Sveikos,miegalės Atgal į vaikystės miestą rodo 9 val ryte ,kadangi mums tai jau pusiaudienis,tai pražiopsom dėl kitokių reikalų
Beje,pati pirmoji laida jų irgi buvo apie krikštynas Internete yra jų laidos
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 04 24, 16:12)
stala gali sukurti pati:
Tai va kad važiuotume iš Vilniaus į kaimą jau po ceremonijos, o penktadienį važiuot ir sustatyt turbūt irgi neišeitis na dar žiūrėsiu kaip čia ką daryt
QUOTE(merselle @ 2013 04 24, 15:40)
kam idomu ir zada naudoti krikstynu sventeje ar fotosesijoje, akcija MAXIMOJE muilo burbulams 1.99lt
Maciau juos ir as tik galvoju kaip ju kokybe, nors pigu, bet gal nebus prasti...tik manau mazai gal tu burbulu gausis, reiktu griebt kelis
QUOTE(puma @ 2013 04 24, 17:58)
Maciau juos ir as tik galvoju kaip ju kokybe, nors pigu, bet gal nebus prasti...tik manau mazai gal tu burbulu gausis, reiktu griebt kelis
man kaip tik pasirode zurnaliuke kokybiski, nes be akcijos 3.99lt sakyciau brangokai
snd leksiu paziuresiu, brukstelsiu nuomone
QUOTE(puma @ 2013 04 24, 14:58)
Kiek pirkau muilo burbulų visokių, man tie pigūs visai geri Tik reik mokėti pūsti juos Vaikai mano išlaisto greit,o patys nori būtinai pūst, tad dažnai perku po kelis
Iš tikro kiek pastebėjau-nuo oro dar priklauso ar gerai seksis burbulus pūst
Man tie kur pailgi,kaip kardai- tai kaina brangi,o kokybė prasčiausia.Geriau jau tie papigunčikai mažuose indeliuose
ooo.. tada mes ir prie tu miegaliu
MERSELE ir kaip burbulai?
MERSELE ir kaip burbulai?
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 04 24, 16:12)
O aš susinervinau, norėjau stilizuoto saldaus stalo, bet jaučiu tai tiks liks mano svajose, nes kaina labai didelė. Pačiai neišeis padaryt, nes švęsim kaime, o krikštysim Vilniuje, nes ir fotografė čia. Tai va dabar dilema, ar atsisalyt fotografės ir viską daryt kaime pačiai su mama, tetom ir pan.
Ar atsisakyt to stilizuoto stalo
Ar atsisakyt to stilizuoto stalo
Aš Jūsų vietoje neatsisakyčiau nei stilizuoto stalo, nei fotografės. Tikrai manau, kad Jūsų mama ir tetos galės ir norės padėti. Susiruoškit viską, parodykit nuotraukų kaip tai įsivaizduojate ir manau atvažiavusi rasite tai ko norėjote, o jei ir nevisai tai galėsite greitai vietoje pataisyti
O mes į priekį pasistūmėjom tik tiek, kad gavom palapinę, iš brolio pažįstamo, todėl nemokamai Bet vėl susisukau galvą su dominuojančiom spalvom Jau buvau nusprendusi, kad bus žydra,žalsva,ruda. O dabar galvoju apie baltą ir smėlinę, bet ar nebus labai "bliedna"? O gal dar ir žydros įmaišyti?
Merginos patarkit, visai pasimeciau. Planuojam sventes stalo spalvas sokoladine, labaiu si spalva dominuos saldziame stale, ir pas krikstuka bus sokoladines spalvos elementų. Mes su vyru busime melynos spalvos apranga. tai taip pamasciau kad stala puos rudos spalvos žvakes , ir melsvos geles. bet va prisiminiau , kad restorano kedes žalios spalvos. tai ar man i ta spalva nekreipt demesio, ar deti zalios splavos stalo korteles, kad butu kazkas žalio.
QUOTE(justina G @ 2013 04 24, 23:50)
Merginos patarkit, visai pasimeciau. Planuojam sventes stalo spalvas sokoladine, labaiu si spalva dominuos saldziame stale, ir pas krikstuka bus sokoladines spalvos elementų. Mes su vyru busime melynos spalvos apranga. tai taip pamasciau kad stala puos rudos spalvos žvakes , ir melsvos geles. bet va prisiminiau , kad restorano kedes žalios spalvos. tai ar man i ta spalva nekreipt demesio, ar deti zalios splavos stalo korteles, kad butu kazkas žalio.
As tai nekreipciau demesio, nes jos bus uzsestos ir ne ka ten matysis, nes jau man per dug spalvu maisalynes atrodo. Prie melyno man graziai dera ruda, jums jusu aprangoje tiktu manau ir koks dirziukas ar bateliai rudi. o kalbant dar ir apie zalia splava prie sio derinio, tai man kazkaip
QUOTE(justina G @ 2013 04 25, 00:50)
greiciau svecius susodinkit, prisakykit, jog siukstu pakol fotografe/as siukiosis aplinkoje nesikeltu nuo kedziu ir viskas bus subalansuota
o spalvu gama labai grazi
QUOTE(*Star* @ 2013 04 24, 19:26)
Kiek pirkau muilo burbulų visokių, man tie pigūs visai geri Tik reik mokėti pūsti juos Vaikai mano išlaisto greit,o patys nori būtinai pūst, tad dažnai perku po kelis
Man tie kur pailgi,kaip kardai- tai kaina brangi,o kokybė prasčiausia.Geriau jau tie papigunčikai mažuose indeliuose
pritariu, bet renkames kas mieliausia sirdziai
QUOTE(kvietkaite @ 2013 04 24, 21:11)
zinok pranoko lukescius
man jie tokie stilingi atrode o ir kaina 1.99lt, o tu apvaliu margu kaina 1.59lt
buvo spalvu: zydri, violetiniai, roziniai ir oranziniai
palyginimui imetu foto kad jie ir nemazi, lb patogus rankoje.