apie maldas uz gera ora, tai as pernai visa vasara meldziaus, kad per vaiko gimtadieni butu geras oras... ir ka... visa diena lijo, o kita diena saule kepino. Todel siemet statysim palapine, nes tiek nervu turejau, viska perorganizuodama i namus, kad nenoriu net prisimint
o apie saugomus kriksto rubelius vakar kaip tik buvau issitraukus savo kriksto skraiste siaubinga ji, bet kazkodel vis kirba mintis isimest ja i baznycia, jei vis delto prireiktu... gal visai grazi tradicija butu tik reiktu gelytes nuskabyt
QUOTE(kvietkaite @ 2013 04 26, 13:15)
as tiek vyresniosios, tiek maziukes drabuzelius saugoju/siu. galvoju, o gal sumastyt dukros ir savo merginas i tuos pacius drabuziukus ispraust. man si svente tiek daug magiskos simbolikos turi, kad noreciau jau vien del geros karmos palikti ta kriksto ruba, gal kaip talismana, gal kaip prisiminima koks as mazas buvau
man tai tik drabuzis neplanuoju saugoti
po 20 ar 30metu, kai mano sunus vaiku tures bus kitos mados, ir neaisku kokia bus marti manoji
niu ka pasigirsiu katik atveze torta, niu tai
sedziu kakavos paisstacius puoduka, laukiu vyro, papaietausi, nuleksim i kavine ir lafa, lauksim rytojaus
QUOTE(prettiness @ 2013 04 26, 10:27)
Aciu Uzvedete "ant kelio", norisi kazko silto ir ne kopijuoto
Tai nera butina Tiesiog musu atveju jos labai tinka ir yra derinama prie kvietimu spalvu bei temos. Ir tai viskas is atributikos. Vien tik ranku darbas, jokiu spausdintu saldainiu popieriuku ar dar kokiu nesamoniu
Tai nera butina Tiesiog musu atveju jos labai tinka ir yra derinama prie kvietimu spalvu bei temos. Ir tai viskas is atributikos. Vien tik ranku darbas, jokiu spausdintu saldainiu popieriuku ar dar kokiu nesamoniu
Nera uz ka Radau bendraminte Jokiu spausdintu saldainiu popieriuku, diplomu, pasizadejimu, isakymu
Grazios sventes, merselle
QUOTE(merselle @ 2013 04 26, 13:44)
is kur sakeisi?
Aš irgi saugau dičkės suknytę, tiessa pernai vasara buvom apvilkę, pas pusbrolį į bažnyčią
Merselle gražios šventės
Merselle gražios šventės
QUOTE(Unikko @ 2013 04 26, 15:48)
Nera uz ka Radau bendraminte Jokiu spausdintu saldainiu popieriuku, diplomu, pasizadejimu, isakymu
QUOTE(KasYra @ 2013 04 26, 09:34)
merselle, jums iskart linkiu rytoj grazios sventes tik kad ora nelabai koki pranesa
QUOTE(*Alegria* @ 2013 04 26, 11:07)
Prisidedu prie linkejimu O oras nesutrugdys, kai tokia pakili nuotaika, joks oras nebaisus
QUOTE(kvietkaite @ 2013 04 26, 11:46)
ir mes, ir mes prisidedam prie palinkejimju dziaugsmingos dienos, graziu akimirku!
p.s. nepamirskite komentaru ir papletkavojimo apie krikstynu detales
p.s. nepamirskite komentaru ir papletkavojimo apie krikstynu detales
QUOTE(*Star* @ 2013 04 26, 13:00)
Merselle- gražios šventės
QUOTE(Unikko @ 2013 04 26, 15:48)
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 04 26, 16:31)
merginos aciukas
kaip nesitiki kad jau rytoj
QUOTE(*Star* @ 2013 04 26, 12:00)
O aš sugalvojau,kad vis tik pardavinėsiu pradžiai vyresniuko krikšto rūbelius, tad jei kuriai reikia
Koks grazus burbulis
Del rubeliu, as nesaugosiu, jei uosviene duotu vyro kriksto ruba, kazin ar mauciau O ir amziaus skirtumas kriksro metu butu. Vat pirmas kojinytes ar sliauztuka saugot man atrodo grazu, noreciau paciupinet dabar toki mini daikteli ir pamastyt, kokia mazyte buvau kai gimiau
QUOTE(ernessa @ 2013 04 26, 14:10)
apie maldas uz gera ora, tai as pernai visa vasara meldziaus, kad per vaiko gimtadieni butu geras oras... ir ka... visa diena lijo, o kita diena saule kepino. Todel siemet statysim palapine, nes tiek nervu turejau, viska perorganizuodama i namus, kad nenoriu net prisimint
Al, as jau nusiteikusi, kad oro neuzsakysi, aisku, tikiuosi geriausio, bet bus kaip bus, tikrai nepulsiu i panika
Labuka,
Tikiuosi kur svencia Merselle oras puikus, nes pas mus apniuke ir linoja
Ir mes vien del geresnio oro tikimybes nukelem krikstynas i rugpjuti, kai siemet viskas taip velinasi su gamta
... nors siandieninis oras tik i nauda, imiau jauti uz ragu ir pagaliau prisiruosiau padaryti kvietima kriksto teveliams buti jais .... o tai lekiam skubam ir vis atidedam
... vyresniosios dukrytes ir as visa krikstynu atributika (suknele, kepuriuka, zvakyte, tapukus nertus) laikau ale skryneleje sudetus .... as pati turiu nuo mazens siuos daiktelius ir man jie tikrai brangus
Taigi ir pas mus ruosimasis pagreiti igauna ... data sutarta, suknelems medziaga ir siuveja surasta, spalvos sugalvotos, akcentus po truputi perkuosi ebay jau ... aaaa tortui data rezervuota .... liko dar kvietimus sveciams uzsakyti .... arba daryti paciai
turiu tokia minti, gal saraseli pasidarom, kieno krikstynos arteja, bus smagiau laukti ir ruostis
Ir mes vien del geresnio oro tikimybes nukelem krikstynas i rugpjuti, kai siemet viskas taip velinasi su gamta
... nors siandieninis oras tik i nauda, imiau jauti uz ragu ir pagaliau prisiruosiau padaryti kvietima kriksto teveliams buti jais .... o tai lekiam skubam ir vis atidedam
... vyresniosios dukrytes ir as visa krikstynu atributika (suknele, kepuriuka, zvakyte, tapukus nertus) laikau ale skryneleje sudetus .... as pati turiu nuo mazens siuos daiktelius ir man jie tikrai brangus
Taigi ir pas mus ruosimasis pagreiti igauna ... data sutarta, suknelems medziaga ir siuveja surasta, spalvos sugalvotos, akcentus po truputi perkuosi ebay jau ... aaaa tortui data rezervuota .... liko dar kvietimus sveciams uzsakyti .... arba daryti paciai
turiu tokia minti, gal saraseli pasidarom, kieno krikstynos arteja, bus smagiau laukti ir ruostis
QUOTE(PUka @ 2013 04 27, 14:23)
spalvos sugalvotos
spalvos sugalvotos
Turbut visur taip
Kokios spalvos pas jus?
Del minties pritariu
O del albumo ir emailo, niekas neprisibelde moderatorei?
QUOTE(*Alegria* @ 2013 04 27, 12:17)
Koks grazus burbulis
Del rubeliu, as nesaugosiu, jei uosviene duotu vyro kriksto ruba, kazin ar mauciau O ir amziaus skirtumas kriksro metu butu. Vat pirmas kojinytes ar sliauztuka saugot man atrodo grazu, noreciau paciupinet dabar toki mini daikteli ir pamastyt, kokia mazyte buvau kai gimiau
Al, as jau nusiteikusi, kad oro neuzsakysi, aisku, tikiuosi geriausio, bet bus kaip bus, tikrai nepulsiu i panika
Pritariu. Gi uošvienės ir taip jau anekdotų karalienės,o dar čia kišt trigrašį su savais pasiūlymais Aš irgi taip galvoju- na mergaitės vienaip, berniukai dažnai vėl kitaisp... Turės savo madas,kaipnorės, taip rengs
[