QUOTE(merselle @ 2013 04 25, 11:36)
pritariu, bet renkames kas mieliausia sirdziai
zinok pranoko lukescius
man jie tokie stilingi atrode o ir kaina 1.99lt, o tu apvaliu margu kaina 1.59lt
buvo spalvu: zydri, violetiniai, roziniai ir oranziniai
palyginimui imetu foto kad jie ir nemazi, lb patogus rankoje.
zinok pranoko lukescius
man jie tokie stilingi atrode o ir kaina 1.99lt, o tu apvaliu margu kaina 1.59lt
buvo spalvu: zydri, violetiniai, roziniai ir oranziniai
palyginimui imetu foto kad jie ir nemazi, lb patogus rankoje.
tai akcijos esme, perki 4is burbulus ir gauni 10imt litu?
reiks ir man begt pirkti. prasom visu neispirkti ir mums palikti bo Vilniuje, bent jau praeita vasara Lukiskiu a. buvo organizuojami pirmadieniais burbulu vakarai. reginys labai grazus
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 04 25, 12:55)
Merselle galit rišti juostele kur dovanas pakuoja.
Na mane krikštamotė nuramino dėl to saldaus stalo sako padarys jos mama parodysim maždaug ko norim ir bus super
tik va dabar jūs man pasakykit ar reikia palapinės, MB sako, kad vakare vis tiek nieks nesėdės, nes kas važiuos namo, tai iki nakties nesėdės, o tie kas sėdės ilgiau persikels prie laužo , tai galvoju ar tie 200-300lt nebus išmesti veltui
Na mane krikštamotė nuramino dėl to saldaus stalo sako padarys jos mama parodysim maždaug ko norim ir bus super
tik va dabar jūs man pasakykit ar reikia palapinės, MB sako, kad vakare vis tiek nieks nesėdės, nes kas važiuos namo, tai iki nakties nesėdės, o tie kas sėdės ilgiau persikels prie laužo , tai galvoju ar tie 200-300lt nebus išmesti veltui
jei galvojat, jog palapine jums bus reikalinga tik vakare ir tik jei lietus lis, tai kam ji jums? tikrai pinigeliai i bala
QUOTE(*Alegria* @ 2013 04 25, 19:52)
o siaip maldausim gero ir silto oro
taip, taip privalu nuo pat pirmos minties ideja generuojant aukas aukot ir dievams melstis as va ir zoleles deginu (kiema tvarkiau ) kiekviena diena mintyse mantras kalbu: liepos antra puse butu ledine! nei karsta, nei vesu, jokio lietaus tik daug saules: viskas subalansuota krikstynoms
vo, kokia mano malda krisktynom
QUOTE(prettiness @ 2013 04 25, 20:31)
Sveikos mamytes. Man atejo kurybine krize, viskas smulkmeniskai suruosta, o nebesugebu graziai suformuluoti padekos korteles sveciu lauktuvems Kaip jus rasote, trumpai: "Dekui, kad dalyvavote" ar vaikiuko vardu aciu...
Gal kuri parasys, kokia savo mintele
Gal kuri parasys, kokia savo mintele
oooooo.. apie sita atributina tik db isgirdau.. vnz. kuo gilyn i miska, tuo daugiau medziu
jezus, nebenoriu i miska