Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Sveikute,

Ingina, Tu jau dareisi ar planuoji daryti? As ir jau turiu siuntimuka, tai renku po biski visa info kas ir kaip. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novia: 09 rugpjūčio 2014 - 10:31
QUOTE(Novia @ 2014 08 09, 12:30)
Sveikute,
Ingina, Tu jau dareisi ar planuoji daryti? As ir jau turiu siuntimuka, tai renku po biski visa info kas ir kaip.  rolleyes.gif

rytoj jau guluosi į ligoninę, trečiadienį operuos, tikiuosi, kad ketvirtadienį išleis ilgajam savaitgaliui namo... blush2.gif
Atsakyti
turetu isleisti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 08 11, 21:30)
turetu isleisti  thumbup.gif

labai tikiuos... kiek skaičiau visaip būna, mergaites ir kitą dieną išleidžia, bet būna, kad išlaiko 4-5 dienas
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2014 08 11, 19:13)
labai tikiuos... kiek skaičiau visaip būna, mergaites ir kitą dieną išleidžia, bet būna, kad išlaiko 4-5 dienas

mane po poros valandu isleido biggrin.gif bet cia UK ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
norejau paklausti ar lt daro 2laparoskopija valdiskai nemokamai?
dariau spalio men, ar galiu tiketis, kad galima ir antra daryti nemokamai?
aciu 4u.gif
Atsakyti
labukas manau drasiai gali,jeigu tik turi siuntima smile.gif nes man jau antra laparaskopija buvo ,pries 3sav tai irgi dariausi nemokamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauneringa @ 2014 08 16, 15:41)
labukas manau drasiai gali,jeigu tik turi siuntima smile.gif  nes man jau antra laparaskopija buvo ,pries 3sav tai irgi dariausi nemokamai  4u.gif

aciu uz ats, tai tada gerai uzsirasiau pas gine rugsejo pabaigoj, tai uz poros men ir laparoskopija pasidarysiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

aš jau po savo LP. gydausi 3 skylutes smile.gif išlaikė mane ilgiau, nes buvo sudėtinga operacija. mergaitę, kuriai darė tą pačią dieną kaip ir man ir netgi ta pati gydytoja, išleido sekančią dieną. bet jai nieko daug nedarė smile.gif
Atsakyti
Ingina, kiek dienu Tau gavosi guleti? Iki kada gavai biuleteni? Ir trauks siulus? Cia mano pagrindiniai klausimai, gal galeciau susiplanuoti su darbu doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti