As dariausi LP du kartus abu santariskese pas Usoniene. Pirmas kartas buvo sunkus matyt del prastos narkozes, o antra karta viskas buvo simta kartu geriau net nustebau. Na, bet abiem atvejais nedarbingume buvau po 3 savaites, realiai sakyciau reikejo gal po 2 savaites, bet niekur neskubejau, nes maniau kuo geriau sugis tuo daugiau sansu, kad pastosiu ir pan. Na, bet nepasitvirtino mano viltys - nepastojau. Tiesa, abiem kartais anestezeologui daviau 50Lt, o Usonienei (nors ir lankausi privaciai) po 200 Lt. Ima jos tuos pinigus net nepasimeta ir net neapsimena kad gal nereikia neduokit... tiesa, nustebau, kad po antros LP zaisdos buvo be siulu, o kazkaip naujoviskas "suklijuotos". Siaip norincius isleidzia greitai nes lovu matyt jiems truksta bet as abiem atvejais kita diena is ryto "dingau".
UK tikrai viskas kitaip Cia jei gerai gimdymas praeina, isleidzia namo ta pacia diena Man operacija nusimato 13 val, tai po jos reik vaziuot namo - net neisivaizduoju ar leis nors kazkiek palatoj pagulet o paklausus, ar duos nedarbinguma, tai tik pasake - jei noresi... Va tai pames cia UK ir gydomes bet, aisku, kalbos apie kysius nera
Ačiū labai už padrasinimus ryt keliauju pasiimti visų tyrimų atsakymų. Tik kardiograma neduoda ramybės, nes aš nuėjau kraują priduot, atemė 4tiubikus kraujo, o tada nuėjau kardiogramą pasidaryt..ir va gavosi labai greitas pulsas 105 tai galvoju ar neprisikabins..nors pas mane tachikardija, bet šeip pulsas būna apie 95, o dabar
Merginos, norėjau paklausti dėl tos LP darymo tvarkos Santariškėse, jeigu kuri susidūrėte Aš gavau siuntimą nuo vaisingumo giniaus (privataus) pas jį patį tik jau į santariškių konsultacijų kliniką, kaip suprantu tuo vizitu jis registruos mane į LP eilę, turbūt paskirs tyrimus ir tt.). O tada operuos jau kitas gydytojas? Ar galima "išsirinkti/susitarti" kažkaip, kad operuotų norimos pavardės gydytojas? Beje ar nedarbingumą išrašo vietoje atvykus ryte į operaciją? Kaip tada pranešti darbovietei dėl nedarbingumo
QUOTE(gellytte @ 2014 02 19, 22:32)
Merginos, norėjau paklausti dėl tos LP darymo tvarkos Santariškėse, jeigu kuri susidūrėte Aš gavau siuntimą nuo vaisingumo giniaus (privataus) pas jį patį tik jau į santariškių konsultacijų kliniką, kaip suprantu tuo vizitu jis registruos mane į LP eilę, turbūt paskirs tyrimus ir tt.). O tada operuos jau kitas gydytojas? Ar galima "išsirinkti/susitarti" kažkaip, kad operuotų norimos pavardės gydytojas? Beje ar nedarbingumą išrašo vietoje atvykus ryte į operaciją? Kaip tada pranešti darbovietei dėl nedarbingumo
Man nedarbingumą išrašė po OP, kitą ryta, per vizitaciją.
Aš panašiai, iš privačios ginės pasiėmiau talonėlį vizitui pas ją pačią į KMUK, ten paskytė op datą, davė hospitalizacijos lapuką, su tuo lapuku nuėjau į savo šeimos kliniką, pasidariau nemokamai tyrimus (BKT iš šlapimo), tada paskirtą datą prisistačiau į ligoninę ir paguldė operacijai. Operavo ta pati pasirinkta gydytoja, pas kurią lankausi
Ne Santariškėse, bet gal bent kiek padės informacija
Ačiū Aušrinę* Gal dar kas gali pasidalinti savo patirtimi ?
Sveikos! Jau oficialiai įstoju į jūsų 3 skylučių draugiją!;) vakar buvo atlikta operacija, vakar ir paleido mane, tik, kad vakare namie bloga buvo labai, na narkozė ir maistas suveikė turbūt, bet šeip viskas liuks
Pasidalinkit pas ką operavotės Kauno klinikose? Ar patenkintos priežiūra po operacijos, kaip dėl sąlygų? Ar įmonoma būti vienutėje?
QUOTE(gellytte @ 2014 02 20, 16:39)
Ačiū Aušrinę* Gal dar kas gali pasidalinti savo patirtimi ?
As dariausiu Santariskese pas Usoniene, ji is anksto dave siuntima, paskui liepe jai paskambinti, kai paskambinau jinai tadien dirbo santariskese ir pagal mano cikla paziurejusi i savo grafika paskyre diena. Iki tos paskirtos dienos turejau pasidaryti kraujo tyrimus ir dar papildomai nueiti pas ginekologe paciose santariskese. Uzsiregistravau internetu pas Opolskiene jinai tik formaliai kazka uzrase ir viskas. O jau paskirta diena ateini i 1 auksta tose santariskese ir jau ten palydes iki palatos. Nedarbinguma israse pati usoniene jau po LP. Pirma karta tik 3 dienom, antra karta parasiau tai 5 berods dave. Jeigu nori prasitesti dar tai eini pas savo seimos gydytoja.
QUOTE(rence* @ 2014 02 22, 20:12)
Pasidalinkit pas ką operavotės Kauno klinikose? Ar patenkintos priežiūra po operacijos, kaip dėl sąlygų? Ar įmonoma būti vienutėje?
Pas Drejerienę. Viskuo patenkinta . Dėl vienvietės palatos nesidomėjau
Tik šoką įvarė palatos būklė (pirmąkart ligoninėje gulėjau), nusilaupiusios sienos, baisios lovos ir pagalvė beveik be pūkų
Iš kur ten tokių palatų dar yra? Aš maniau jau viską suremontavo, nes po gimdymo tai skiria gražias, sutvarkytas palatėles...O tų vad. komercinių daug kas nori, bet manau primenybę teikia pagimdžiusioms mamoms
QUOTE(rence* @ 2014 02 23, 18:12)
Iš kur ten tokių palatų dar yra? Aš maniau jau viską suremontavo, nes po gimdymo tai skiria gražias, sutvarkytas palatėles...O tų vad. komercinių daug kas nori, bet manau primenybę teikia pagimdžiusioms mamoms
Tai ten kur gimdyvės, kiek girdėjau, kad gražiai sutvarkyta, o moteru ginekologinių ligų aukšte tai šiukšlynėlis . Nors langai ir balkonai gražūs