Netycia aptikau http://jureviciene.b...582056440872857 Idealiai atitinka mano vizija Atrodytu, kad kopijuoju, bet pirma sugalvojau, o paskui pamaciau
QUOTE(KasYra @ 2013 04 15, 19:30)
Jus su jurine tema zadejot daryti taip?
ne musu tematika krikstynos-gimtadienis
Papildyta:
QUOTE(Deme @ 2013 04 15, 19:34)
Netycia aptikau http://jureviciene.b...582056440872857 Idealiai atitinka mano vizija Atrodytu, kad kopijuoju, bet pirma sugalvojau, o paskui pamaciau
man kazkaip nieko ispudingo eiline fotosesija terminale
QUOTE(merselle @ 2013 04 15, 19:47)
Papildyta:
Papildyta:
Gal ir eiline, bet man tobula Viskas kaip pagal mano plana Tik rubu tokiu neradau
QUOTE(merselle @ 2013 04 15, 17:47)
tada sumaisiau
QUOTE(Deme @ 2013 04 15, 19:48)
Gal ir eiline, bet man tobula Viskas kaip pagal mano plana Tik rubu tokiu neradau
as nieko mandriau ir nenoriu, paprasta fotosesija
o rubeliai, tas apsiaustas-skraiste mazumele juokingas
QUOTE(merselle @ 2013 04 15, 20:38)
as nieko mandriau ir nenoriu, paprasta fotosesija
Mes skraistes nedesim. Nesuprantu to rubo anei prasmes anei grozio
QUOTE(Deme @ 2013 04 15, 20:49)
Mes skraistes nedesim. Nesuprantu to rubo anei prasmes anei grozio
QUOTE(Deme @ 2013 04 15, 18:48)
Mano akim labai grazu, lokoniska, tvarkinga Rubeliai irgi grazus berniuko, atitinka nuotraukas.
O mes skraiste turesim, kriksto mama neria, gi neatsisakysim. O ir man jos visai patinka.
Pas mus irgi šiek tiek pajudėta į priekį: užsakyti rūbeliai, natūralaus vaško žvakė.
Oman rūpestis ką įdomaus sugalvoti pasifotografavimui... Nu nėr kažko labai ypatingo aplinkui...
QUOTE(*Star* @ 2013 04 16, 06:07)
Oman rūpestis ką įdomaus sugalvoti pasifotografavimui... Nu nėr kažko labai ypatingo aplinkui...
Mus irgi ta pati problema kankina nes fotosesijai turesim po ceremonijos tik 1 val., tai reikia kazkur ieskoti vietos cia pat kad butu
QUOTE(KasYra @ 2013 04 16, 06:29)
Mus irgi ta pati problema kankina nes fotosesijai turesim po ceremonijos tik 1 val., tai reikia kazkur ieskoti vietos cia pat kad butu
Mūsų tai 17 val ceremonija, tai sutarėm su fotografu vis tik prieš tai valandą daryt. Tikiuosi vaikas bus numigęs Kad paskui koks erzeliukas ožiukas neatbėgtų po visų ceremonijos įspūdžių
Pirmagimiui darėm prie Biržų piliesn nuėję.manau,kad ir šįkart tekskažkur aplink pasitrinti,nes nieko nėr gražaus ir įdomaus pas mus Pasiimsim daug balionų pleduką kokį. darėm šeimos fotosesiją, tai irmašinytę,ir atkliukąbuvau pasiėmus. Tai va kažką baisiai orgininalaus sunku ir sugalvot
Na svarbiausia,kad artimi žmonės bus kartu, tai nors tiek...
Pasmus bus apie dvidešimt žmonių, iš jų trys vaikai,vienosmažutės net neskaičiuoju,nes ji tikrai dar vaikiško kepsniuko nevalgys
Kavinėj galvoju irgi- paimsiu pleduką,žaislų ir lai sau tūsinsis kokiam kamputy su mašinom Staliuką vaikams darysim atskirai.galės pribėgdami kažko pasičiupt užkąsti. Nes su tokiais sėdėt už bendro stalo- vargas ir tiek