Sveikute,
Ingina, Tu jau dareisi ar planuoji daryti? As ir jau turiu siuntimuka, tai renku po biski visa info kas ir kaip.
QUOTE(Novia @ 2014 08 09, 12:30)
Sveikute,
Ingina, Tu jau dareisi ar planuoji daryti? As ir jau turiu siuntimuka, tai renku po biski visa info kas ir kaip.
rytoj jau guluosi į ligoninę, trečiadienį operuos, tikiuosi, kad ketvirtadienį išleis ilgajam savaitgaliui namo...
turetu isleisti
QUOTE(Novia @ 2014 08 11, 21:30)
turetu isleisti
labai tikiuos... kiek skaičiau visaip būna, mergaites ir kitą dieną išleidžia, bet būna, kad išlaiko 4-5 dienas
QUOTE(ingina @ 2014 08 11, 19:13)
labai tikiuos... kiek skaičiau visaip būna, mergaites ir kitą dieną išleidžia, bet būna, kad išlaiko 4-5 dienas
mane po poros valandu isleido bet cia UK
QUOTE(Tauneringa @ 2014 08 16, 15:41)
labukas manau drasiai gali,jeigu tik turi siuntima nes man jau antra laparaskopija buvo ,pries 3sav tai irgi dariausi nemokamai
aciu uz ats, tai tada gerai uzsirasiau pas gine rugsejo pabaigoj, tai uz poros men ir laparoskopija pasidarysiu
Sveikos
aš jau po savo LP. gydausi 3 skylutes išlaikė mane ilgiau, nes buvo sudėtinga operacija. mergaitę, kuriai darė tą pačią dieną kaip ir man ir netgi ta pati gydytoja, išleido sekančią dieną. bet jai nieko daug nedarė
aš jau po savo LP. gydausi 3 skylutes išlaikė mane ilgiau, nes buvo sudėtinga operacija. mergaitę, kuriai darė tą pačią dieną kaip ir man ir netgi ta pati gydytoja, išleido sekančią dieną. bet jai nieko daug nedarė
Ingina, kiek dienu Tau gavosi guleti? Iki kada gavai biuleteni? Ir trauks siulus? Cia mano pagrindiniai klausimai, gal galeciau susiplanuoti su darbu