QUOTE(Bulačka @ 2013 04 13, 23:38)
na man ir, pirmas dienas po LP sunkei sekės ži vaikščioti, bet kažkaip nėra buvusi tokia sunki savijauta, ka nesikelčiau iš lovos
Bet kartais yra smagu pagailėti savęs ir pasilepinti dėmesiu
Dėl rando bamboje, tai man tas pat. Saubinga ir manoji, buvoir auskaras ir dvi laparoskopijos, tai vaizdelis nekoks, nekoks
Bet kartais yra smagu pagailėti savęs ir pasilepinti dėmesiu
Dėl rando bamboje, tai man tas pat. Saubinga ir manoji, buvoir auskaras ir dvi laparoskopijos, tai vaizdelis nekoks, nekoks
va jei pasieksiu rezultatą tai bala nematė tos bambos Aš tai nenorėjau kad manęs gailėtų, pati buvai pasiryžus nušoliuoti iki tuliko, bet va geroji palatos draugė jau buvo patyrus šiuo reikalu, tai sako aš palikysiu tau company nu ką, ir gavos taip kad vos beliko jėgų man ją į tuoletą prisišaukti, nes tupėjau ant "puodo" paslika išpilta prakaito Dar man patiko, kai pripasakojo man ta pati draugė, kaip tokią bobutę pasodindavo ant basono ir ji užmigdavo besedėdama . Sakau - nu neeee, aš nesėsiu niekada. Bet dar nepraėjus nei 15 min. atnešė man seselės tą sostelį ir pastatė ant taburetės aišku dar bandžiau didžiai nueiti iki toleto, bet kur tau, sedaus ant sosto kaip didelė
Papildyta:
QUOTE(Azuro @ 2013 04 16, 14:36)
Sveikos ir as jau po operacijos. Viskas praejo labai labai sklandziai. Jokiu blogumu, skausmu ir pan. Jau sekancia diena straksejau ir tvarkiausi namus Aisku, taip daryti nereikia, nes gerokai persistengiau Randuka ties bamba vis dar skauda. Kitu dvieju jau nebe. Pratekamumas pas mane labai geras, nieko bloga nerado.
Na, dabar jau bent ramu, kad viskas su manim gerai, apart to, kad kiausides policistines ir nevyksta O.
Na, dabar jau bent ramu, kad viskas su manim gerai, apart to, kad kiausides policistines ir nevyksta O.
labukas, puikios naujienėlės Matai su ta narkoze visoms skirtingai, gal dar ir nuo operacijos pobūdžio priklauso, gal ta narkozė kitokia, beabejo ir organizmas nevienodai reaguoja. Tai ką , beliko susitvarkyti O ir laukti gandriukų