Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

jbaniukaityte grazu
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2013 04 26, 13:24)
siulyciau paskaityti straipsni apie batukus  mirksiukas.gif
http://www.veidas.lt...gos-vaiko-pedos

dekuj uz straipsni wink.gif jau mum buvo seniau jos israsytos pries metus ale nepirkom smile.gif db tik uzsisakem smile.gif ar su batais ar be ju tikiuosi bus mergina graziom kojytem biggrin.gif kaip ir mama lotuliukas.gif kita karta imsiu zemesniu uzkulniu basutes biggrin.gif graziasnes o uz gera odine avalyne 17 lt visai gerai biggrin.gif
jbaniukaityte i laukuti labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jbaniukaityte @ 2013 04 26, 07:34)
Ir man laukinis labiau patinka biggrin.gif
O dėl spalvytės, na realiai tai labiau į žalią ji man..
Na bet vis tiek jokio padoraus viršaus neturim tokios spalvytės:)

nu taigi o kodėl būtinai reikia, kad būtų tokia pati spalva smile.gif tiks bet kokia deranti spalva smile.gif va ta salotine tai tikrai spalviskai nedera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2013 04 26, 12:24)
siulyciau paskaityti straipsni apie batukus  mirksiukas.gif
http://www.veidas.lt...gos-vaiko-pedos

o as neskaitau tokiu straipsniu,nes pastebejau kiek ortopedu tiek ir daineliu doh.gif nesuprasi ko klausyti reikia doh.gif

manau kiekviena mama zino kas jos vaikui geriausia drinks_cheers.gif

Laukinis derinukas ir man bernuzelio patiko wub.gif
Atsakyti
Laba,

Aciu kam patiko maniskiu derinukai 4u.gif

Tynka, man tai nepriekaistingi jusu paskutiniai derinukai wub.gif

QUOTE(jbaniukaityte @ 2013 04 24, 10:07)
Čia mūsų vakarykštis-į laukutį, paprastas kasdieniškas;[

Grazu 4u.gif
QUOTE(JEma @ 2013 04 24, 17:29)

Grazu kur uzsegtas svarkiukas 4u.gif Maikele tokia turim, nesu tikra del jos siam derinuke... Batukai liuks, vien kad ecco, tikrai patogu vaikui, nors ir siaip man jie labai grazus wub.gif

QUOTE(Rutele_S @ 2013 04 25, 09:26)
As vis paskaitineju, ir galvoju pasirodysim ir mes su siokiu tokiu derinuku smile.gif

gal kiek didokos foto doh.gif

Labai mielas derinukas 4u.gif
QUOTE(jbaniukaityte @ 2013 04 26, 14:23)

Su striuke super, su maike jau nebe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 04 26, 10:01)
Sea Girl    oi tik nesakykite,kad visą pavasarį ir vasarą kojinių visai nereikia,kad ir pas jus  tongue.gif  kai šilta ar avalynė yra tokia,kur kojinės nereikalingos,tai ir aš nemaunu jų  biggrin.gif  šiaip yra ir vasarinių plonų kojinaičių  biggrin.gif nes tikrai ne visus bačiukus,kad ir vasarinius,eina dėvėti be kojiniukių  tongue.gif

Kojiniu reikia jei aunames sportinius batelius/kedukus, arba conversu tipo sportbacius ar pan. Ziurim kokia avalyne, o ne temperatura... mirksiukas.gif siaip vasara tikrai niekad nereikia kojiniu del silumos g.gif Zinoma, kad kedus audamiesi apsimaunam kojines. O siaip juk ir nesakau kad kojiniu nenesiojam mirksiukas.gif Bet su sandaliukais arba tokiais kaip kad Tynkos bernuzelis Toms'ais tikrai kojiniu nereikia ir net nesiziuretu schmoll.gif
Atsakyti
Pasirodom ir mes smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
gražuoliai, ypač mergytė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 04 27, 09:02)
Pasirodom ir mes smile.gif

Super, ir taip gražiai dera vienas prie kito biggrin.gif
Aš tą skrybėliuką irgi nužiūrinėju vis, bet Jonas jau kitą išsirinko biggrin.gif
Atsakyti
pukepuke begalo graziai abu tiek mergyte tiek berniukas,ir tarpusavyje dera ir taip graziai suderinta daug daug balionelių mamytei uz sį grožį 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
pukepuke labai grazu wub.gif negaliu atsiziureti wub.gif
Atsakyti
oi pukepuke kaip grazu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbaniukaityte: 27 balandžio 2013 - 18:43