Pas mus 5lt- balionas helio, jei perki 10+ balionas 4 lt
oho na ir kaineles
Sveikos mielosios,
Beje,tos,kurios galvojate apie dovanas- taurės skirtukas- gali būti ir atminimo suvenyras svečiui Juk namie taigi visi turim tautes,kurias naudojam užsimanę vyno, ar kai ateina draugė paplepėti- į sipilti po taurę vyno,užsiplikyt arbatos...
nu tu ideju rinkinys/katalogas zavesys, o ne ideja
praeitais metai netyciom issiverziau I Onos baznycia (Vilnius) pamaldu, o ten ziuriu kaip sekta, sedi, klausos, juokias, sneak.. pasirodo kristynu pamokele
jep, reik kraustytis lauk is tu dydziuju miestu
QUOTE(*Star* @ 2013 05 16, 09:22)
Beje,tos,kurios galvojate apie dovanas- taurės skirtukas- gali būti ir atminimo suvenyras svečiui Juk namie taigi visi turim tautes,kurias naudojam užsimanę vyno, ar kai ateina draugė paplepėti- į sipilti po taurę vyno,užsiplikyt arbatos...
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 05 16, 16:44)
o aš Katedroj klausiau tai sakėį nėra dabar kursų tai kaip suprast
praeitais metai netyciom issiverziau I Onos baznycia (Vilnius) pamaldu, o ten ziuriu kaip sekta, sedi, klausos, juokias, sneak.. pasirodo kristynu pamokele
QUOTE(KasYra @ 2013 05 17, 09:30)
oho na ir kaineles
QUOTE(kvietkaite @ 2013 05 17, 06:43)
Klaipedoj jauciu irgi ne ka mazesnes tos kainos bus reiks pagalvot ar tikrai ju mums reikia
QUOTE(kvietkaite @ 2013 05 17, 05:43)
Sveikos mielosios,
Ačiū
O aš galvojau dideliuos miestuos kaip tik turėtų būt pigiau, nes helio dujų balionus pigiau pasiimt/pristatyt...
sveikos merginos,
noriu paklausti tu,kurios daresi pacios pomponus ar lb sunku juos pasigaminti?
QUOTE(*Star* @ 2013 05 17, 09:59)
Ačiū
O aš galvojau dideliuos miestuos kaip tik turėtų būt pigiau, nes helio dujų balionus pigiau pasiimt/pristatyt...
eik tu.. cia jei tik galetu tai ir uz pirstelejima viesoje vietoje paimtu
QUOTE(diukute @ 2013 05 17, 10:18)
sveikos merginos,
atsiverti isganingaja puslapi "darai pats" youtuba o ten pgl. tau patogesni variant pasiziuri kaip juos ten lanksto ir vuole, gatavas produkta tavo rankose tikrai nera sunku
pirma karta kai gaminau, lekiau pirkti spec. silkinio popieriaus, sumokejau n pinigu, po to bandziau is paprastu did. serveteliu. mano pastebejimas favorit visai neblogos
QUOTE(KasYra @ 2013 05 17, 08:30)
oho na ir kaineles
As pasiknisau visagaliam google radau pigiau helio balionu, po 3-4 lt/vnt, arba kazka maisau nes sociai yra siulanciu tuos balionus, ir su atitinkamais uzrasais jei as klystu, pataisykit mane
Nu va, siandien truputeli nuveikta krikstynu labui: nupirktos basutes dukrytei, skraiste, kuria siuveja padekoruos spec.prie sukneles, angeliukai dovanoms (dezutes seniau nupirkus esu), kepuryte balta, jei saltoka bus, nes prie suknytes galvos juosta bus.
Helio balionais zadejo pasirupinti drauge, turbut pirks helio ta baliona dideli ir patys su mano broliu pripus.
Helio balionais zadejo pasirupinti drauge, turbut pirks helio ta baliona dideli ir patys su mano broliu pripus.
QUOTE(aliunte @ 2013 05 17, 22:09)
Mamytės, prašau pagalbos. Kaip gražiai pasakyti ar kvietime parašyti, kad šventėje nesirengtų juodai? Žinau, kad vaikelio būsima krikštamotė mėgsta juodą spalvą... Norėtūsi šviesių spalvų, bet neišmanau, kaip mandagiai užsiminti. Gal kuri esate su tuo susidūrusi, ar turite kokių minčių?
Kvietime parašykite dress kodas: šviesios spalvos
QUOTE(aliunte @ 2013 05 17, 22:09)
Mamytės, prašau pagalbos. Kaip gražiai pasakyti ar kvietime parašyti, kad šventėje nesirengtų juodai? Žinau, kad vaikelio būsima krikštamotė mėgsta juodą spalvą... Norėtūsi šviesių spalvų, bet neišmanau, kaip mandagiai užsiminti. Gal kuri esate su tuo susidūrusi, ar turite kokių minčių?
As pati megstu juoda spalva bet tik ne sventem O tavo vietoj iteikdama kvietima kaip tarpkitko uzsiminciau, jog krikstas labai gazi, nekalta svente todel noretum/ar tiketumeisi sviesiu atspalviu sveciu sventiniu apdaru nors pas mane naglumo pilnos kisenes, as be uzuominu tiesiai sviesiai pasakyciau ko noriu is sveciu ^
Aaaaa...Mamytes temuke i pabaiga, kuri sukurs grazius namucius naujiems plepesiams su krikstukus sarasiuku?