?

QUOTE(JEma @ 2013 04 11, 09:18)
Na kad ir mes tusciomis i naujus namus neateitumem dedu savo mazyles derinuka. Vakar namuose tipo pasipuosem  nes jau 5 menesiukai musu zuikai.

o, sveikinimai su mėnesiadieniu mirksiukas.gif
pupytė tikra... tik tokie leliam ar patogu toks sijonukas, pasimandravoti ... mirksiukas.gif
Papildyta:
kad ne "sausai pasivaidenti", pasirodom kelis...

Velykinis
user posted image

pora iš daržiuko paprastų... kiek spėjom, nes vėl namie su angina doh.gif
nors manoji labai UŽ suknytes ir sijonuks, bet pora dienų buvo griežtas taip timpom biggrin.gif
user posted image

user posted image

pritariu praeitoj temoj išsakytai nuomonei, kad nesigauna vaiko labai jau stilingai vesti į daržiuką, norisi praktiškai, patogiai... aišku, derinam, bet...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 11 balandžio 2013 - 10:18
xxxsaulyte, leopardinis megstukas is HM smile.gif

jusu visu derinukai nuostabus, kaip ir mergyte wub.gif
Atsakyti
Laba, merginis,

Pakeciau daba, ne iki derinuku doh.gif

Labai patiko tynkos ir rutkes berniukai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(angelelisane @ 2013 04 10, 10:22)
vasara kur tu biggrin.gif
user posted image

Sis patiko wub.gif
Atsakyti
Saulyte, grazu, lauksim su baciukais wub.gif
Atsakyti
Na va atsirado ir pas mane norinti pasimatuoti naujais rubeliais biggrin.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Dezdemona* @ 2013 04 10, 14:31)
user posted image

Na man grazus megztukas, dzinsiukai, del derinimo, butu idomu pamatyti su kokias batukai derinsite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 11 balandžio 2013 - 20:12
QUOTE(pukepuke @ 2013 04 11, 14:11)
Na va atsirado ir pas mane norinti pasimatuoti naujais rubeliais biggrin.gif

Labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Saulyte, fainuciai derinukai. Man labai tas su drugeliu wub.gif Nu kazkaip man drugeliai kazkas magisko kokie jie bebutu. Velykinis nezinau... siaip viskas labai grazu, bet mano akys niekaip nepripranta prie palaidini sukistu i sijonukus. Nezinau kodel. Ir pagal save ne tik pagal vaikus sprendziu. jei jau sukista man norisi kad butu aptempta palaidine, arba stilius ale gatves. Bet pats derinukas tai puikus, speju Gymbo biggrin.gif

Pukepuke labai fainuolis Next grazuolis biggrin.gif Man siemet isvis Next rubeliai nerealus. Tokia gera stilistika...
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 04 11, 19:54)
Saulyte, grazu, lauksim su baciukais wub.gif

na šie tai buvo paslėpti po kombiu ir botais į daržiuko laukus ir miškus mirksiukas.gif ...

Pukepuke - žaismiingai mergytė...

QUOTE(JEma @ 2013 04 12, 07:50)
Saulyte, fainuciai derinukai. Man labai tas su drugeliu  wub.gif  Nu kazkaip man drugeliai kazkas magisko kokie jie bebutu. Velykinis nezinau... siaip viskas labai grazu, bet mano akys niekaip nepripranta prie palaidini sukistu i sijonukus. Nezinau kodel. Ir pagal save ne tik pagal vaikus sprendziu. jei jau sukista man norisi kad butu aptempta palaidine, arba stilius ale gatves. Bet pats derinukas tai puikus, speju Gymbo biggrin.gif

bliuskutė su lankeliu taip, Gymbo...
na visaip galima interpretuoti, ne visada kas tinka suaugusiam - tinka vaikui...
ypač kai tokia bliuskutė su akutėm - na ji ištraukta ne kaip - nei ant kelnių, nei ant sijono...
bet kiekvienas mato kitaip, gal ir yra teisybės - nežinau mirksiukas.gif
Atsakyti
saulytės labai patiko, mane irgi drugeliai veža.. noriu mergytės biggrin.gif
pukepuke mergytė irgi fainai smile.gif

mes paprasti iš daržiuko bet paderinti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti