Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

Netycia aptikau http://jureviciene.b...582056440872857 Idealiai atitinka mano vizija smile.gif Atrodytu, kad kopijuoju, bet pirma sugalvojau, o paskui pamaciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 04 15, 19:30)
Jus su jurine tema zadejot daryti taip? ax.gif

ne 4u.gif musu tematika krikstynos-gimtadienis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Deme @ 2013 04 15, 19:34)
Netycia aptikau http://jureviciene.b...582056440872857 Idealiai atitinka mano vizija smile.gif Atrodytu, kad kopijuoju, bet pirma sugalvojau, o paskui pamaciau biggrin.gif

man kazkaip nieko ispudingo smile.gif eiline fotosesija terminale 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2013 04 15, 19:47)
ne  4u.gif  musu tematika krikstynos-gimtadienis  4u.gif
Papildyta:
man kazkaip nieko ispudingo smile.gif  eiline fotosesija terminale  4u.gif  4u.gif

Gal ir eiline, bet man tobula smile.gif Viskas kaip pagal mano plana biggrin.gif Tik rubu tokiu neradau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2013 04 15, 17:47)
ne  4u.gif  musu tematika krikstynos-gimtadienis  4u.gif

tada sumaisiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2013 04 15, 19:48)
Gal ir eiline, bet man tobula smile.gif Viskas kaip pagal mano plana biggrin.gif Tik rubu tokiu neradau biggrin.gif

as nieko mandriau ir nenoriu, paprasta fotosesija 4u.gif

o rubeliai, tas apsiaustas-skraiste mazumele juokingas smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2013 04 15, 20:38)
as nieko mandriau ir nenoriu, paprasta fotosesija  4u.gif

o rubeliai, tas apsiaustas-skraiste mazumele juokingas  smile.gif  smile.gif

Mes skraistes nedesim. Nesuprantu to rubo anei prasmes anei grozio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2013 04 15, 20:49)
Mes skraistes nedesim. Nesuprantu to rubo anei prasmes anei grozio biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2013 04 15, 18:48)

Mano akim labai grazu, lokoniska, tvarkinga drinks_cheers.gif Rubeliai irgi grazus berniuko, atitinka nuotraukas.

O mes skraiste turesim, kriksto mama neria, gi neatsisakysim. O ir man jos visai patinka.
Atsakyti
Pas mus irgi šiek tiek pajudėta į priekį: užsakyti rūbeliai, natūralaus vaško žvakė.
Atsakyti
Oman rūpestis ką įdomaus sugalvoti pasifotografavimui... Nu nėr kažko labai ypatingo aplinkui... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 04 16, 06:07)
Oman rūpestis ką įdomaus sugalvoti pasifotografavimui... Nu nėr kažko labai ypatingo aplinkui... sad.gif

Mus irgi ta pati problema kankina doh.gif nes fotosesijai turesim po ceremonijos tik 1 val., tai reikia kazkur ieskoti vietos cia pat kad butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 04 16, 06:29)
Mus irgi ta pati problema kankina  doh.gif  nes fotosesijai turesim po ceremonijos tik 1 val., tai reikia kazkur ieskoti vietos cia pat kad butu  ax.gif

Mūsų tai 17 val ceremonija, tai sutarėm su fotografu vis tik prieš tai valandą daryt. Tikiuosi vaikas bus numigęs g.gif Kad paskui koks erzeliukas ožiukas neatbėgtų po visų ceremonijos įspūdžių rolleyes.gif
Pirmagimiui darėm prie Biržų piliesn nuėję.manau,kad ir šįkart tekskažkur aplink pasitrinti,nes nieko nėr gražaus ir įdomaus pas mus doh.gif Pasiimsim daug balionų biggrin.gif pleduką kokį. darėm šeimos fotosesiją, tai irmašinytę,ir atkliukąbuvau pasiėmus. rolleyes.gif Tai va kažką baisiai orgininalaus sunku ir sugalvot ax.gif

Na svarbiausia,kad artimi žmonės bus kartu, tai nors tiek...
Pasmus bus apie dvidešimt žmonių, iš jų trys vaikai,vienosmažutės net neskaičiuoju,nes ji tikrai dar vaikiško kepsniuko nevalgys biggrin.gif

Kavinėj galvoju irgi- paimsiu pleduką,žaislų ir lai sau tūsinsis kokiam kamputy su mašinom g.gif Staliuką vaikams darysim atskirai.galės pribėgdami kažko pasičiupt užkąsti. Nes su tokiais sėdėt už bendro stalo- vargas ir tiek smile.gif
Atsakyti