Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Aušrinė* @ 2014 02 13, 12:27)
Ne viena, patikėkit, čia tik po visko visos mes drąsios, o laukiant LP paskutiniais vakarais  užmgt iš baimės neidavo  karsta.gif . Irgi labai bijojau narkozės, bet po jos atsibudau kaip po gero miego thumbup.gif . Linkiu ir jums kuo lengvesnio jos poveikio ir gerų rezultatų  bigsmile.gif

Ačiū labai už padrasinimus mergaitės 4u.gif joo, planuoju anesteziologui padėkot, bet tada automatiškai ir gyd reikėtų atsidėkoti papildomai?? g.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangaus_zydryne @ 2014 02 14, 10:33)
Ačiū labai už padrasinimus mergaitės 4u.gif joo, planuoju anesteziologui padėkot, bet tada automatiškai ir gyd reikėtų atsidėkoti papildomai?? g.gif  ax.gif  blush2.gif

Aš tai matyt nedėkinga, niekam nedėkojau blush2.gif , bet visi tokie mieli ligoninėj buvo wub.gif , net be padėkų. Šiaip gal gyd būčiau davus, bet kadangi pas ją ir privačiai lankausi, tai nemačiau reikalo duoti dar papildomai, kai ir taip už 10 min konsultaciją po 120 lt palieku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrinė* @ 2014 02 14, 14:33)
Aš tai matyt nedėkinga, niekam nedėkojau  blush2.gif , bet visi tokie mieli ligoninėj buvo  wub.gif , net be padėkų. Šiaip gal gyd būčiau davus, bet kadangi pas ją ir privačiai lankausi, tai nemačiau reikalo duoti dar papildomai, kai ir taip už 10 min konsultaciją po 120 lt palieku blush2.gif

na aš irgi privačiai lankausi, šeip pas kitą ginę, bet ši- kuri mane operuos, rekomenduota mano tos ginės pas kurią pastoviai lankausi..ir pas šią kuri mane dabar operuos 2 kartus jau buvau apžiūroj ax.gif sesė mano sakė, jai sukomplektuos kosmetikos rinkinuką tokį gerą padarys, tai galvoju ar dar papildomai duoti ką nors ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrinė* @ 2014 02 14, 13:33)
Aš tai matyt nedėkinga, niekam nedėkojau  blush2.gif , bet visi tokie mieli ligoninėj buvo  wub.gif , net be padėkų. Šiaip gal gyd būčiau davus, bet kadangi pas ją ir privačiai lankausi, tai nemačiau reikalo duoti dar papildomai, kai ir taip už 10 min konsultaciją po 120 lt palieku blush2.gif

Dar viena "nedėkinga".Kadangi vienai privačiai klinikai palikau nemažai pinigų, tai nemačiau reikalo pinigus dalinti ligoninėje.Laparaskopija praėjo sėkmingai, visi medikai gerai atliko savo darbą ir su manimi normaliai elgėsi.
Atsakyti
Sveikos, man laparaskopiją turėtų būti atlikta vasario 24 d., tai noriu paklausti, kada maždaug jau galėsiu į darbą grįžti? 4u.gif Negaliu ilgam savo mokinių ir studentų be priežiūros palikti... Ir jeigu viskas gerai pavyks, operacija 9.00 ryto, ar galėsiu pati parvairuoti vakare namo (apie 20.00 val.)?
Atsakyti
Man atrodo, kad vairuot pačiai nerekomenduojama.
O atsigavimas visoms labai įvairiai. Aš tai nedarbingumą turėjau kokias 10 dienų, tai man jų visų ir reikėjo. Kitos jau po kelių dienų į darbą eina. Taip kad visoms skirtingai.

QUOTE(Kipse1 @ 2014 02 15, 21:03)
Sveikos, man laparaskopiją turėtų būti atlikta vasario 24 d., tai noriu paklausti, kada maždaug jau galėsiu į darbą grįžti? 4u.gif Negaliu ilgam savo mokinių ir studentų be priežiūros palikti... Ir jeigu viskas gerai pavyks, operacija 9.00 ryto, ar galėsiu pati parvairuoti vakare namo (apie 20.00 val.)?

Atsakyti
QUOTE(Kipse1 @ 2014 02 15, 20:03)

Man dare lap 11.20, 19.30 varem namo, apie vairavima neturejau minciu.
Atsakyti
QUOTE(Kipse1 @ 2014 02 15, 20:03)

Klausimas kitas, ar jus išvis tą pačią dieną išleis? nebent su gyd taip susitarėt. Mano ginė net girdėti nenorėjo apie važiavimus namo, o aš ir pati po LP kokiom 6 val praėjo tesugebėjau pati nueiti iki tualeto ir tai kol parėjau jau buvau šalto prakaito išpilta ir galva svaigo

Mane ryte operavo, namo išleido tik kitos dienos popietę. Apie vairavimą ir aš net minčių neturėjau, sunkiau jaučiausi gal kokias 3 dienas po Op 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušrinė*: 16 vasario 2014 - 09:13
UK tai vadinama vienos dienos operacija ir isleidziama namo po jos. Tik grieztai uzdrausta vairuoti - jei neturi, kas tave parveza, galima paprasyti is ligonines transporto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 02 16, 12:20)
UK tai vadinama vienos dienos operacija ir isleidziama namo po jos. Tik grieztai uzdrausta vairuoti - jei neturi, kas tave parveza, galima paprasyti is ligonines transporto.  4u.gif

Gal užsieny kita tvarka, KMUK tai jie tikrai nelinkę išleisti kitą dieną. Nors gal dar priklauso ką randa LP metu, pas mane daug visko išoperavo ten viduj, tai dėl to norėjo net ilgiau, 3 dienas palaikyt ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man LP spalio men dare Santariskese. Gydyt maciau pirma karta, niekaip nedekojau nei jai, nei anestezioligei, nei sesutems blush2.gif bet visos buvo laaaabai malonios ir rupestingos, nuolat uzeidavo paziureti, kaip laikausi. Mate, kad bijau, tai net linksmino juokeliais thumbup.gif
Operavo ketvirtad ryte, namo isleido penktad po pietu, bet jei buciau prasius butu palike iki purmad. Jauciausi neblogai, bet apie vairavima ta pacia diena net buciau bijojusi pagalvoti schmoll.gif
Sekmes visoms laukiancioms LP! Nebijokit, tai joks baubas 4u.gif
Atsakyti
As kiek zinau po bet kokios narkozes vairuoti yra draudziama maziausiai 3 dienas,nes suleteja reakcija ir jei maza kas atsitiktu ar avarija krauja randa narkozes tu vaistu smile.gif
Atsakyti