Aha, valgyt nes as dar ir kita diena menkai ka valgiau.
Mano ciklas nereguliarus buvo, tj nzn kada turejau susirgti. Bet ryt bus 2 sav. Po LP
QUOTE(Cup @ 2014 03 09, 11:18)
Aha, valgyt nes as dar ir kita diena menkai ka valgiau.
Mano ciklas nereguliarus buvo, tj nzn kada turejau susirgti. Bet ryt bus 2 sav. Po LP
Man apetitas buvo pilnai atsistates is kart po narkozes o kada paskutini kart sirgai pries operacija?
ir dar - pas mane tik dvi siules prie bambos tokia didoka vertikali, ir apacioj mazyte. Taip cia iseina, kad man trecios neprireike?
oj, labai senai... gruodžio pradžioj gal bt prieš OP darė echo ir sakė, kad gleivinė pribrinkus - suprask pasiruošusi. Bet tyla ir ramybė tam fronte.
pas mane tvarkingai 3 - bamboj 3 siūlai, šonuose po du siūlus. Gražiai simetriška esu O jei dvi tai matyt neprireikė - užteko.
pas mane tvarkingai 3 - bamboj 3 siūlai, šonuose po du siūlus. Gražiai simetriška esu O jei dvi tai matyt neprireikė - užteko.
Pas mane jau menuo po lap. Mmm veluoja 3d., bet nei nestumo, nei mmm pozymiu nera. Ryt man pirmas vizitas pas gyd. ziuresim kaip cia bus ir ka pasakys.
Lona, o mmm buvo pasirodžiusios po LP ar ne? ar čia iš po LP nėra?
Aš kaip supratau neleidžia dėl to, kad gali pūsti pilvą ir labai skaudės.
Man kadangi liepė išsivalyti organizmą dieną prieš, o pavalgiau normaliai tik para po operacijos, tai gavosi, kad badavau 3,5 paros
Man kadangi liepė išsivalyti organizmą dieną prieš, o pavalgiau normaliai tik para po operacijos, tai gavosi, kad badavau 3,5 paros
nezinau, man nieko neskaudejo del valgymo is karto po operacijos o ir petys tik vienoj pusej skaudejo, bet cia gal del to, kad vienas kiausintakis uzsikimses
QUOTE(Cup @ 2014 03 09, 20:28)
Lona, o mmm buvo pasirodžiusios po LP ar ne? ar čia iš po LP nėra?
Taip kovo 4d. operavo ir 6d. parejo mmm. O db va nera. Nu tsakant nebuvo jos reguliarios, bet db tikejausi reguliariu. Tipo po lap:).
Man valgyt irgi leido iskarto praktiskai. Isvis pasijauciau kaip " mums tik nesa , tik maitina, apie mumis ratais mina "... gal tris kartus klause ka noriu valgyt...
As jau po TA po op. Ir ka kiausidziu suaktyvejimo nera, ovuliacija nevyko, o dar as nuo paskutinio karto svorio priaugau... Vnz israse medformino ir liepe per tris men numesti ka priaugau ir tada jei nieko neivyks vel laukia clostas. KRC.
Man numatyta Lap. kovo 21d ir kaip tyčia pradėjau prieš pora dienų kosėti, o šiandien dar ir po mentėm skaudėt pradėjo, bijau kad ant bronchų koks bjaurybė nebūtų įsitaisęs Bijau dabar kad neatšauktų op. Gal kam teko susidurti su tuo
Mane su sinusitu operavo. . . Siūlyčiau pasiskambinti ir pasikonsultuoti. O ir pas šeimos gyd. nueiti. . .Kažin ar per kelias dienas pasveiksi