Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Jau kai nesiseka tai nesiseka doh.gif Reiks turbūt lėkti pas šeimos gyd. kad plaučius paklausytų unsure.gif
Atsakyti
As UK esu, tai buvo pasakyta, kad jei susirgsiu savaite pries operacija (temperatura, gripas ir pan.) skambinti i ligonine del operacijos nukelimo. Nezinau, gal LT kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 03 17, 20:47)
As UK esu, tai buvo pasakyta, kad jei susirgsiu savaite pries operacija (temperatura, gripas ir pan.) skambinti i ligonine del operacijos nukelimo. Nezinau, gal LT kitaip  g.gif

Tik kad man nei temperatūra nei gripas tik kosėju unsure.gif O ir mano daktarė kuri operuos dirbs tik tą dieną kai mane guldys į ligoninę. na reik tikėtis kad nepablogės.
Ech reiks bandyti laimę, praspirs tai praspirs... rolleyes.gif
Atsakyti
Mane taip pat operavo apsirgusią, net tyrimai šiokį tokį uždegimą rodė (apkaltinau,kad dėl sąnarių biggrin.gif ). Aišku po to pamatė anestezistė ir gerklę raudoną ir kosulį išgirdo, bet pasakiau,kad nesąmonė būtų nukelt ir viskas ok buvo. Dabar faktiškai ištisai sergu (pradžiai sinusitas, tada bronchitas dabar lyg vėl kabinasi) tai klausimas ar nebus vėl taip,kad kas ateis prieš operaciją. doh.gif Šiaip stresas net ir rodos nedidukas prideda, nes seniau prieš keletą operacijų vis juostinė pūslelinė išlįsdavo, o su ja nieku gyvu nieks neoperuotų, tai sugebėdavau per 5-6d. ir pūsles ir šašus susigydyt doh.gif
Atsakyti
Na va as jau po lap., anestezeologe biski pasirauke del kosulio bet praleido, nors siule atideti operacija, bet atsisakiau smile.gif
Atsakyti
Lapute, kur darė ir kaip pasisekė?
Atsakyti
QUOTE(Cup @ 2014 03 23, 13:30)
Lapute,  kur darė ir kaip pasisekė?

Darė KMUK, kaip pasisekė gyvenimas parodys biggrin.gif
O dėl kosėjimo tai sunku, kai pilvas sulopyta, bet nieko pragyvenau ir tai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapute33: 26 kovo 2014 - 11:06
Sveikos.

Kiek dienu biuleteni israse ?
Manes laukia irgi sis procesas, reikia planuotis laika.

Laukiu atsakymo.

smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kipse1 @ 2014 02 25, 09:51)
Nu va, galiu pasidžiaugti, kad mano laparaskopija praėjo sėkmingai (vyko vakar, vasario 24 d. 10.40 val., o 16.50 jau buvau namie. Dariausi antakalnio ligoninėje dienos chirurgijos skyriuje, viskas buvo puiku (seselė superinė, anesteziologė - šiek tiek savotiška, o su gydytoja tariausi asmeniškai - tai viskas buvo puiku). Lengvai pabudau po narkozės, po valandos jau stovėjau ant kojų, žinoma jaučiau diskomfortą pilvo srityje, tai seselė man suleido nuskausminamųjų (sakė, nu ir kas kad nestipriai skauda, kam kentėti ir jausti:)) Vakare jaučiau lengvus pykinimo simptomus (vos vos), ir valio galėjau miegoti ant šono. Šiandien jaučiu lengvą tempimą, bet tikrai galiu sedėti, vaiksčiuoti).

Galiu patvirtinti, laparaskopija joks baubas, tikrai laukiau kito varianto lotuliukas.gif

O kiek dienu biuleteni israse?
Papildyta:
QUOTE(Aušrinė* @ 2014 02 20, 12:13)
Man nedarbingumą išrašė po OP, kitą ryta, per vizitaciją.
Aš panašiai, iš privačios ginės pasiėmiau talonėlį vizitui pas ją pačią į KMUK, ten paskytė op datą, davė hospitalizacijos lapuką, su tuo lapuku nuėjau į savo šeimos kliniką, pasidariau nemokamai tyrimus (BKT iš šlapimo), tada paskirtą datą prisistačiau į ligoninę ir paguldė operacijai. Operavo ta pati pasirinkta gydytoja, pas kurią lankausi smile.gif
Ne Santariškėse, bet gal bent kiek padės informacija  4u.gif

O kiek dienu biuleteni israse?
Atsakyti
As pradėjau dirbt savaitė po laparoskopijos praėjusį kartą, darbas fizinis iš esmės, dirbt dirbau, bet būčiau mielai ilgiau pailsėjus, nes pilvą skaudėjo realiai 3sav. šį kartą nedirbanti esu, bet praktika man mokslų, medicinos srityje, tai ilsėsiuos bent 2 sav. nuo šito reikalo, o jei bus poreikis ir ilgiau, biuletenį operavęs gydytojas duoda iki savaitės, tada tęsia šeimos gydytojas ar ginekologas, pas kurį lankotės smile.gif
Atsakyti
Mano darbas sedimas, tai sake triju dienu pilnai uztenka atsigauti 4u.gif bet esant poreikiui galejau ir 5 dienas namie buti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 04 02, 22:19)
As pradėjau dirbt savaitė po laparoskopijos praėjusį kartą, darbas fizinis iš esmės, dirbt dirbau, bet būčiau mielai ilgiau pailsėjus, nes pilvą skaudėjo realiai 3sav. šį kartą nedirbanti esu, bet praktika man mokslų, medicinos srityje, tai ilsėsiuos bent 2 sav. nuo šito reikalo, o jei bus poreikis ir ilgiau, biuletenį operavęs gydytojas duoda iki savaitės, tada tęsia šeimos gydytojas ar ginekologas, pas kurį lankotės smile.gif

o kazin kiek maximum galima prasyti biuletenio pas seimos daktare? smile.gif
as ir dirbu ir studijuoju, tai noreciau kuo ilgiau... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(miss_candy @ 2014 04 02, 23:30)
Mano darbas sedimas, tai sake triju dienu pilnai uztenka atsigauti  4u.gif bet esant poreikiui galejau ir 5 dienas namie buti  thumbup.gif

as noriu kuo ilgiau, nes darbas nera sedimas o fizinis, o dar ir del mokslu norisi igiau pratempti ta poilsi ax.gif
Atsakyti
Aš buvau 2,5 sav. Namuose, bet mielai būčiau buvusi dar 1, 5 sav. Ir būtų davę. .. 3 savaites be problemų duoda jei poreikis yra.
Atsakyti