Mes darom sekmadieni, sestadieni sale praziopsojom uzsisakem, bet sunus nepasake mamai, ta kitiems rezervavo, zodziu teko sekmadieni daryt, bet nera blogai Neuzsisedes iki isnaktu gal sveciai ir pratesimu nebus namie (maza ka sumastytu)
Pomposams popieriaus silkinio uzsisakiau ebejuje, dabar laukiu, gal sulauksiu iki krikstynu? ir varlyte su kaklaraisciu is ebejaus uzsakiau sunui.. siandien eisiu uzsisakyti ant tauriu vardo korteles-drugelius (nors vardu neplanuoju rasyt, siaip del dekoro )
Man dilema didele dabar kaip dukrai plaukus rist. 5 metukai jai. Plaukai netrumpi. Palaidais atkrenta is karto, tikrai ne. Nes labai ji nepernesa karscio, bus slapia ir bordine is karto. Plaukai nera lygus, puciasi, tai net nzn ar pint kaip nors.. ar kuoduka Jauciu kuodukas nesventiskai ane? Turiu tokia raudona gele ant kuodo, tai tiktu man labai, nes raudona i plaukus butina (raudona tema pas mus). Tik galvoju kad bus nesventiskai tas kuodukas
Sveikutės planuotojos,
grįžtu buvau 2009 m krikštynų planavimo temos "administratorė" sakykit ar tebenaudojat mano sukurtus fotki: krikstynos2009 ? ar turite kitą? Permeskit duomenis prašau
Darysim dvigubas krikštynas, gal rugsėjo pradžioj, dar nenusprendėm.
Eisu pasidairyti
grįžtu buvau 2009 m krikštynų planavimo temos "administratorė" sakykit ar tebenaudojat mano sukurtus fotki: krikstynos2009 ? ar turite kitą? Permeskit duomenis prašau
Darysim dvigubas krikštynas, gal rugsėjo pradžioj, dar nenusprendėm.
Eisu pasidairyti
ojetus koks avilys, nu ir sukruto bitutes darbininkes....saunuoles.
musu krikstas 06.08 ziopla prazioplinau baznycia norejau 15 nes kaip tik gimdienis...viskas vyksta daroma ruosiama, kuriama ir t.t. siaip gal ir man kas prisijungima imes:)
musu krikstas 06.08 ziopla prazioplinau baznycia norejau 15 nes kaip tik gimdienis...viskas vyksta daroma ruosiama, kuriama ir t.t. siaip gal ir man kas prisijungima imes:)
sveikutes mes ir jungemes musu krikstynos liepos 26
taip pat moreciau labai prisijungimo koduko
atrodo kad daug dar laiko,bet as esu toks zmogus kad jau dabar neriuosi is kailio,jau kaip reikiant darbai juda
beje pas mus dvi progos,dar tuoksimes baznycioje
taip kad vargelio turiu,nors man tie pasiruosimai labai malonus ir stengiuosi kuo anksciau viska pasiruosti kad liktu laiko iki sventes dar pailseti
taip pat moreciau labai prisijungimo koduko
atrodo kad daug dar laiko,bet as esu toks zmogus kad jau dabar neriuosi is kailio,jau kaip reikiant darbai juda
beje pas mus dvi progos,dar tuoksimes baznycioje
taip kad vargelio turiu,nors man tie pasiruosimai labai malonus ir stengiuosi kuo anksciau viska pasiruosti kad liktu laiko iki sventes dar pailseti
Aš 2009 kai planavau labai daug darbų pati dariau, tiksliau visus darbus, tai labai nuvargau ir jau šventė nebebuvo miela norėjosi tik poilsio. Dabar sakiau viską kukliau ir simboliškiau darysiu
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 04 30, 22:17)
Tik galvoju kad bus nesventiskai tas kuodukas
o man labai sventiska tas kuodukas. ir dukra ji megsta, ir man patinka. bet dar galima kaip nors vainikeliu (alia Timosenko kasos variantas) aplink galvyte appipint, ir mano akim grazu
Tikrai daug nauju planuojanciu mamyciu prisijunge i sia tema kuo musu daugiau, tuo lengviau ruostis
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 04 30, 21:17)
Mes darom sekmadieni, sestadieni sale praziopsojom uzsisakem, bet sunus nepasake mamai, ta kitiems rezervavo, zodziu teko sekmadieni daryt, bet nera blogai Neuzsisedes iki isnaktu gal sveciai ir pratesimu nebus namie (maza ka sumastytu)
Pomposams popieriaus silkinio uzsisakiau ebejuje, dabar laukiu, gal sulauksiu iki krikstynu? ir varlyte su kaklaraisciu is ebejaus uzsakiau sunui.. siandien eisiu uzsisakyti ant tauriu vardo korteles-drugelius (nors vardu neplanuoju rasyt, siaip del dekoro )
Man dilema didele dabar kaip dukrai plaukus rist. 5 metukai jai. Plaukai netrumpi. Palaidais atkrenta is karto, tikrai ne. Nes labai ji nepernesa karscio, bus slapia ir bordine is karto. Plaukai nera lygus, puciasi, tai net nzn ar pint kaip nors.. ar kuoduka Jauciu kuodukas nesventiskai ane? Turiu tokia raudona gele ant kuodo, tai tiktu man labai, nes raudona i plaukus butina (raudona tema pas mus). Tik galvoju kad bus nesventiskai tas kuodukas
Gal galit pasidalint popieriaus nuoroda, ilindau i ebay ir galva apsisuko
QUOTE(Beautiful Life @ 2013 05 01, 14:19)
Gal galit pasidalint popieriaus nuoroda, ilindau i ebay ir galva apsisuko
popierius ebay
bet Jūs galit paieškoj įvest Tissue Paper arba pompom paper ir išmes daug variantų
as sakiausi is cia: http://www.ebay.co.u...ar=660095697915
Gal paieskojus ir pigiau rasit as po 100 vnt emiau
QUOTE(Emmy @ 2013 05 01, 13:34)
Aciu, as pagal tissue paper ir ieskau, tik lbai didele pasiula
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 05 01, 13:40)
as sakiausi is cia: http://www.ebay.co.u...ar=660095697915
O jus per u.k. Siunciat, ar tiesiogiai i ltu? Brangokas siuntimas gaunas.
O kiek vienam pompomui reikia lapu? Youtube vienoj pamokelej sake, kad 8. Ar tikrai tiek daug?