QUOTE(alin123 @ 2013 04 16, 10:28)
nes as busiu Krikst mama, tai mazylio mama labau tikisi, kad surengsiu didelia svente
Kaip cia, nesupratau, ne mama, o kriksto mama ruosia svente
?
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 04 16, 18:03)
Tokiu pat maciau norfoj keli litai dvi zvakes supakuotos
QUOTE(kvietkaite @ 2013 04 17, 07:58)
Jungiames ir mes i jusu planuotoju bureli. Kristynos bus liepos 26-aja.
Penktadieni krikstysit? Mes iskart po jusu, sestadieni
QUOTE(merselle @ 2013 04 17, 14:46)
man tai svente yra svente
nesinori dar prie puodu suktis
As pasisuksiu pries svente
Karstiems saslyku uzraugsiu is anksciau, ka pries pora dienu pasidarysiu (krepselius, sausainius issikepsiu ir pan), ka diena pries. Musu bus nedaug, visi savi, pades MB sesuo su krikstamote. Paskutinius strichus padaryt ir ant stalo sunest bus net 7 moterytes
Mes kazkaip viska draugiskai darom, niekas nesedi ir nelaukia
QUOTE(justina G @ 2013 04 17, 16:01)
Merginos gal kas restorane darot krikstynu svente, kaip manot, kaip geriau daryt su meniu. ar isrinkti viena patiekala, ar keleta is kuriu sveciai gales issirinkti. Bet pagalvojau kaip tom padavejom atskirti kas ka valgys, prades rasytis kas ka uzsisake, sito nesinori, gausis kad siaip atejo pavalgyt. dar galvoju prie kiekvieno svecio padeti po grazu lapeli meniu.
Atsizvelkit i savo svecius, galit uzsisakyti kiauliena ir zuvi, galit kiauliena, vistiena, zuvi, jei neisrankus ir viena patiekala galit. Neapsunkinsit nei virtuves nei padaveju, patikekit, prate jie visi
Nes paprasciausiai padavejai patiekalus ir paklaus kam, pvz., zuvi, kas nores pasisakys, del to maziausiai pergyvenkit, ziurekit kaip jums geriau
Bet patariu, turbut, ir restorane patars, issirinkt patiekalus is anksto, jiems taip bus lengviau ir jums nebus problemu, niekas nepasibaigs, nereikes laukt, o ir ruosiasi skirtingi patiekalai skirtinga laiko tarpa. Ir jums ir virtuvej geriau butu visa meniu zinoti is anksto